Magazin > Horoskop in Numerologija
9565 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 3. aprila

astrologija, horoskop
To nas čaka v petek.

OVEN
Splošno:

Izognite se provokacijam in konfliktom. Raje opazujte in razmišljajte, kako bi se bilo posamezne težave najbolje lotiti. Vse dokler vam ne bo kaj porušilo čustvenega ravnovesja, boste izredno pronicljivi.

Ljubezen:
Samski poskrbite, da boste aktivni, če uporabljate kakšno spletno aplikacijo za zmenke. Pozornost drugih vam bo še kako ugajala. Vezani pa boste danes morda celo malo preveč prijazni. Nič ne bo narobe, če partnerju kdaj ne boste izpolnili kakšne želje. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

BIK
Splošno
:
Danes boste lahko doživeli kratkotrajno krizo, ki pa vam bo prinesla nov zagon in vrsto novih in koristnih idej. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase. Danes naj bodo vaše misli predvsem pri zdravju.

Ljubezen:
Samski danes pazite na svoja sporočila in elektronsko pošto, da ne bo kaj romalo na napačen naslov. Tako bi si namreč nakopali kar nekaj težav. Vezani pa boste na vsak način poskušali dokazati svoj prav, vendar vam to ne bo uspelo. Raje prihranite energijo za kaj drugega.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Vse stvari, ki se bodo odvijale danes, se vam bodo zdele veliko bolj lahkotne kot običajno. Dobili boste pozitiven kompliment, ki bo dvignil vaš ego. Danes boste zadovoljili svoje potrebe po materialni varnosti. Zvečer si privoščite sprostitev.

Ljubezen:
Samski se boste danes lahko prikupili komurkoli. Imate tisto, kar je potrebno, da nekoga očarate, zato dobro izkoristite dan. Vezani pa ne boste vedeli, kaj bi s svojim partnerjem počeli. Nič vam ne bo prav posebno dišalo.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Nikakor se ne boste mogli odločiti, kaj je tisto, kar si želite dolgoročno in kaj je v vašem življenju le muha enodnevnica. Poslušajte nasvete prijateljev, veliko lažje vam bo. Z denarjem delajte zelo preudarno in ne zapravljajte po nepotrebnem. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, boste danes ugotovili, da se vse lepo ujema, tako vajino razmišljanje kot tudi želje. Zadovoljni boste. Samski pa se boste danes počutili izjemno dobro v svoji koži in to boste hoteli pokazati tudi vsem, ki vas zanimajo. 

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Današnji dan bo za vas malce težaven. Čutili boste neresnost, visela bo v zraku kot grožnja, ki bi znala podreti varne zidove. Da se ne boste znašli na izgubi, se pred večjimi finančnimi investicijami posvetujte s tretjo osebo. 

Ljubezen:
Samski boste danes hrepeneli po stabilnosti v vašem življenju, vendar stvari ne bodo potekale po načrtu. Nekaj vas bo spravilo iz tira. Poskusite se čim manj razburjati zaradi tega. Vezani pa boste danes skušali skleniti kompromis s partnerjem. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2
 

DEVICA
Splošno:

Stvari vam bodo uhajale izpod nadzora. Večino dneva se boste ukvarjali s tem, kako bi jih spravili spet v red. Po eni strani boste zaradi tega nekoliko bolj živčni, po drugi strani pa boste zadovoljni s svojo učinkovitostjo. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja partnerja, se boste znašli pred dilemo. Zavedajte se, da nikakor ni nujno, da jo razrešite že danes. Vezane pa čaka prava zmeda čustev, saj boste precej pod vplivom nekega dogodka, ki vas bo spravil iz tira. Umirite se in na zadeve poglejte še iz druge strani. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Ukvarjali se boste z domačimi zadevami. Še sreča, da boste potrpežljivi in iznajdljivi, zato vam bo šlo vse dobro od rok. Edino z denarjem pa bodite previdni. Nenujne nakupe vsekakor preložite na kakšen drug dan.

Ljubezen:
Samski boste imeli zanimiv dan. Nekoga od svojih obstoječih stikov boste spoznali v novi luči. In v tem boste našli marsikaj zanimivega. Vezani pa boste morali predlagati kompromis glede neke težave, ki se je pojavila na novo. Poskrbite, da bosta oba zadovoljna s končnim rezultatom.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Čeprav se vam spremembe, ki se dogajajo, zdijo negativne, vam bodo lahko v prihodnosti razširile obzorja in povzročile fantastične izboljšave na vseh področjih življenja. Na finančnem področju se še naprej kaže pozitivno stanje.

Ljubezen:
Danes ljubezen ne bo visoko na lestvici vaših prioritet. Tako samski kot vezani imate situacijo dovolj pod kontrolo, da ne bo bistvenih sprememb, tudi če se kakšen dan sploh ne ukvarjate z njo.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes boste imeli nekoliko več prostega časa, zato boste veliko brali, se samoizobraževali in pomagali pri različnih opravilih. Vse to bo obrodilo sadove v prihodnjih dneh. Če želite izboljšati stanje na svojem bančnem računu, se odpovejte razkošju.

Ljubezen:
Danes boste samski nadvse sproščeni, nič vas ne bo vrglo iz tira. To se bo poznalo tudi pri vašem vedenju in dojemanju sveta. Vezani pa boste potrebovali partnerja, da vam bo pomagal skozi dnevno rutino, saj stvari ne bodo tekle po načrtih. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno:

Vaše razpoloženje bo nihalo. Težko bo predvideti, kaj vas bo spravilo iz tira. Če imate možnost za čim več miru, jo danes le izkoristite. Kak drug dan boste brez težave postorili vse za nazaj, zato se nikar ne obremenjujte še s tem.

Ljubezen:
Vezani se začnite zavedati svojih napak. V kolikor boste dojeli, da za vse težave le ni kriv vaš partner, potem se bosta danes dobro ujela. Samski pa boste sicer polni energije, vendar boste zaradi tega čustveno rahlo nestabilni. Nikar se ne spuščajte v kakšne težke pogovore, saj ne bi bili zadovoljni z rezultati. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Vztrajali boste pri svojem, čeprav veste, da korakate po dolgi in izredno strmi poti. Do zdaj se vam je priznalo ogromno zaslug, a se vaši apetiti iz dneva v dan večajo. Dan bo v znamenju nepredvidenih stroškov.

Ljubezen:
Vezani boste morali danes iti preko sebe, da boste partnerju dokazali svoja čustva. Pomislite, kako bi lahko še na drugačen način pokazali, kako zelo radi ga imate in koliko vam pomeni. Samski ne boste navdušeni nad trenutnimi možnostmi. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Iskreno, a mirno izrazite svoje mišljenje. Zna se zgoditi, da boste sprva naleteli na gluha ušesa, a pomembno bo le, da se boste postavili zase v najbolj kritičnem trenutku. Finančno stanje bo zelo občutljivo, zato ga poskusite ohraniti nespremenjenega. 

Ljubezen:
Samskim se že dopoldan obeta neka zanimiva zadeva na področju čustev. Vendar pa se bo tekom dneva zadeva odvila drugače od pričakovanj. Vezani pa danes ne boste imeli najboljšega dneva, saj s partnerjem ne bosta prišla do zaključka. Nikakor ne bosta našla skupnega jezika. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.