Magazin > Horoskop in Numerologija
5217 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 28. oktobra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Ker vas bo na vsakem koraku spremljal borbeni duh, ne boste znali sprejeti poraza.

Znali boste oblikovati strategijo za večje izzive in poiskati rešitve za zapletene situacije. Zanimale vas bodo ambicije in razvoj odnosov, vse kar je neodkrito vas bo odvračalo in notranje vznemirjalo. Izogibali se boste tudi dolgočasnim situacijam ter ljudem, ki ne vedo kaj bi sami s sabo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z luno v strelcu bo na ljubezenskem področju zapihal svež veter. Poskušali boste uvesti nekaj popestritve, sprejeli boste tisto priložnost, katera vam bo prinesla več strasti.

BIK
Poskrbite za svoje telo, odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter bodite bolj zadovoljni s tem, kar se vam trenutno dogaja. Drobne malenkosti vas bodo popeljale k pogumnim odločitvam.

DVOJČKA
Postavljali si boste smernice, ki bodo temeljito začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo. Spodbujala vas bo tudi energija lune v strelcu, ki bo dovajala spontanost.

RAK
Pozitivno vznemirjenje, ki ga prinaša luna v strelcu se bo širilo na vsa področja delovanja. V ljubezni boste vezani delovali čutno in romantično, samski pa se boste tokrat težje zbrali. 

LEV
Na trenutke boste obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo tokrat od vas zahtevale konkretne prilagajanje. Čeprav boste glavo usmerjali navzgor, vas lahko nekdo razjezi.

DEVICA
Prišli boste do zaključka, da so izdatki presegli vso razumno mejo. Trdno odločeni, da v najkrajšem času nadomestite preveč porabljenega, se boste podali v dodatno delo.

TEHTNICA
Zaradi vpliva lune v strelcu, si boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj, nekomu pa to ne bo všeč, zato bo ves čas argumentiral in vas s tem naredil še bolj nervozne.

ŠKORPIJON
Nekaj bo potrebno izpeljati v realnosti, v nasprotnem primeru pričakujte veliko zmedo, ki pa si je trenutno ne želite, saj imate boljše načrte, ki so povezani s področjem čustev.

STRELEC
Zaradi nakopičenih napetosti in lune v vašem znamenju vas bodo zmotili konflikti, preko katerih lahko nekomu direktno poveste kaj si mislite, popolnoma brez zadržkov.

KOZOROG
Poslovne zadeve bodo kljub raztresenosti, ki jo prebuja luna v strelcu ključnega pomena, saj vas čaka nekaj, kar ne boste mogli prestaviti. Presenetil vas bo nekdo, ki vas bo pohvalil.

VODNAR
V ospredje zaradi notranjega nemira stopa materialna plat, zato se boste umaknili od prijetnega druženja ter razmišljali, kako bi lahko čim prej vse skupaj na lahkoten način popravili.

RIBI
Ker se zavedate, da niste samotar, je prišel čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate ter izpostavite tisto, o čemer že nekaj časa intenzivno razmišljate. Prišli boste do prijetnega spoznanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.