Magazin > Horoskop in Numerologija
11173 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 29. januarja 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Tak bo vaš petek.

OVEN
Splošno:

Možna so burna in nevsakdanja razpravljanja. Razmislite, če ste pripravljeni deliti svoje zamisli z drugimi ljudmi. Ne bodo ravno na vaši strani, ampak tega vam ne bodo priznali. Zelo boste zaskrbljeni, kar bi vas resnično znalo vreči s tira. Tudi vaše počutje bo na udaru. Namesto, da toliko skrbite, se raje ozrite okoli in poskušajte poiskati rešitev. Nekdo vam bo z veseljem pomagal. 

Ljubezen:
Med fizično telovadbo s partnerjem se boste osvobodili skrbi. Osredotočili se boste na zdravo seksualno življenje, kar bo zagotovo dobrodošel izpušni ventil. Še vedno imate različne težave, ki jih kar ne morete razrešiti. Prav zato je dober odnos nekaj, kar resnično potrebujete. Samski boste zelo hitro prešli od besed k dejanjem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Pred vami je odličen dan, da se posvetite svojemu počutju. Manjše težave lahko pričakujete s srcem in živci. Osvobodite se notranjih zavor in dan izkoristite za sprehode in uživanje. V službi boste pod stresom in pritiskom, kar bo zelo slabo vplivalo na vaše počutje in razpoloženje. Ne ženite si vsega preveč k srcu. Tudi domače skrbi danes pustite bolj ob strani. 

Ljubezen:
Vaša ljubezenska situacija se bo zelo dobro razvijala. Danes vas bo zelo veselila dobra komunikacija med vami in ljubljeno osebo. V slogu boste znali razložiti, kaj želite in pričakujete, medtem pa se bosta tudi dobro razumela. Vse to vam bo zelo godilo, tako da se vam bo zdelo, da bi lahko govorila ure. Samski, nocoj vam ne bo dolgčas. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Zaskrbljeni boste in nervozni, kar se bo odrazilo v obliki nespečnosti. Veliko boste tudi premišljevali o preteklosti. Poskušali boste doseči premirje z ljudmi, ki ste jih nekoč prizadeli. Osredotočite se raje na sedanjost in obveznosti, ki so pred vami. Z določenimi zadevami zelo zamujate, poskušajte se spraviti v red. Dokončajte tisto, kar ste začeli, da se vam ne bo nabralo še več. 

Ljubezen:
Vaše hrepenenje po zabavi in lahkotnosti bo malce popustilo, vseeno pa boste še naprej oseba nadpovprečnega humorja in bolj odprta do drugih kot običajno. V takih okoliščinah boste samski očarali nekoga novega, medtem ko boste vezani še naprej razvijali zasebne odnose na zelo skladen način. Tudi s stresom se boste lažje borili. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3


RAK
Splošno:

Možni so zapleti s stresom in pritiskom, zato veliko počivajte. Ne prenaglite se, saj službene naloge in obveznosti ne bodo nikamor pobegnile. Vse boste uspeli postoriti v roku. Vaša pričakovanja so previsoka. Navajeni ste biti v središču pozornosti, kar vam danes ne bo uspelo. Bodite pripravljeni na razne ovire. Bolj se posvetite svojemu počutju.

Ljubezen:
V ljubezenskih poskusih boste začutili spodbuden veter v hrbet. Odnos z ljubljeno osebo se bo tudi skladno razvijal. Preživite nekaj uric v dvoje in se prepustite dogajanju. Samski boste zagotovo doživeli prijetno presenečenje. Nekateri boste tudi sami organizirali ljubezensko spremembo ali pa vsaj spodbudili simpatijo k akciji. Tveganje se vam bo obrestovalo. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:
Obkroženi ste s pestrim dogajanjem in počutite se odlično. Z ekipo si  delite uspehe in priznanja ter načrtujete nove poslovne poteze. Ko bi vsaj vedno bili tako topli, srčni in ljubeči. Imate veliko razlogov za srečo. Nekdo vas gleda zelo naklonjeno. Danes se izkažite v službi. Potrudite se in izkoristite vse svoje adute, kajti splačalo se vam bo. 

Ljubezen:
Vezani boste najverjetneje obnovili strast in vzpostavili novo ravnovesje z ljubljeno osebo. Sami boste pobudnik različnih ljubezenskih dogodkov. Sveže samski boste z lahkoto našli skupni jezik z osebami nasprotnega spola. V komunikaciji boste zelo spretni, kar bo okrepilo vašo samozavest. Lahko pričakujete tudi veliko pozitivnih komentarjev. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Končno boste dobili odgovore na določena vprašanja, ki vas že dolgo mučijo. S tem boste rešili tudi veliko osebnih težav. Če tega ne boste takoj prepoznali, boste zamudili izredno pomembno priložnost. Zvezde so vam naklonjene, toda sramežljivost in negotovost bosta še naprej vaša težava. Nikar se ne zapletajte v prepire, ki vas ne bodo nikamor pripeljali. 

Ljubezen:
V vašem partnerskem odnosu je dovolj optimizma in zaupanja. S pomočjo tega boste lažje nadzorovali določeno čustveno neizpolnitev, ki jo boste danes čutili. Zelo jasno boste znali razločiti, katere stvari so vam pomembne in katere ne. Zaradi tega se boste znašli v vsakem položaju. Samski, trenutna suša je samo obdobje analize in priprav na nove ljubezenske začetke, ki sledijo. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Želite tisto, kar ne morete imeti. Vprašajte se, če morda ne zahtevate preveč. Vaše vedenje naj bo v skladu z vašimi možnostmi. Edino tako se boste dobro počutili. Ne prenaglite se pri pričakovanjih, drugače boste razočarani in prizadeti. Zelo idealizirate ne samo vašega partnerja, temveč tudi ostale ljudi okoli vas. Umetnost bo odlično nadomestilo za vaše nezadovoljstvo.

Ljubezen:
Verjetno si boste zelo želeli z nekom deliti svoj prosti čas, edina težava bo v tem, da boste zelo težko našli osebo za to. Vaš partner ne bo preveč zainteresiran za vaše želje in potrebe. Zaradi tega boste kar precej osamljeni in z mnogo vprašanji. Spat boste odšli z močnim hrepenenjem.  

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Živite v svetu domišljije in kujete načrte, ki nimajo nikakršne trdne osnove. Malce boste osorni in zajedljivi, toda drugi vas bodo sprejeli ne glede na vse. Okolica vas dobro pozna, zato bodo tudi spregledali vaše arogantno vedenje. Težko se boste posvetili praktičnim zadevam, kajti še vedno se prebujate iz čustvene zaslepljenosti, v kateri ste se znašli. 

Ljubezen:
K osebam, ki vas zanimajo, boste pristopali z velikim zaupanjem in gotovostjo. Enako se boste obnašali tudi do ljubljene osebe. Ona vam bo naklonjenost vračala in lahko bi rekli, da bosta vajin odnos še bolj učvrstila. Nimate nikakršnih skrbi, da ne bi uresničili tistega, kar ste si zamislili, ne glede na to, ali ste že v zvezi ali pa pričakujete zbližanje z osebo, ki vam je všeč. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Od trenutne situacije pričakujete veliko preveč. Živite v izmišljenem svetu, kar je dobro samo za umetnike. Tisti, ki se ukvarjate z bolj praktičnimi zadevami, boste v slabem položaju in celo na izgubi. Zelo dobro se boste znali sporazumeti s tujimi partnerji. Tujina vas tudi načeloma zelo privlači. Bodite previdni le v primeru, če bodo stekli pogovori o denarju. 

Ljubezen:
Medtem, ko vas mučijo moralne in finančne skrbi, se vaše ljubezensko življenje prebuja in razvija. Vedno večkrat z ljubljeno osebo najdete skupni jezik. Samski se boste lažje sporazumevali z osebami nasprotnega spola. Mnogi se boste prepustili fantazijam, ki se vsaj deloma lahko kmalu tudi že uresničijo. Ohranite nadzor nad položajem. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Ste v fazi dokazovanja svoje vrednosti. Svoje negativne občutke boste k sreči zadržali samo zase. Pazite, da ne boste zaradi svojega ljubosumja izpadli negotovi, saj bi vam to v službi zelo škodovalo. Delajte na sebi in na svoji samozavesti. V čustvenem pogledu boste zelo izčrpani. Težko boste vzpostavljali stik z drugimi ljudmi, zato bi bilo najbolje, da bi se za nekaj časa osamili. 

Ljubezen:
Premalo optimizma, pozitivne volje in duhovitosti povzroča neravnovesje v ljubezenskih odnosih. Čustveno boste tudi danes neizpolnjeni. Ne skrbite preveč, kajti neugodno obdobje bo hitro minilo. Dolgoročno vašemu ljubezenskemu življenju kaže zelo dobro. Stisnite zobe in počakajte na ugodnejši trenutek. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

V službi se boste poskušali prebiti v ospredje, s čimer pa boste zelo razjezili okolico in sodelavce. Vztrajni boste pri posredovanju svojih zamisli. Pomislite, ker imajo drugi različne poglede od vaših in se vprašajte, ali imate ravno vi prav. Možni so tudi zdravstveni zapleti. V tem primeru se umirite in prepolovite svoje fizične aktivnosti in službene obveznosti. 

Ljubezen:
V ljubezni bodo okoliščine, dogodki in ljudje na vaši strani. To vas bo opogumilo, da boste poskusili osvojiti osebo, ki vam je všeč. Vezani boste v objemu ljubljene osebe našli popolno skrivališče od neravnotežja, ki ga občutite v drugih sferah vašega življenja. Partnerja boste lahko vprašali celo za nasvet, medtem, ko boste ostali dobili potrebno tolažbo. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

V svetu domišljije, v katerem trenutno ste, deluje vse brezhibno. Na žalost se zelo težko soočate z resničnostjo. Ostanite tam, kjer ste in počnite tisto, kar imate radi. Zvezde podpirajo vašo umetniško žilico in sposobnost uživanja. Nikakor pa danes ne barantajte z denarjem, da ne boste vsega izgubili. Skrbno čuvajte vse, kar ste zaslužili.

Ljubezen:
V partnerskem odnosu boste odkrili nekaj skritega in nepojasnjenega. Ne razbijate si glave z odvečnimi vprašanji, temveč se raje osredotočite na svojo intuicijo. Če ste v sebi prepričani, da stvari stojijo tako, kot vam to govori vaš notranji glas, potem bo to držalo. Vezani in samski boste začeli posvečati več pozornosti malenkostim, ki vam do sedaj niti niso bile tako pomembne. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.