Magazin > Horoskop in Numerologija
5660 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 3. junija 2022

astrologija Profimedia
Z vstopom Merkurja v direktno gibanje se na srečo obdobje zmede in nepredvidljivih situacij zaključuje.

Soočite se sedaj z nalogami, za katere v preteklem obdobju nikakor niste našli pravih prijemov ali rešitev. Na področju čustev se boste najbolj razveselili kakšnega prijetnega iskrenega komplimenta. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dobro se boste počutili v družbi oseb, ki v vas vidijo odličnega sogovornika. Vsekakor boste dovolj odzivni za vse naloge, ki vam bodo naložene. Ne zanemarjajte družinskih članov.

BIK 
Toliko dela si boste naložili, da vsemu skupaj ne bo videti konca. Vaša neizmerna zagnanost in prodornost vas vodita še v boljše rezultate, zato vklopite še dodaten pogum.

DVOJČKA 
Pred vami je produktiven dan, poln prijetnih občutkov in finančnih presenečenj. Do ljubljene osebe boste skozi dan, ko bo luna še v raku ljubeči, kar bo pomagalo pri urejanju težav. 

RAK
S kančkom iznajdljivosti in prijaznim pristopom vam bo uspelo, posebno na poslovnem področju. Potrudite se, da boste v težavah pomagali na iskren vendar učinkovit način.

LEV 
Dogajalo se bo nekaj, kar vas vznemirja in jezi. Situacija se bo kmalu rešila, zato se ji ne izogibajte. Pazite v trenutku, ko boste razdraženi, da nekoga po nepotrebnem ne užalite.

DEVICA
Zmanjkalo vam bo časa, da bi postorili vse kar od vas zahtevajo, saj boste skozi dan z luno v raku bolj počasni. Postavite se zase in ne pričakujte, da bi vam kdo priskočil na pomoč. 

TEHTNICA 
Največ vam bo pomenila iskrenost. V ljubezni se končno prebujate, s predlogom, ki bo prebudil strastna vendar tudi stabilna čustva. Naredili si boste odličen načrt, ki vas bo razveselil.

ŠKORPIJON
Na poslovnem področju pričakujte nekaj napetosti, toda vseeno obstaja možnost, da se samozavestno pomaknete naprej, zato vztrajajte. Razlike vas tokrat ne bodo zmotile.

STRELEC
Zaradi svoje prilagodljivosti lahko v medsebojnih odnosih zaidete v težave in si nakopljete nekaj, kar vas bo vznemirjalo. Namesto da ste napeti, se raje umaknite v naravo.

KOZOROG 
Poskušajte brzdati neuresničljive želje in si postavite realne cilje. V domačem okolju bo napeto, saj ste pred časom obljubili nekaj, česar trenutno niste sposobni izpolniti.

VODNAR
Ne storite ničesar, preden se ne prepričate, kako zadeve v ozadju delujejo. Začnite se usmerjati v tiste cilje, ki ste jih sestavili sami. V večernih urah, ko luna preide v leva, prihaja samozavest.

RIBI 
Potrebnega bo veliko dela in motiviranosti, da bi nekoga prepričali o pomembni zadevi, ki bi se morala premakniti, vendar vam bo s trudom uspelo. Ljubezen bo tista, ki vas bo navdihnila.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.