Magazin > Horoskop in Numerologija
4307 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 28. junija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To nas čaka v petek!

OVEN
Splošno:

Preden se boste dejansko odločili za korak naprej, zelo dobro premislite, kaj vse bi tvegali. Ni namreč nujno, da boste napredovali. Mogoče se boste popoldan odločili za nek dogovor, ki bo vsaj malo zakrpal finančno luknjo. Bolečine v ramenih vas opozarjajo, da se čim prej znebite tujih bremen. Masaža bo zagotovo pomagala.

Ljubezen:
Vezani, danes se odločite za obnovo vajinega razmerja. Vendar pa se ne spuščajte v kakšne zaobljube, dokler ne boste pripravljeni na to. Preden bosta naredila ta korak naprej, se morata soočiti z drugimi preizkusi. Samski pa boste danes občudovani s strani okolice, vsem bo všeč, kar bodo videli v vas. Pazite le, da vas ta občutek ne bo prevzel.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Danes boste končno pokazali svoje skrite adute. Zadnji čas je že, da naredite konec zaničevanju. Na finančnem področju bodo prilivi, pa čeprav manjši, a kljub temu zelo dobrodošli. Srečali se boste z nekimi zdravstvenimi težavami. Za prvo pomoč lahko preberete kakšno knjigo z zdravstvenega področja ali alternativnega zdravljenja.

Ljubezen:
Samo zato, ker ste samski, še ne pomeni, da ne veste, kako se v odnosu streže stvarem. Nekdo vas bo sicer hotel prositi za pomoč, a bo okleval. Dokažite mu nasprotno. Vezani pa se danes pripravite, saj bo vaš partner želel, da prevzamete odgovornost za sprejemanje odločitev.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste delali veliko hitreje in učinkoviteje, zato se bodo pokazale nagle spremembe na poslovnem in finančnem področju. Kljub vsemu se vaša finančna situacija še ne bo drastično izboljšala, bo pa vsaj nekoliko nad negativnim stanjem. Že dopoldan vam bo začelo liti iz nosu, po vsej verjetnosti bo šlo za alergijo.

Ljubezen:
Za tiste, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, bo danes pravi dan, da naredite nekaj za odnos z osebo, ki vam je všeč. Dajte vse od sebe in pokažite svoje zanimanje. Vezani pa boste morali danes pokazati nekaj kreativnosti in domišljije, da boste popestrili dogajanje med vama.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

RAK
Splošno:
Pazite, da se ne boste zapletli v nek tvegan posel, ki bi ga kasneje obžalovali. Raje počakajte do jutri, dobro razmislite in prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Vaše finančno stanje že prej ni ravno cvetelo, po današnjem dnevu pa bo še nekoliko bolj žalostno. Največ težav boste imeli z živčnim sistemom, zaradi nervoze vam bo pogosto nagajala tudi prebava.

Ljubezen:
Vezani boste dobili danes posebno priložnost, svoji boljši polovici boste lahko zaupali, koliko vam pomeni. Oba bosta namreč precej čustveno razpoložena, zato izkoristita večer in ga preživita skupaj. Samski pa boste danes odkrivali neke skrivnosti na ljubezenskem področju. Bodite odprti za nova poznanstva, kajti prav lahko, da vas bo nekdo prijetno preseneti.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Neko prijateljstvo ali poslovno sodelovanje se bo danes neugodno končalo, prav gotovo pa bo temu botroval denar. Vaše finančno stanje je že nekaj časa slabše, a naj vas to ne spravi spet v slabo voljo. Ker boste šibkejšega zdravja, vas bo pogosto bolela glava in ramenski obroč. Proti večeru se bo izčrpanost nekoliko zmanjšala.

Ljubezen:
Samski boste morali danes sprejeti tveganje, ki se vam bo ponudilo. Čeprav vam bo težko, boste dosegli zadani cilj. In še nekoga boste s tem očarali. Vezani pa boste zmedeni glede nekega dogodka s partnerjem. Ne bi bilo slabo, da bi se še enkrat pogovorili glede vsega skupaj. Razčistita nejasnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:
Danes se boste odločili za nove načrte, ki bodo bolj preprosti in zato lažje uresničljivi. Spet boste zelo ustvarjalni in polni neke nove samozavesti. Popoldan se boste lotili iskanja finančnih virov, saj bi vam vsak denar še kako prav prišel. Proti večeru se bodo lahko pojavile bolečine v sklepih, ki pa bodo verjetno povezane s spremembo vremena.

Ljubezen:
Čustva samskih bodo danes zavita v meglo. Nekako boste razdraženi in v dvomih, vendar pa boste vseeno želeli nekaj narediti glede vaše simpatije. Raje počakajte. Vezani pa boste danes čisto navaden pogovor s partnerjem spreobrnili v pogovor o vajinih čustvih. Pazite, da ne boste preveč silili vanj.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:
Dan boste preživeli v tišini, da boste lahko neobremenjeno premišljevali in načrtovali rešitve. Kljub vsemu se ne boste mogli vklopiti v spremenjen ritem dela. Uspeh na finančnem področju je še vedno pod vprašajem, za enkrat sprememb še ne bo. Danes bodite previdni na vsakem koraku.

Ljubezen:
Vezani se boste danes soočili z neko situacijo, ki vam ni ravno po godu. Prosite partnerja, da vam pomaga pri sprejemanju odločitev. Verjemite, da ga boste potrebovali. Samski pa boste danes razdajali svoje znanje naokoli. Med vsem tem razdajanjem pa boste tudi sami prišli do spoznanja, da vam je nekdo všeč bolj, ne samo kot prijatelj.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste razmišljali o tem, da bi storili nekaj tveganega, vendar se boste v zadnjem hipu premislili. Krivca boste seveda iskali v drugih. Na vidiku so nove finančne in poslovne priložnosti, ki vas bodo zelo razveselile. Zdravstveno stanje bo ostalo nespremenjeno, če pa se vas bo začel lotevati prehlad, ne odlašajte in odhitite v lekarno.

Ljubezen:
Vezani boste danes želeli presenetiti boljšo polovico z nekim dejanjem, vendar pa vaš partner ne bo tako navdušen nad celotnim dogajanjem. Samski pa boste precej zaposleni z nekimi obveznostmi, a vseeno bo vašo pozornost pritegnila neka oseba. Nič ne bo narobe, če si boste vmes vzeli minuto odmora.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Bolj odločno boste pokazali svoje notranje rezerve in talente. V zadnjem hipu boste uspeli dokončati nek posel, saj boste končno našli primerno rešitev. Prav zaradi tega bo konec tudi dolge finančne suše in vaših dvomov, ki so vas obhajali v zadnjih dneh. V zadnjih dneh ste se težko zbrali, zato boste danes več časa posvetili zdravju in počutju.

Ljubezen:
Samski se danes poskusite držati malo bolj v ozadju. Res je, da imate veliko pozitivnih lastnosti, ni pa nujno, da jih poudarjate na vsakem koraku. Vezani pa boste danes lahko izkoristili partnerjev vpliv za neko dogajanje, ki vam veliko pomeni. Prosite ga, da vam priskoči na pomoč. Z veseljem vam bo ugodil.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Zavedli se boste, da ste se predolgo skrivali v meglici neopazne sivine in kjer niste mogli pokazati, kakšne talente in priložnosti lahko nudite drugim. Kot prerojeni boste. Vaša pozitivna energija bo dobro vplivala na druge ljudi ali na okolico. Verjetno se bo vaše finančno stanje spet izboljšalo. Varujte svoje zdravje, ki ni samo po sebi umevno.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, boste danes precej nagnjeni k samopomilovanju. Bodite malce bolj prizanesljivi do sebe, saj imajo ostali o vas namreč zelo dobro mnenje. Samski pa boste danes sledili vašim občutkom, ki vas bodo zavedli. Naj se situacija nato odvije sama od sebe, čeprav boste morali zato počakati na rezultate.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes se boste dogovorili za neko konkretno delo, rešili boste neko težavo in se postopoma spet ujeli v poslovnem smislu. Če dvomite v svoje sposobnosti, je čas, da se znebite omejitev. Težko pričakovanega denarja še ne bo, boste pa na račun dobili neke druge prilive. Še ob pravem času se zavarujte pred raznimi virozami.

Ljubezen:
Samski danes izkoristite dan. Ne bodite sramežljivi, ko bo prišlo do pogovora z neko novo osebo. Ste namreč očarljivi in dovolite, da tudi ostali vidijo to plat. Več navdušenja kot boste pokazali, boljši vtis boste napravili. Vezani pa boste morali biti danes odkriti s partnerjem. Ko se boste izpovedali, se bo vajin odnos lahko le izboljšal.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Današnji dan vas bo popolnoma izčrpal, zato boste zelo utrujeni. Delo vam ne bo prinašalo zadovoljstva. Vsaj nekoliko lažje vam bo popoldne, saj vam bo nekdo pomagal s finančno pomočjo ali pa vam bo ponudil neko poslovno sodelovanje. Priskrbite si vitamine in poskrbite za počitek.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, boste dobili danes priložnosti popestriti ljubezensko življenje. Pred vami je namreč obetaven dan, ki vam bo prinesel možnost, da nekoga povabite na zmenek. Ne oklevajte! Vezani pa naredite nekaj glede nesporazuma, ki sta ga imela s partnerjem pred dnevi. Vaš partner bo navdušen nad rešitvijo!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.