Magazin > Horoskop in Numerologija
7741 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 26. maja 2023

astrologija Profimedia
Poskočne, s simpatičnimi energijami obarvane misli vas bodo motivirale, da se zazrete v prihodnost.

Dovolili si boste postaviti višje cilje, ter se nadzirati tam, kjer denar le polzi iz vaših rok, brez pozitivnega učinka. Zastavili si boste nekaj, kar je morda težek in zahteven zalogaj. Vsekakor pa boste prav zaradi tega izredno odločni in vztrajni, saj težave le prebujajo neverjetno vztrajnost ter motivacijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo vam bo z obnašanjem pokazal, da je med vama še vedno veliko napetosti. Pri nečem niste tako suvereni, kot bi si želeli, kar vas lahko za trenutek nekoliko obremeni.

BIK 
Resnica, ki jo iščete že dlje časa, bo več kot očitna, marsikaj se bo zaradi energije lune v levu pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev. Skrbi boste pahnili v ozadje.

DVOJČKA 
Če vam bo vsega preveč, se izognite neopravljenim zadevam, raje zadihajte ter si privoščite trenutek sprostitve po svojih željah. Počasi prehajate v obdobje novih začetkov.

RAK 
Nekdo, ki mu ni vseeno, kako se počutite, si vas bo drznil opozoriti, da si že predolgo zatiskate oči pred realno sliko. Pustili ste, da mine preveč časa, in čakali na rešitev, ki je ni na vidiku.

LEV 
Pojavi se lahko več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o večjem nakupu, katerega se že veselite dobro razmisliti. Dovzetni boste za spremembe, ki se bodo dogajale v okolici. 

DEVICA 
Nekaj, kar ste namenoma zaradi pretirano analitičnega razmišljanja izpustili, še vedno lahko dobite. Dobra volja bo povezana z zanimivim srečanjem, ki pospešuje vaš srčni utrip.

TEHTNICA 
Na čustvenem področju bo nekaj nejasnega sprožilo pogovor, v katerem boste težko obvladali strasti. Vse skupaj se bo razvilo precej nepredvidljivo. Skušajte poiskati ravnovesje.

ŠKORPIJON 
Razveselilo vas bo nadaljevanje zgodbe ali sodelovanja, zato zavihajte rokave in pojdite v akcijo. Počutili se boste tako dobro kot že dolgo ne, zato boste tudi odlična družba.

STRELEC 
Pričakujete lepe besede, laskanja in pihanje na dušo, pozabljate pa na pomembne obveznosti, ki vas žal ne bodo čakale. Veliko boste razmišljali o finančni situaciji, ki jo želite izboljšati.

KOZOROG 
Z energijo lune v levu boste na področju kariere končno našli dobro rešitev, ki bi vam lahko dolgoročno olajšala delovanje. Ne bodite presenečeni, če si boste na področju čustev v zadnjem hipu premislili.

VODNAR 
Zasanjani in zamišljeni boste težko spregledali nekaj pomembnega, zato se z energijo lune v levu skušajte prebuditi ter spregledati bistvo. Ostanite sproščeni tudi; ko se bodo pogoji zadostili.

RIBI 
V kočljivi situaciji lahko izbruhnete, saj zaradi pripomb nekoga prihaja na dan temna  stran vašega značaja. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, zanesite se nase.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.