Magazin > Horoskop in Numerologija
4546 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 29. marca 2019

astrologija, horoskop
Koga čaka lep petek?

OVEN
Splošno:

Živite v svetu domišljije in kujete načrte, ki nimajo nikakršne trdne osnove. Malce boste osorni in zajedljivi, toda drugi vas bodo sprejeli ne glede na vse. Okolica vas dobro pozna, zato bodo tudi spregledali vaše arogantno vedenje. Težko se boste posvetili praktičnim zadevam, kajti še vedno se prebujate iz čustvene zaslepljenosti, v kateri ste se znašli.

Ljubezen:
K osebam različnega spola boste pristopali z velikim zaupanjem in gotovostjo. Enako se boste obnašali tudi do ljubljene osebe. Ona vam bo naklonjenost vračala in lahko bi rekli, da bosta vajin odnos še bolj učvrstila. Nimate nikakršnih skrbi, da ne bi uresničili tistega, kar ste si zamislili, ne glede na to, ali ste že v zvezi ali pa pričakujete zbližanje z osebo, ki vam je všeč.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Obkroženi ste z ljudmi in počutite se odlično. Z njimi tudi delite uspehe in priznanja ter načrtujete nove poslovne poteze. Ko bi vsaj vedno bili tako topli, srčni in ljubeči. Imate veliko razlogov za srečo. Nekdo vas gleda zelo naklonjeno. Danes se izkažite v službi. Potrudite se in izkoristite vse svoje adute, kajti splačalo se vam bo.

Ljubezen:
Vezani boste najverjetneje obnovili strast in vzpostavili novo ravnovesje z ljubljeno osebo. Sami boste pobudnik različnih ljubezenskih dogodkov. Samski boste z lahkoto našli skupni jezik z osebami nasprotnega spola. V družbi boste zelo dobrodošli, kar bo okrepilo vašo samozavest. Lahko pričakujete tudi veliko pozitivnih komentarjev.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

V svetu domišljije, v katerem trenutno ste, deluje vse brezhibno. Na žalost se zelo težko soočate z resničnostjo. Ostanite tam, kjer ste in počnite tisto, kar imate radi. Zvezde podpirajo vašo umetniško žilico in sposobnost uživanja. Nikakor pa danes ne barantajte z denarjem, da ne boste vsega izgubili. Skrbno čuvajte vse, kar ste zaslužili.

Ljubezen:
V partnerskem odnosu boste odkrili nekaj skritega in nepojasnjenega. Ne razbijate si glave z odvečnimi vprašanji, temveč se raje osredotočite na svojo intuicijo. Če ste v sebi prepričani, da stvari stojijo tako, kot vam to govori vaš notranji glas, potem bo to držalo. Vezani in samski boste začeli posvečati več pozornosti malenkostim, ki vam do sedaj niti niso bile tako pomembne.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

V službi se boste poskušali prebiti v ospredje, s čimer pa boste zelo razjezili okolico in sodelavce. Vztrajni boste pri posredovanju svojih zamisli. Pomislite, ker imajo drugi različne poglede od vaših in se vprašajte, ali imate ravno vi prav. Možni so tudi zdravstveni zapleti. V tem primeru se umirite in prepolovite svoje fizične aktivnosti in službene obveznosti.

Ljubezen:
V ljubezni bodo okoliščine, dogodki in ljudje na vaši strani. To vas bo opogumilo, da boste poskusili osvojiti osebo, ki vam je všeč. Vezani boste v objemu ljubljene osebe našli popolno skrivališče od neravnotežja, ki ga občutite v drugih sferah vašega življenja. Partnerja boste lahko vprašali celo za nasvet, medtem ko boste ostali dobili potrebno tolažbo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Ste v fazi dokazovanja svoje vrednosti. Svoje negativne občutke boste k sreči zadržali samo zase. Pazite, da ne boste zaradi svojega ljubosumja izpadli negotovi, saj bi vam to v službi zelo škodovalo. Delajte na sebi in na svoji samozavesti. V čustvenem pogledu boste zelo izčrpani. Težko boste vzpostavljali stik z drugimi ljudmi, zato bi bilo najbolje, da bi se za nekaj časa osamili.

Ljubezen:
Premalo optimizma, pozitivne volje in duhovitosti povzroča neravnovesje v ljubezenskih odnosih. Čustveno boste tudi danes neizpolnjeni. Ne skrbite preveč, kajti neugodno obdobje bo hitro minilo. Dolgoročno vašemu ljubezenskemu življenju kaže zelo dobro. Stisnite zobe in počakajte na ugodnejši trenutek.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Možni so zapleti s srcem in pritiskom, zato veliko počivajte. Ne prenaglite se, saj službene naloge in obveznosti ne bodo nikamor pobegnile. Vse boste uspeli postoriti v roku. Vaša pričakovanja so previsoka. Navajeni ste biti v središču pozornosti, kar vam danes ne bo uspelo. Bodite pripravljeni na razne ovire. Bolj se posvetite svojemu zdravju.

Ljubezen:
V ljubezenskih poskusih boste začutili spodbuden veter v hrbet. Odnos z ljubljeno osebo se bo tudi skladno razvijal. Preživite nekaj uric v dvoje in se prepustite dogajanju. Samski boste zagotovo doživeli prijetno presenečenje. Nekateri boste tudi sami organizirali ljubezensko srečanje ali pa vsaj spodbudili simpatijo k akciji. Tveganje se vam bo obrestovalo.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Možna so burna in nevsakdanja srečanja. Razmislite, če ste pripravljeni deliti svoje zamisli z drugimi ljudmi. Ne bodo ravno na vaši strani, ampak tega vam ne bodo priznali. Zelo boste zaskrbljeni, kar bi vas resnično znalo vreči s tira. Tudi vaše zdravje bo na udaru. Namesto, da toliko skrbite, se raje ozrite okoli in poskušajte poiskati rešitev. Nekdo vam bo z veseljem pomagal.

Ljubezen:
Med fizično telovadbo s partnerjem se boste osvobodili skrbi. Osredotočili se boste na zdravo seksualno življenje, kar bo zagotovo dobrodošel izpušni ventil. Še vedno imate različne težave, ki jih kar ne morete razrešiti. Prav zato je dober odnos nekaj, kar resnično potrebujete. Samski boste zelo hitro prešli od besed k dejanjem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Iz muhe boste delali slona. Želeli si boste hitrih in velikih sprememb, kar bo danes zelo očitno. Nezadovoljstvo bo na višku, kar vam ni podobno. Počutili se boste, da se premikate nazaj namesto naprej. Poskrbite za pozitivno energijo, saj vam jo bo zagotovo primanjkovalo. Napredek vas še čaka, toda ne pozabite, da čas vedno prinese svoje.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes malce razburjeni. Zdelo se vam bo, da navdušenje nad partnerjem počasi pojema. Vse bolj in bolj se približujete negativnim občutkom, ki bodo ta teden zagotovo v ospredju. Skušajte rešiti situacijo tako, da si naredite dan kar se da miren. Vsekakor bo tak pristop koristil vašemu zdravju. Samski se boste danes osredotočili na delo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Na delovnem mestu boste danes malce zaspani. Zdelo se vam bo, da prostih dni niste dovolj dobro izkoristili. Ko se boste vrnili v zatočišče svojega doma, si privoščite malce razvajanja, ki ga lahko kasneje začinite s počitkom. Tako si boste nabrali moči za nov delovni dan. Finančno stanje se bo oplemenitilo, kar boste začutili že danes. Prepustite se.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes razočarani. Zdelo se vam bo, da vas partner ne razume. Še več, prav danes se lahko zgodi, da vas bo zaradi utrujenosti in slabega razpoloženja celo obtoževal. Ne dopustite, da bi vam vsiljeval občutek krivde. Tudi vi potrebujete čas zase, zato se naučita, kako spoštovati oseben prostor drug drugega. Pred vama je dolga pot.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Od trenutne situacije pričakujete veliko preveč. Živite v izmišljenem svetu, kar je dobro samo za umetnike. Tisti, ki se ukvarjate z bolj praktičnimi zadevami, boste v slabem položaju in celo na izgubi. Zelo dobro se boste znali sporazumeti s tujimi partnerji. Tujina vas tudi načeloma zelo privlači. Bodite previdni le v primeru, če bodo stekli pogovori o denarju.

Ljubezen:
Medtem ko vas mučijo moralne in finančne skrbi, se vaše ljubezensko življenje prebuja in razvija. Vedno večkrat z ljubljeno osebo najdete skupni jezik. Samski se boste lažje sporazumevali z osebami nasprotnega spola. Mnogi se boste prepustili veseljačenju in uživanju, v dobri družbi boste sklepali nova poznanstva. Ohranite nadzor nad položajem.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:
Končno boste dobili odgovore na določena vprašanja, ki vas že dolgo mučijo. S tem boste rešili tudi veliko osebnih težav. Če tega ne boste takoj prepoznali, boste zamudili izredno pomembno priložnost. Zvezde so vam naklonjene, toda sramežljivost in negotovost bosta še naprej vaša težava. Nikar se ne zapletajte v prepire, ki vas ne bodo nikamor pripeljali.

Ljubezen:
V vašem partnerskem odnosu je dovolj optimizma in zaupanja. S pomočjo tega boste lažje nadzorovali določeno čustveno neizpolnitev, ki jo boste danes čutili. Zelo jasno boste znali razločiti, katere stvari so vam pomembne in katere ne. Zaradi tega se boste znašli v vsakem položaju. Samski, trenutna suša je samo obdobje analize in priprav na nove ljubezenske začetke, ki sledijo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Pred vami je odličen dan, da se posvetite svojemu zdravju. Manjše težave lahko pričakujete s srcem in živci. Osvobodite se notranjih zavor in dan izkoristite za sprehode in uživanje. V službi boste pod stresom in pritiskom, kar bo zelo slabo vplivalo na vaše zdravje in razpoloženje. Ne ženite si vsega preveč k srcu. Tudi ljubezen danes pustite bolj ob strani.

Ljubezen:
Vaša ljubezenska situacija se bo zelo dobro razvijala. Danes vas bo zelo veselila dobra komunikacija med vami in ljubljeno osebo. V slogu boste znali razložiti, kaj želite in pričakujete, medtem pa se bosta tudi dobro razumela. Vse to vam bo zelo godilo, tako da se vam bo zdelo, da bi lahko govorila ure. Samski, v družbi vam ne bo dolgčas.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.