Magazin > Horoskop in Numerologija
4526 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 27. januarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Občutljive energije, ki jih prinaša prehod Venere v znamenje rib, vas lahko posrkajo vase in obremenijo na področju čustev.

Ne bodite tako zelo prepričani, da je vse tako zelo slabo, kot se vam bo morda dozdevalo v določenem trenutku. Morda se vam bodo zadeve začele odvijati v pravo smer, če boste bolj optimistični in če se boste tako odločili. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Če se bo nabralo preveč dela in opravkov, ki med sabo niso povezani, boste nemirni ali nepotrpežljivi.  Vendar ne skrbite, luna v vašem znamenju vas bo usmerila v prijetne energije.

BIK 
Energija ovna vas bo prepričala, da ste takšni kot ste, zato se tokrat ne bo treba prilagajati. Nekdo vas bo prijetno presenetil z zanimivo gesto in le od vas bo odvisno, kako se bo vse skupaj razpletlo.

DVOJČKA 
Počakajte, kljub temu da vas luna v ovnu spodbuja k hitrim korakom, na bolj ugoden trenutek za začetek nečesa, kar bo za vas in tiste, ki vas obkrožajo, v prihodnosti ključnega pomena. 

RAK 
Končno vam bo odleglo, posebno v odnosih s tistimi, ki so z vami izredno zahtevni. Telefon bo kar naprej zvonil, dobro počutje bo krojila zanimiva povezanost s prijatelji in znanci. 

LEV 
Nikar ne pretiravajte s svojim visokim egom, saj so drugi tudi spretni z besedami. Izid ljubezenskega sporočila bo nekoliko negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete nemogoče.

DEVICA 
Po eni strani z luno v ovnu slutite, kaj lahko pridobite, po drugi pa ste zelo zadržani. Težje se boste tokrat zbrali, še posebej tisti, ki delujete karierno v večjih skupinah.

TEHTNICA 
Zaradi sarkazma, ki ga prebuja luna v ovnu, ne glejte le nase, paziti morate tudi na reakcije ter odzive drugih. Z veseljem si boste izbrali pot skozi iskren pogovor in priznanje. 

ŠKORPIJON 
Delujte nekoliko bolj premišljeno ter previdno, saj se vam hitri koraki zagotovo ne bodo obrestovali v pravi smeri. Zaradi vsega, kar se bo dogajalo, bo počutje precej spremenljivo. 

STRELEC 
Brez pravega razloga boste neverjetno zadržani, previdni, zato boste zaznali nasprotovanja in trenutke jeze tistih, ki jih moti, da ste trenutno drugačni, kot ste običajno.

KOZOROG 
V misli prihaja z aktivno energijo ovna namig, kaj bi morali v situaciji ki vas skrbi storiti. Skušajte se brzdati glede odvečnih stroškov, kljub temu pa poskrbite za osebno zadovoljstvo.

VODNAR 
Luna v ovnu prebuja sproščenost, zato počnite stvari, ki vas navdihujejo in širijo vaša obzorja. Zmotila vas bo navzočnost nekaterih oseb, s katerimi imate nekaj nerazčiščenih računov. 

RIBI 
V ljubezni vas zopet spremlja izredno močan šesti čut, ki pa lahko v negativnem smislu prebudi tudi kakšen dvom ali sumničavost, kateri se boste še posebej vezani težko izognili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.