Magazin > Horoskop in Numerologija
3113 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 26. julija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Kakšne energije vas bodo obdajale v petek?

OVEN
Splošno: 

Glejte, da ste se včeraj dobro zabavali, ker danes vsekakor ne boste pri volji, da bi to ponovili. Verjemite ali ne, danes se boste odločili narediti seznam, ki ga boste nato kar dvakrat preverili. Šele potem se boste lotili stvari. To ni vaš običajni način, a kakorkoli, kdo je rekel, da ste blizu običajnemu?

Ljubezen
Imate občutek, da je vse mogoče, samo če se dovolj potrudite. Polni boste optimizma, upanja in čutili boste, da morate tvegati na področju najglobljih čustev. Čas bo za namreč pravi odkrivanje vaših čustev. Če si boste vzeli čas, boste odkrili, po čem hrepenite v življenju, kar vam bo samo koristilo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Danes se boste končno spet počutili dobro. Drugi ljudje okoli vas bodo trdni, praktični in odgovorni – prav taki, kakršni ste tudi vi običajno. Odločili se boste za večjo odgovornost v službi, novo, bolj zahtevno delovno nalogo. Če boste v kaj dvomili, pa prinesite papir in vse skupaj zapišite in zapečatite. Vaše zdravje bo v prihodnje trdno. 

Ljubezen
Vaša čustva bodo močna, zaljubljeni boste in obdobje bo ravno pravšnje za to. Zahtevali boste veliko partnerjeve energije in pozornosti. Najbolje bi bilo, da bi prijazno vprašali ali prosili, ne zahtevajte! Tako boste dobili odgovor, ki ga boste želeli. Ravnajte previdno, pa se vam bodo uresničile želje.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Občudujete tako svojo družino kot tudi prijatelje. Prijatelji so za vas nekaj posebnega. Vedno so vam na voljo, ko imate težave. Z njimi delite veliko spominov. Dan bo v znamenju prijaznih duhov, a vi jih boste hoteli spraviti še v dobro voljo. Povedali jim boste točno to, kar bodo želeli.

Ljubezen
Danes boste svobodni, zato boste stremeli k temu, da bi zadovoljili lastne potrebe, še posebej seksualne. Ves napor, ki ga boste vložili, se bo obrestoval. Vse bo lepo in udobno, želeli boste zadovoljiti tudi koga drugega. A nikar ne delajte kompromisov, raje vprašajte, kaj želijo in kako želijo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Čisto vsaka beseda, ki jo boste izrekli, bo imela trden in prizemljen ton. Ko vas bodo vprašali za mnenje, ga boste tudi z veseljem podali. Zaupanje bo prišlo iz vljudnosti. Za druženje boste iskali nekoga toplega, ljubečega, z enakim razpoloženjem in odločnega, pogumnega, ki bo želel narediti zadano, tako kot vi.

Ljubezen
Razočarani boste nad prijateljem ali partnerjem, saj bo naredil nekaj, kar vam ne bo všeč. V ospredju bo samota, vaša čustva bodo oslabljena. Poglejte na situacijo še z drugega zornega kota in videli boste, da žrtvujete zadovoljstvo in ljubezen zaradi zadanih ciljev in vaših obveznosti.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Ne želite biti nikjer drugje kot doma, najverjetneje zaradi službene situacije, saj že nekaj časa ni rožnata. Ves čas razmišljate le o tem, da bi zagrnili zavese in se usedli na sedežno garnituro. Premagajte črne misli. Na ta način se zagotovo ne boste mogli znebiti negativnih čustev.

Ljubezen
Ali želite nemogoče od sebe? Ugotovite, kaj je realistično. Vsekakor pa bo čas dober tudi za to, da postavite ovire med želje drugih ljudi in lastna pričakovanja. Če ste v vezi, potem morate razmerju dodati malo več romantike, samo nikar ne kritizirajte. Presenetite svojega partnerja z dobro gesto.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno: 

Potrpljenje ni bila nikoli vaša vrlina, še posebej ne, kadar hrepenite po neki stvari. Torej, če je zunaj nekaj, kar si želite že dolgo časa, ne boste imeli dovolj potrpljenja, da bi lahko počakali, dokler ne bo cena nižja. Za vas bo polna cena čisto v redu – dokler boste lahko to stvar še danes prinesli domov in se z njo igrali.

Ljubezen
Najbolj navadna mesta lahko prinesejo najbolj neobičajno ljubezen. Poskrbite, da boste danes končali čim več vsakdanjih opravkov. Tudi če boste samo odnesli smeti v zabojnik, vas bo lahko to pripeljalo do resnične povezave. Nikar ne čakajte in naredite kaj, da boste spoznali nove ljudi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

Prenehajte samo razmišljati o stvareh, ki bi jih radi naredili in prenehajte z iskanjem idealnega trenutka, da bi želje tudi uresničili. Uporabite vaš nagon, ki vas do sedaj še ni pustil na cedilu. Če mislite na določeno stvar, jo enostavno tudi naredite, še posebej če na to že dolgo čakate. Čas bo pravi za akcijo.

Ljubezen
Vaš partner se trudi po najboljših močeh, da bi vam lahko bral misli. Problem je ta, da jih nenehno spreminjate, zato mu je še malce težje. Najbolje bi bilo, da bi prekinili s tem in mu enostavno povedali, kakšna je situacija. Zavedati se morate, da ne boste dobili, kar želite, če tega ne boste izrazili.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes si vzemite čas samo zase ali za ljubljeno osebo. To pomeni, da morate storiti nekaj, začnite delati na tistem, kar je za vas najtežje: izklopite elektronske naprave, kar vključuje telefon, pozivnik ... Navsezadnje, če vas bo kdo nujno potreboval, vedite, da vam bo zagotovo pustil sporočilo.

Ljubezen
Izmenjava zgodbic med samskimi je zmeraj zabaven dogodek, a pazite, da vse skupaj ne bo preraslo v neskončen krog pritoževanja. Obiščite nove kraje, le tako boste lahko doživeli novo romanco. Vezani, nihče nima popolnega življenja, tudi če je mogoče tako videti. Vzemite si nekaj prostega časa in ga maksimalno izkoristite. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Dobili boste povabilo od starega prijatelja, ki ga že dolgo niste videli. Ali to pomeni, da boste vsekakor potovali? Ni nujno, saj se boste morali še prej pogovoriti z domačimi. Če se boste le odločili odpotovati, naredite načrt že sedaj. Čas ne bo primeren, da bi naredili nekaj čisto spontano. Ali niste ravno želeli narediti odmora od rutine? Izkoristite priložnost.

Ljubezen
Če se boste odločili za nakup ali boste izdelovali načrt, ki bo vključeval velik kupček denarja, raje prej še malo preverite podrobnosti. Prepričajte se, da sta s partnerjem na isti strani, da bo kasneje življenje potekalo brez večjih problemov. Samski si dajte duška in pojdite ven s prijatelji, saj boste tako lahko spoznali novo osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Imate dilemo: Po eni strani bi se radi še vedno zabavali, še posebej ker se je pojavila oseba, ki je niste pričakovali. Po drugi strani pa imate veliko obveznosti in vas že skrbi, da bi potem zamudili roke. Odločite se lahko samo za eno stvar, razdelite dan enakovredno. Delajte prej in se zabavajte po sončnem zahodu.

Ljubezen
Pozabite na to, kakšen tip partnerja vam je všeč in kaj običajno naredite na ljubezenskem področju. Za sedaj opustite vse stare navade. Poskusite nekaj čisto novega. Lahko vam bo zelo všeč, celo tako, da bo to postala vaša nova navada. Svet vsekakor sodeluje z vašimi načrti na prav poseben način.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Sprememba, ki se je zgodila že pred časom, vam povzroča nekaj težav pri rutini. Če želite več miru in manj drame, morate več pozornosti nameniti vašemu zdravju in čustvom. Vprašajte prijatelje za nove in sveže ideje, kako ustvariti mirnejše ozračje. Prenova doma bo pomagala ali pa okrasite prostor, v katerem se največ zadržujete.

Ljubezen
Obdajala vas bo nežna in ljubeča energija – tista, ki se prilega. Odlična bo za miren večer doma. Naročita nekaj pregrešne hrane, poiščite steklenico vina in nekaj romantičnih filmov. Najverjetneje že nekaj časa nista imela možnosti, da bi bila tako skupaj. Prepustita se in uživajta.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Imate neverjeten zagon in motivacijo, ko morate kaj postoriti, a veste tudi, kdaj je pravi čas za zaključek. Po nekaj dnevih dela na projektu, ki se sedaj počasi izteka, boste utrujeni, a še vedno boste pripravljeni končati začeto. Popoldne se skoncentrirajte na čisto drugo stvar: na osebo, ki že nestrpno čaka, da jih boste naklonili nekaj vašega časa.

Ljubezen
Denarne zadeve bodo lahko postale težava, čeprav ste z določeno osebo še vedno v ''spoznajva se'' obdobju. Naučita se zaupati eden drugemu. Bodita odkrita glede vajinih omejitev in pričakovanj. Če ste v vezi, potem poglejte malo bolje in dobili boste majhno, vendar smešno informacijo o vašem partnerju.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.