Magazin > Horoskop in Numerologija
4026 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 25. februarja 2022

astrologija Profimedia
Ne bodite presenečeni, če vam z jezika pobegne kakšna neumnost ali nesramnost.

Nestrpni boste, radi boste pretiravali in poveličevali vse stvari. Polni entuziazma in nasmejani se boste lažje kot običajno soočali z raznimi zapleti in težavami. Rešitev bo predvsem iskren pristop, obarvan z diplomatskimi koraki. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Tokrat boste na situacijo s pomočjo lune, ki se bo do popoldneva nahajala v strelcu, pogledali iz drugega vidika in tako prebudili energijo ter sledili svojim sanjam, ki so odlično zastavljene.

BIK 
Z iznajdljivim pristopom lahko marsikaj obrnete sebi v korist, toda zagotovo ni dovolj, da čakate na to, kaj se bo zgodilo. Nečesa ne boste razumeli, dokler ne boste prosili za razlago.

DVOJČKA 
V notranjosti boste zaslutili, da se bo treba prilagajati in temu tokrat ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali v uspešni in finančno stabilni smeri.

RAK
Povsem vaša odločitev je, ali boste ostali na istem mestu, ali se boste premaknili naprej. Trenutne želje so velike, ker se znajdete boste morda našli način, kako jih uresničiti.

LEV 
Marsikaj se bo počasi izboljšalo in lažje boste zadihali, tudi glede stvari, ki so vas še pred kratkim močno obremenjevale. Na poslovnem področju vas bo v kočljivi situaciji reševala zgovornost.

DEVICA 
Preveč mislite na druge in premalo nase. Prav tako ste preveč previdni pri denarju, pa čeprav je vse kar se vam odvija popolnoma varno. Zabrišite vsaj za trenutek vse meje.

TEHTNICA 
Stres vam lahko povzročijo določene poslovne zadeve in površnost. Morda ne boste našli ustrezne rešitve za izziv takoj, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil sam od sebe.

ŠKORPIJON 
Ne ozirajte se preveč na to, kar se dogaja okoli vas. Zanašajte se le na konkretna dejstva in to vas bo usmerilo na pravo pot ter vam prineslo v prihodnjem obdobju odlične rezultate.

STRELEC 
Poskrbite, da boste rešili vse, kar je nujnega. Če ste slučajno po naključju dobili namig, da nekdo dvomi v vašo zvestobo, je čas, da s svojo iznajdljivostjo dokažete, da temu ni tako.

KOZOROG 
Odločitve bodo popoldan zaradi lune v vašem znamenju samozavestne in z njimi se boste povzpeli še višje od začrtanega. Energija današnjega dne vam prinaša uspeh na delovnem mestu.

VODNAR 
Pozanimajte se glede novosti, o katerih ste nekaj slišali. Vsaka sprememba je dobrodošla, premaknila vas bo, potem se boste lažje usmerili v tisto, kar je za vas pomembno.

RIBI 
Zaradi nerešenega problema se vam obeta nekaj napetosti, vendar nikar ne dovolite, da bi vam to pokvarilo razpoloženje. Poskrbite za dovolj sprostitve, kar vas bo napolnilo z dobro energijo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.