Magazin > Horoskop in Numerologija
11253 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 25. novembra 2022

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Čut za dolžnost prinaša dobre rezultate in stabilno delovanje na področju financ.

Samokontrola in previdnost v medsebojnih odnosih lahko zavirata izražanje in vas postavita pred zoprno izkušnjo. Če se v misli prikradejo strahovi, sumi in slutnje, skušajte razmisliti o smislu vsega. Na področju dela boste hiteli proti spremembi, polni zagona in prijetnih vibracij. (Vir: Horoskop.si)


OVEN 
Zaradi lune v znamenju kozoroga bo pomembno področje, ki vas bo pritegnilo psihologija. S prijatelji boste analizirali in se veliko pogovarjali o svojih osebnih občutkih. 

BIK 
Sodelavec vam bo na hinavski način dal vedeti, kdo ima v resnici moč, kar vas bo potegnilo za korak nazaj. Ne glede na to, kdo ima prav, nikar preveč ne vztrajajte in se ne prerekajte.

DVOJČKA 
Ker boste znali opazovati, bodo odločitve, ki jih boste prejeli pravilne. Čeprav ste v zadnjem času naredili nekaj napak, vam bodo kljub temu prisluhnili ter vam zaupali.

RAK 
Težavno bo to, da z ljubljeno osebo ne moreta prebiti dovolj časa skupaj. Vseeno poskusite poiskati srednjo rešitev. Samski raki boste brezskrbno jadrali v klepetalnicah.

LEV 
Čeprav se vam na materialnem področju obeta pozitiven preskok, ne bi smeli postati preračunljivi. Namenite več časa in energije prijateljskim odnosom, le tako boste bolj zadovoljni.

DEVICA 
Negativen način razmišljanja pustite na kariernem in finančnem področju za seboj, saj vas bo vpliv lune v kozorogu prebudil in vas popeljal k vztrajnosti ter reševanju vsega, kar je zapleteno.

TEHTNICA 
Nekdo od domačih vam bo končno prisluhnil, vi pa se boste nehali jeziti. Najbolj pomembno je, da se bosta znali prilagoditi ter v pomembnem trenutku pokazati sočutje.

ŠKORPIJON 
Pripravite vse, kar boste potrebovali ter zahtevajte, da spoštujejo vaše pogoje. Čas je, da se odpravite nekam drugam, morda celo sami, saj hrepenite po stiku s sabo.

STRELEC 
Ne pozabite odgovoriti na nekaj pomembnih klicev, saj bo vsebina pomembna tudi v prihodnosti. Na področju čustev počakajte drugo stran, ne morete se odločati v imenu obeh. 

KOZOROG 
Delujte z vplivom lune v vašem znamenju povsem po svojem okusu. Priložnosti, ki jo boste srečali čisto nepričakovano, se ne boste odrekli, saj hrepenite po nečem posebnem.

VODNAR 
Na področju kariere se ne odločajte sami, zlasti glede pravnih poslov, pri katerih vam lahko nekdo sugerira pomemben podatek. Ljubezenska razpotja bodo še vedno delovala kot labirint.

RIBI 
Odločili se boste priti zadevam do dna, saj ste siti tistih, ki se neprestano izmikajo, ko je treba podati odgovor ali zavihati rokave. Prav nič vam ne bo težko, saj vas bo vodil pogum.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.