Magazin > Horoskop in Numerologija
8670 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 26. februarja 2021

astrologija, horoskop Profimedia
To nas čaka v petek.

OVEN 
Splošno: 

Danes boste potrebovali ogromno dobre volje, če se boste želeli uspešno prebiti skozi dan. Stvari so precej napete, kar sicer ne bo nič presenetljivega, še posebej glede na vse okoliščine in zahteve. Če bo zaradi napetosti prihajalo do nesporazumov, nikar ne dovolite, da bi vam popustili živci.

Ljubezen
Vaše idealiziranje zveze je res občudovanja vredno, a danes boste morali položiti karte na mizo ter pogledati na stvari z realne plati. Videli boste, da so potrebne spremembe. Tudi samski boste danes potrebovali čustveno oporo. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


BIK
Splošno: 

Navzven boste delovali, kot da je vse v redu, vendar bo resnična situacija popolnoma drugačna. Ne potlačite čustev in dvomov. Pokažite se v pravi luči in se pogovorite z nekom, ki mu zaupate. Morda bosta skupaj našla rešitev. Nikar se ne prepuščajte samopomilovanju.

Ljubezen
Dolgoletne ljubezenske zveze bodo lahko danes zašle v krizo. Za ljubezen boste brez volje in brez energije. Spraševali se boste, zakaj se vam je še sinoči vse zdelo tako zelo popolno, danes pa se vse sesuva v prah. Tudi samski ne boste več prepričani glede svoje simpatije.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno: 

Danes bodo dan sestavljale živahne urice, ki bodo omogočale skladne dogovore. Napišite dopis ali dajte pobudo, izrazite se! V sebi skrivate mnogo talentov in skrajni čas je že, da jih spustite na plan. Vaša domiselnost je brez primere, zato kar pogumno.

Ljubezen
Danes vas čaka izredno romantičen dan, poln doživetij in novih spoznan o partnerju, saj vam bo končno razkril tudi svojo nežnejšo plat. Samski pa boste dan preživeli zelo umirjeno, proti večeru pa boste postajali vedno bolj nervozni, saj vas bodo določene čustvene uganke začele grozno motiti.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Za dober posel najprej potrebujete dobro idejo. Skrbno varujte svoje načrte za prihodnost. Če jih boste lahkomiselno razglašali naokoli, vam jih zna kdo ukrasti. Finančno stanje je sicer na pragu izboljšanja, vendar danes še ne pričakujte sprememb, ki bi vam omogočale nenujne izdatke.

Ljubezen
Vezani boste v ljubezni preveč zahtevni, zato boste ljudi, ki jih imate radi, na trenutke zelo obremenjevali. Pričakovali boste, da se vam bo partner popolnoma posvetil. Samski pa se boste obremenjevali zaradi vašega zadnje čase kar malce preveč enoličnega življenja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6


LEV
Splošno: 

Pazite, da ne boste prizadeli osebe, ki računa na vas. Vaše počutje danes bo in zelo boste uspešni, zato se vam zlahka zgodi, da bi pozabili na kakšno manj pomembno obljubo. Predvsem temu pa naj vas optimizem ne zavede pri poslu in denarju. Vse ponudbe in ideje bi morali zelo natančno preučiti.

Ljubezen
Partner bo začutil vašo pozitivno energijo, ki bo tudi nanj ugodno vplivala. Vse prejšnje zamere bodo pozabljene. Danes se bo za vaju začelo obdobje predanosti, zaupanja in iskrene ljubezni. Samski pa se boste tokrat kot otroci prepustili užitkom življenja, lotili se boste nečesa, kar vas že dolgo mika.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno: 

Danes boste na svet gledali z optimizmom. Zaradi vašega dobrega počutja bodo tudi dnevne obveznosti tekle gladko. Uredili boste marsikaj, česar drugi ne bodo zmogli. To pa vas bo proti koncu dneva pošteno utrudilo, želeli si boste predvsem mir.

Ljubezen
Do partnerja boste sprva nezaupljivi, potem pa boste le ugotovili, da je vse tako kot prej in da so vaša sumničenja neutemeljena. Vajin odnos bo postal bolj odkrit in pristen. Samski pa ste se zapletli v nek nenavaden odnos, ki vam povzroča kar nekaj skrbi. Ker ste iznajdljivi, se boste iz težav tudi hitro rešili.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Stanje v družini bo zelo napeto. Družinski člani bodo jezni zaradi negativnih stvari, ki se jim dogajajo, njihovo počutje pa zna vplivati tudi na vas. Danes jih raje pustite pri miru, naj sami rešijo svoje težave. Na vašo ponujeno pomoč se namreč ne bi odzvali z navdušenjem.

Ljubezen
Samski boste danes kot magnet privlačili nasprotni spol, izognite pa se ljudem, ki bodo negativno vplivali na vas in na vaše počutje, saj vam bodo samo jemali energijo. Vezani pa se boste že navsezgodaj zapletli v prepir s partnerjem. Da boste lahko mirno rešili ta spor, pa boste morali upoštevati tudi njegovo mnenje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno: 

Neko osebo boste popolnoma omrežili. Pazite le, da ne boste vsiljivi, saj bi v tem primeru podrli vse, kar ste v zadnjem času zgradili. Tudi za vas ni dobro, da ste preveč zaupljivi, saj se nikoli ne ve, kakšni nameni se skrivajo v ozadju. Pojavile se bodo nove možnosti za uspeh. 

Ljubezen
Večina samskih bo danes začutila dotok brezmejne energije, kar bo koristilo tudi vašemu psihičnemu stanju. Polni boste optimizma in navdušenja. Vezani pa boste danes zadovoljni s svojim partnerjem in s svojim življenjem. Privoščili si boste veliko romantike in dolgih pogovorov. Prekipevali boste od energije in neverjetno boste živahni. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno: 

Prava priložnost se vam bo izmikala. Danes bodo vaše zahteve še posebno visoke, pripravljenost na kompromise pa dokaj nizka. Karkoli ste si že zadali, boste morali bodisi prestaviti na kakšen drug dan ali pa pristati na drugačne pogoje, kot bi si jih želeli.

Ljubezen
Nekaterih stvari se še niste osvobodili in tudi s partnerjem o tem ne boste hoteli govoriti. Do njega res niste pošteni, saj živi v prepričanju, da ste z njim iskreni. Razčistita določene stvari. Ljubezen bo danes nekoliko bolj naklonjena samskim. Zbližali se boste z nekom, ki vam je že dalj časa všeč. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Kar naenkrat se boste znašli popolnoma brez energije. Četudi vas čaka kup obveznosti, si boste morali vzeti več prostega časa. Največje obremenitve bodo psihične narave, saj boste slabo prenašali stres in občutili večje breme zaradi pričakovanj, ki jih imajo drugi. 

Ljubezen
Samski lahko danes pričakujete premike na čustvenem področju. Odnos, ki se je začel kot zabava in neobvezna avantura, se bo obrnil v nepričakovano smer. Vezani pa boste proti večeru ugotovili, da prepiri niso bili vredni resnega razmisleka. Vplivi so naklonjeni spravi.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2


VODNAR
Splošno: 

Danes bo vaš dan izredno dinamičen in razigran, le na denarnem področju se bodo pojavili razlogi za nezadovoljstvo. Dobro bi bilo, če ne bi le čakali, kako se bodo razpletle okoliščine, ampak si raje naredili načrt za najbolj verjeten scenarij.

Ljubezen
Vezani boste hitro pozabili na lepe trenutke in boste dan začeli s prepirom. Zdelo se vam bo, da se partner premalo trudi za skupno prihodnost. Samski pa boste lahko danes bistveno izboljšali svoj položaj, vendar bodite previdni, da ne boste izgubili tal pod nogami.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


RIBI
Splošno: 

Danes bo v ozračju optimizem, ki vam bo prinesel srečo in uspeh. Izkoristite priložnosti, saj bi jih bilo škoda zavreči. Dan vam bo ponujal ogromno možnosti, zato sramežljivost pustite doma. Verjemite vase in v svoje sposobnosti, saj bodo na vrhunskem nivoju.
 
Ljubezen: 
Vezani se boste morali malo umiriti, sicer vas partner ne bo mogel več dohiteti. Včasih se je bolje ustaviti in mirno počakati, kot pa iti z glavo skozi zid. Samski pa boste spoznali osebo, ki vam bo pognala kri po žilah, vendar interes z druge strani ne bo tako velik. Ne obupajte prehitro!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

    

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.