Magazin > Horoskop in Numerologija
8828 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 3. julija 2020

astrologija
Za nekatere se napoveduje čudovit dan.

OVEN
Splošno: 

Če ste samski, bo nastopil zelo primeren čas za novo ljubezensko zvezo. Ljubezen bo prišla sama od sebe. Bolj kot boste vsiljivi, bolj se vam bo odmikala, zato prepustite višjim silam, da poskrbijo za vse. Vi pa se lotite drugih stvari. Doma je prava zmeda, zato vzemite stvari v svoje roke.

Ljubezen
Nekaterih stvari se še niste osvobodili in tudi s partnerjem o tem ne boste hoteli govoriti. Do njega res niste pošteni, saj živi v prepričanju, da ste z njim iskreni. Razčistita določene stvari. Ljubezen bo danes nekoliko bolj naklonjena samskim. Zapletli se boste lahko z nekom, ki vam je že dalj časa všeč. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Kar naenkrat se boste znašli popolnoma brez energije. Za vami so naporni dnevi, zato se bo vaš imunski sistem sesul. Morda boste dobili celo vročino in boste podlegli aktualnim obolenjem. Četudi vas čaka kup obveznosti, si boste morali vzeti nekaj prostih dni. Zdravje je najpomembnejše!

Ljubezen
Samski lahko danes pričakujete premike na čustvenem področju. Odnos, ki se je začel kot zabava in neobvezna avantura, se bo zdaj lahko obrnil v nepričakovano smer. Vezani pa boste proti večeru ugotovili, da prepiri niso bili vredni resnega razmisleka. S partnerjem se bosta pobotala med rjuhami.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno: 

Danes bo vaš dan izredno dinamičen in razigran, le na partnerskem področju se bodo lahko pojavili razlogi za nezadovoljstvo, ki bodo povezani s čustvi. Bodite nežni in topli ter partnerju povejte, kaj resnično čutite do njega. S tem si boste odprli pot do užitkov. Naj vas ne bo strah, da so vaša čustva enostranska.

Ljubezen
Vezani boste hitro pozabili na sinočnje lepe trenutke in boste dan začeli s prepirom. Prepričani ste, da se partner premalo trudi za skupno prihodnost. Samski pa boste lahko danes bistveno izboljšali svoj položaj, vendar bodite previdni, da ne boste izgubili tal pod nogami.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Danes boste na svet gledali z optimizmom. Zaradi vašega dobrega počutja pa bodo tudi stvari tekle gladko. Uredili boste marsikaj, česar drugi ne bodo zmogli. To pa vas bo proti koncu dneva pošteno utrudilo. Zakopali se boste v samoto, kjer boste preživeli večino večera.

Ljubezen
Do partnerja boste sprva nezaupljivi, potem pa boste le ugotovili, da je vse tako kot prej in da so vaša sumničenja neutemeljena. Vajin odnos bo postal bolj odkrit in pristen. Samski pa ste se zapletli v nek čuden odnos, ki vam povzroča kar nekaj skrbi. Ker ste iznajdljivi, se boste iz težav tudi hitro rešili.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Stanje v družini bo zelo napeto. Družinski člani bodo jezni zaradi negativnih stvari, ki se jim dogajajo, njihovo počutje pa zna vplivati tudi na vas. Danes jih raje pustite pri miru, naj sami rešijo svoje težave. Na vašo ponujeno pomoč se namreč ne bi odzvali z navdušenjem.

Ljubezen
Samski boste danes kot magnet privlačili nasprotni spol, izognite pa se ljudem, ki bodo negativno vplivali na vas in na vaše počutje, saj vam bodo samo jemali energijo. Vezani pa se boste že navsezgodaj zapletli v prepir s partnerjem. Da boste lahko mirno rešili ta spor, pa boste morali upoštevati tudi njegovo mnenje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Danes bo v ozračju optimizem, ki vam bo prinesel srečo in uspeh. Izkoristite priložnosti, saj bi jih bilo škoda zavreči. Dan vam bo ponujal ogromno možnosti, zato sramežljivost pustite doma. Verjemite vase in v svoje sposobnosti, saj presegajo vse. Na ljubezenskem področju pa boste imeli malce manj sreče.

Ljubezen:
Vezani se boste morali malo umiriti, sicer vas partner ne bo mogel več dohiteti. Včasih se je bolje ustaviti in mirno počakati, kot pa iti z glavo skozi zid. Samski pa boste spoznali osebo, ki vam bo pognala kri po žilah, vendar interes z druge strani ne bo tako velik. Ne obupajte prehitro!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste potrebovali ogromno dobre volje, če se boste želeli uspešno prebiti skozi dan. Stvari precej napete, kar sicer ne bo nič presenetljivega, še posebej glede na to, da se približuje konec velikega projekta. Pokonci vas bo držal partner, s katerim pa se bosta proti koncu dneva sporekla. 

Ljubezen:
Vaše idealiziranje zveze je res občudovanja vredno, a danes boste morali položiti karte na mizo ter pogledati na stvari z realne plati. Ne sramujte se svojih čustev, zaupajte se partnerju. Tudi samski boste danes potrebovali čustveno oporo. Ne zadržujte vsega v sebi. Le iskrenost šteje!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Navzven boste delovali, kot da je vse v redu, vendar bo resnična situacija popolnoma drugačna. Ne potlačite čustev in dvomov. Pokažite se v pravi luči in se pogovorite z nekom, ki mu zaupate. Morda bosta skupaj našla rešitev. Vaše zdravje bo zelo šibko.

Ljubezen
Dolgoletne ljubezenske zveze bodo lahko danes zašle v krizo. Bili boste brez volje in brez energije. Spraševali se boste, zakaj se vam je še sinoči vse zdelo tako zelo popolno, danes pa se vse sesuva v prah. In kdo je sploh oseba, ki jo ljubite. Samski boste imeli težave. Večino stvari boste morali urediti sami.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:
 
Danes bodo dan sestavljale živahne urice, ki bodo omogočale skladne dogovore. Napišite dopis ali dajte pobudo, izrazite se! V sebi skrivate mnogo talentov in skrajni čas je že, da jih spustite na plan. Vaša domiselnost je brez primere, zato kar pogumno. Partner vas bo podpiral.

Ljubezen
Danes vas čaka izredno romantičen dan, poln doživetij in novih spoznanj. Spoznanj o partnerju, saj vam bo končno razkril tudi svojo nežnejšo plat in prav s tem vas bo prijetno presenetil. Samski pa boste dan preživeli zelo umirjeno, proti večeru pa boste postajali vedno bolj nervozni, saj vas bodo določene zadeve začele grozno motiti.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno:

Za dober posel najprej potrebujete dobro idejo. Skrbno varujte svoje ideje. Če jih boste razglašali naokoli, vam jih zna nekdo ukrasti. V ljubezni lahko pričakujete zmedo, ki jo bo zagodel predvsem partner. Pogoj za razrešitev težav bo pogovor. Ne omahujte, čim prej se ga lotite!

Ljubezen
Vezani boste v ljubezni preveč zahtevni, zato boste ljudi, ki jih imate radi, na trenutke zelo obremenjevali. Pričakovali boste, da se vam bo partner popolnoma posvetil. Samski pa se boste obremenjevali zaradi vašega, zadnje čase kar malce preveč enoličnega, življenja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Pazite, da ne boste prizadeli tistega, ki računa na vas. Nikoli več vam ne bi zaupal. Vaše počutje danes bo odlično in zelo boste uspešni. Ne zaupajte pa kar na slepo ljudem, ki jih ne poznate dobro. Nekdo vas bo namreč želel prinesti naokoli, zato ne bodite naivni. Raje se vrtite v poznanih krogih. 

Ljubezen
Partner bo začutil vašo pozitivno energijo, ki bo tudi nanj ugodno vplivala. Vse prejšnje zamere bodo pozabljene. Danes se bo za vaju začelo obdobje predanosti, zaupanja in iskrene ljubezni. Samski pa se boste tokrat kot otroci prepustili užitkom življenja, lotili se boste nečesa, kar vas že dolgo mika.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Neko osebo boste popolnoma omrežili. Pazite le, da ne boste vsiljivi, saj bi v tem primeru podrli vse, kar ste v zadnjem času zgradili. Tudi za vas ni dobro, da ste preveč zaupljivi, saj se nikoli ne ve, kakšni nameni se skrivajo v ozadju. Pojavile se bodo nove možnosti za uspeh. Ne prezrite jih!

Ljubezen
Večina samskih bo danes začutila dotok brezmejne energije, kar bo koristilo tudi vašemu psihičnemu stanju. Polni boste optimizma in navdušenja. Vezani pa boste danes zadovoljni s svojim partnerjem in s svojim življenjem. Privoščili si boste veliko romantike in dolgih sprehodov. Prekipevali boste od energije in neverjetno boste živahni. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.