Magazin > Horoskop in Numerologija
9249 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 24. marca 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Zaradi povečane čutnosti se boste v ljubezenskih odnosih znali približati, podariti kompliment in ustvariti s toplino obarvano vzdušje.

Glasba bo tista, ki vas lahko popelje v prijetno počutje in vas notranje pomiri. Polni entuziazma in nasmejani se boste lažje kot običajno soočali z raznimi zapleti in težavami. Rešitev bo predvsem
iskren pristop, obarvan z diplomatskimi koraki. Ne skrivajte se za navidezno masko, odložite jo.

OVEN
Vezani, strastno energijo boste dobili v svojem ljubezenskem odnosu. Samski ovni, čaka vas več sproščenih trenutkov, v katerih se boste z nekom prijetno spogledovali.

BIK
Čeprav bi se najraje vsaj za trenutek umaknili iz družabnega ozračja, se boste sposobni dogovoriti o nečem pomembnem. Nekaj boste hoteli opraviti po bližnjici, kar vam bo tudi uspelo.

DVOJČKA
Zadeve se hitro spreminjajo, zato odprite oči, še je čas, da priznate, da ste se prehitro prepustili čustvom. Ne bodite presenečeni, če ne boste našli skupnega jezika z vsemi, ki jih srečujete.

RAK
Nikar na področju kariere ne pričakujte čudežev, raje se poskusite prilagoditi. Zadeve boste opravili brez posebnih težav in zapletov, zato si nikar vnaprej ne nizajte negativnih scenarijev.

LEV
Zanimiv dogodek vam bo vrnil občutek, da vas v določenem krogu še vedno spoštujejo. Nikar se ne zanašajte le na prvi vtis, saj je situacija takšna, da bi si morali pridobiti še nekaj informacij.

DEVICA
Premislite o pomembnem sporočilu, ki vam bo najprej prebudilo dvome, šele nato boste začeli razumeti pravi pomen. V družinskih odnosih nimate pravega razloga, da ste užaljeni.

TEHTNICA
Zadeve na področju dela bo treba opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki so naredili določene spremembe. Sedaj boste vse skupaj končno razumeli.

ŠKORPIJON
Nekaj, kar je za vas pomembno, boste s pomočjo energije lune v biku rešili po drugi poti kot običajno. Uspešni boste pri vseh poslih, ki vključujejo dobro ter spretno komunikacijo.

STRELEC
Z lepo besedo boste dosegli ogromen napredek, tudi v ljubezni. Novo poznanstvo se počasi razvija v nekaj več, toda previdnost vas opozarja, da bi morali še nekoliko počakati.

KOZOROG
Kaj če bi se, namesto da ste zagrenjeni, vedno ko vam nekaj spodleti začeli učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj zapletov z denarjem ali službenimi zadevami.

VODNAR
Vse se kljub luni v znamenju bika hitro spreminja in komaj boste sledili dogajanju. Popazite na denar, saj vas občutek, da zapravljate denar za brezvezne malenkosti, ne navdušuje.

RIBI
Previdni bodite pri vseh uradnih opravkih in z osebami, ki so za vas pomembne, saj vas spremlja trma. Znašli se boste v situaciji, ko boste hoteli nekoga s svojimi argumenti preglasiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.