Magazin > Horoskop in Numerologija
7684 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 24. septembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Uranom vas usmerja k nenavadnim presenečenjem, novim pogledom in k temu, da končno pustite večja bremena ter razne neuspele poskuse za sabo.

Besede bodo na področju ljubezni in prijateljstva tekle še kako spontano, morda za rojene v vodnih znamenjih celo preveč neobvladljivo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Imeti morate odprte oči, saj vam vpliv lune v biku na področju kariere nudi prijetne rešitve. Vezani boste morali če želite, da se strast stopnjuje, malce popestriti ljubezenski odnos. 

BIK
S pripombo, ki jo boste slišali, se boste težko sprijaznili, vendar bo kljub temu prebudila občutek, da bi nekaj morali spremeniti. Sodelavcem boste odločno povedali, da ste se spremenili.

DVOJČKA
Vprašajte se, kaj je vzrok slabega počutja in ga poskušajte razčistiti. Več sreče in prijetnih naključij prihaja na področju ljubezni, saj boste polni zanosa in želja po strasti.

RAK
Zastavili ste si zahteven projekt, toda niste prepričani, da lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko preživeli, zato se nanj že prej pripravite. Res pa je, da upanje umre zadnje.

LEV
Čeprav nenehno zamujate, boste naredili, kar od vas pričakujejo. Hitri boste in tudi sami tako neučakani, da vam bodo stežka sledili. Glede ljubezni in srečanja ne bodite tako zelo zadržani.

DEVICA
Občutek, da vas zapostavljajo, zagotovo ni prijeten in ne pomaga k dobremu razpoloženju. Kljub vsemu razmislite, če morda ne pretiravate. Približajte se realnim dejstvom.

TEHTNICA
Polni boste poguma in prepričanja, da vam lahko uspe, vendar ta pogum žal ne bo dovolj. Energija današnjega dne vam prinaša vznemirjenje, prepleteno s skrbjo za druge.

ŠKORPIJON
Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila. Bodite bolj samozavestni, kar na področju kariere s pomočjo vpliva lune v biku ne bo težko.

STRELEC
Nekdo vas preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje zaplete. Oddaljujete od rešitve, ki pa je za vas pomembna, zato čim prej spremenite taktiko.

KOZOROG
Čim več časa preživite v družni dobrih prijateljev, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav z zdravjem, ki se bodo pojavljale. Na vidiku je nekaj bolečin na področju hrbtenice.

VODNAR
Nasičeni ste in notranje nemirni. Svež zrak bo za takšne trenutke pravo poživilo, zaradi vpliva lune v znamenju bika boste mir in harmonijo našli v naravi, kjer se boste prepustili žvrgolenju.

RIBI
Naj vas ne bo strah da bi zopet naredili napako. Že izkušnje vas učijo, da morate nekoliko bolj zaupati vase. Popoldne boste močnejši, zato ne oklevajte pred spremembami.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.