Magazin > Horoskop in Numerologija
6612 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 26. novembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Polni entuziazma in želje po tem, da nekdo nekaj opazi, se boste nenehno izpostavljali.

Prodreti boste želeli tudi v ljubezenskih odnosih, kjer se bo prepletala strast obarvana z željo po potrditvah. Želje lahko počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti ter vanje zaupati. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Življenje bo zaradi lune v levu, ki prebuja pogum, zelo živahno, telefon bo kar naprej zvonil. Pričakujete lahko tudi dobro počutje in povezanost s prijatelji ter zanimivimi znanci. 

BIK 
Po eni strani slutite, kaj lahko dobite, po drugi pa ste morda še zadržani. Nekdo vas bo vsekakor prijetno presenetil in le od vas bo odvisno, kako se bo ta zgodba sploh razvila. 

DVOJČKA 
Počakajte na pravi trenutek za akcijo. V današnjem dnevu, ki ga spremlja luna v levu, vam bo namreč odleglo, posebno v odnosih s tistimi sodelavci, ki so z vami izredno zahtevni. 

RAK 
Energija današnjega dne, ki jo prinaša luna v levu, vam bo odprla nova zanimiva obzorja. Ritem delovanja na področju kariere bodo določali pomembni ljudje v njem.

LEV 
Vaše počutje bo kljub energiji lune v vašem znamenju spremenljivo, zato pazite, tudi v krogih ki jih dobro poznate. Izid ljubezenskega sporočila bo negotov, saj ste preveč neodločni.

DEVICA 
Kljub luni v levu boste neverjetno zadržani, previdni in vsakič boste dobro premislili, preden boste kar koli odgovorili. Začutili boste nekaj nasprotovanja in nakopičeno jezo drugih ljudi.

TEHTNICA 
Ne sprašujte, kaj bi morali storiti. Resnico najbolje poznate sami, tudi tiste plati, ki vam morda niso všeč. Prav tako se brzdajte glede odvečnih stroškov, raje skušajte nekaj prihraniti.

ŠKORPIJON 
Dovolite si kljub obveznostim čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost bi vas sedaj samo obremenila. 

STRELEC 
V ljubezni vas spremljata nežnost in občutek pripadnosti. Na drugih področjih vas moti navzočnost nekaterih oseb, s katerimi imate nekaj starih ter že dolgo nerazčiščenih računov. 

KOZOROG 
Ljubezen bo potrebovala strast, romantiki se boste izognili, mikale vas bodo tudi nenavadne avanture, tudi če se bodo dogajale samo v mislih. Sprostite se ob prijetnem pogovoru.

VODNAR 
Nekaj, kar opravljate prvič, se vam bo posrečilo, za vsak primer pa pripravite še nekaj dokumentov, zbirajte informacije in izkušnje drugih. Predvsem pa uporabljajte pravo resnico.

RIBI 
Ne morete se zbrati, saj morate paziti tudi na odzive drugih. Previdno, saj se vam hitri odzivi in čustveni izbruhi zagotovo ne obrestujejo. Raje začnite vse reševati umirjeno.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.