Magazin > Horoskop in Numerologija
2875 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 3. maja 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo zvezde!

OVEN
Splošno:

Ne pričakujte, da bodo danes ljudje vašim občutkom in čustvom namenili veliko pozornosti. Vi boste namenili veliko več pozornosti njihovim. Kljub temu skušajte najti svoje mesto, kar pa ne bo lahko, saj se bodo v okolici prepletale različne želje. Potrpežljivost ne bo odveč.  

Ljubezen:
Vezani se boste danes popoldan soočali s prepiri in nesporazumi z ljubljeno osebo, poleg vsega pa bo vaša najboljša prijateljica izrazila neodobravanje nad vašim razmerjem. Nocojšnji večer vam še ne bo prinesel pozitivnih sprememb. Samski ne sprejemajte ljubezni kot nekaj samoumevnega.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Danes boste polni idej, ki jih le uporabite na poslovnem področju. Morda boste odkrili neko tehnično rešitev ali pa boste dobili podlago za inovacijo, ki bo marsikaj spremenila. V vsakem primeru je pred vami uspešen dan, ki ga boste okronali z druženjem z najbližjimi. Še naprej se veselite življenja.

Ljubezen:
Pred vezanimi je nadvse prijeten, umirjen, predvsem pa bolj družinski večer. Partner bo navdušen nad vašo umirjeno, a vseeno pozitivno energijo. Samski boste danes vstali dobre volje in odločeni, da boste danes naredili nekaj dobrega. Zaradi te miselnosti boste dan preživeli zelo lepo, obenem pa vam bodo hvaležni tudi vaši bližnji.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Če boste nekomu neprestano ukazovali, verjemite, da boste v njem prebudili vse večji odpor do vas. Veste, da ima vsak pravico živeti po svojih željah, zato spoštujte drugačnost med ljudmi. Na splošno je pred vami zanimiv dan, ki vam bo pripravil kar nekaj presenečenj.

Ljubezen:
Mnogi samski boste nocoj iz bežne romance lahko prešli v resno razmerje. Če ste v razmerju, bo danes vaš partner osredotočen predvsem na dom ter vaše želje in zahteve. Na vsak način vam bo želel ustreči, zato pametno izkoristite njegovo ponižnost. Seveda pa vseeno ostanite v mejah normale.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Ni najboljša ideja, da skušate ljudi oblikovati po vašem kroju. Pustite jih, da počnejo, kar želijo, in se razvijajo v tisto, kar želijo postati. Vi jih lahko samo sprejmete takšne, kakršni so. Če jih boste še naprej skušali spreminjati, boste razočarani, poleg tega pa bi v njih vzbudili brezmejno jezo.

Ljubezen:
Samskim dan morda res ne bo ravno pisan na kožo, a boste za večino stvari, ki vam bodo šle narobe, krivi sami. Vezani pa na plan prikličite pozitivno razpoloženje, saj bo le tako med vami in partnerjem zavladala harmonija. Že dolgo časa vam nekaj leži na duši, a nocoj mu prihranite težke pogovore!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Izkoristite vso vnemo, ki jo premorete, da boste dosegli vaše cilje, toda kljub temu pazite, da se ne boste prenaglili. Nekaj se vam bo zdelo na pogled še kako mamljivo, vendar pa se bo v ozadju skrivalo vse drugo. Bodite pozorni na vse, kar vam bodo danes ponujali, da se ne boste opekli. Predvsem pa preudarno s financami.

Ljubezen:
Vezani boste danes zelo burno odreagirali na neka partnerjeva dejanja. Če želite dan preživeti v miru, potem čim prej sprejmite kompromis. V ljubezni neuspešnim se danes obeta možnost, da boste spoznali sorodno dušo. Kljub temu bodite nadvse previdni, ko boste sklepali prijateljstva, saj se nikoli ne ve, kdo bi vam lahko povzročil težave.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Zadnje čase ste zelo ponosni, kar dodatno vpliva na samozavest. Danes pa se utegne kot strela z jasnega pojaviti oseba, ki bo nastopila agresivno in vzvišeno. Predvsem bo to nekdo, ki ni na isti miselni ravni kot vi. Tako z njim kot tudi z ostalimi boste danes težko sprejeli kakršenkoli dogovor.

Ljubezen:
Vezani pripadniki tega znamenja nocoj poskusite slediti svoji intuiciji in vaše želje se bodo uresničile. Tudi samski imate pred seboj zelo prijeten in ugoden večer. Če se boste odpravili z družbo ven, si boste za konec tedna priborili romantičen zmenek z neznancem, pazite le, da se ne boste zapletli s prevarantom.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:
Če se boste danes preveč poglabljali v težave, vam bo te začel povzročati še želodec. To je namreč najobčutljivejši del telesa. Preveč stvari se vam je nabralo, zato jih niti ne poskušajte rešiti sami. Najbolje bi bilo, da bi za enkrat še vse skupaj pustili lepo na miru.

Ljubezen:
Samski boste ugotovili, da ste se z neko osebo pregloboko zapletli. Nocoj sprejmite dokončno odločitev. Današnji dan bo veliko bolj naklonjen vezanim predstavnikom tega znamenja. Popoldan boste imeli celo nekaj več časa, zato se posvetite svojim željam in potrebam. Sprostite se!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

 Neke želje ste že dolgo nazaj zatrli skorajda v njihovi kali, sedaj pa bodo ponovno prišle na plan in tokrat jim dovolite, da se vam pokažejo v vsej svoji razsežnosti. Če jih ne boste sprejeli, tudi njihova uresničitev ne bo možna. V službi se boste soočali z nekimi težavami, ki bodo zahtevale edinstven pristop.

Ljubezen:
Današnji dan bo samskim prinesel nekaj čudovitih novic, v katere bo seveda vpleteno tudi vaše srce. Tudi ljubezen vezanih bo sijala, dalj časa trajajoča razmerja pa se bodo še dodatno okrepila. Nocojšnji večer bo na plano izvabil tudi vaša najbolj potlačena čustva, zato pazite. Raje samo uživajte v prelepem večeru.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Potrebovali boste pomoč, vendar ne boste vedeli, koga prositi zanjo. Dobro poglejte okoli sebe in morda bo oseba celo sama navezala stik z vami. Na splošno se vam na čustvenem področju obetajo lepši časi, saj bo vaš trud končno obrodil sadove. Uživajte v sedanjosti in se ne obremenjujte s prihodnostjo.

Ljubezen:
Vezani boste uživali v čudovitem dnevu. Obetate si lahko tudi nekaj nadvse prisrčnih presenečenj. Postavitev planetov napoveduje skrivnosten večer. Samski imate pred seboj dan poln vznemirljivosti in razburljivosti. Videti bo sicer tako, kot da nič ne teče po načrtu, a boste zvečer ugotovili, da boljše že ne bi moglo biti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:
Danes boste s svojo simpatičnostjo pritegnili marsikatere poglede in poslušalce. V svoji koži se boste odlično počutili, kar boste pokazali tudi navzven. Oboževalcev vam torej ne bo manjkalo, kar boste s pridom lahko izkoristili še posebej samski. Predajte se in ne mislite na posledice.

Ljubezen:
Vezani boste zaposleni s pripravami na jutrišnjo zabavo, a vam bodo partner in otroci pri organizaciji z veseljem pomagali. Ponovno boste blesteli! Danes nadoknadite tudi zamujene trenutke s partnerjem, nekoliko bolj se mu posvetite. Samski boste spoznali sanjsko osebo. Zgrabite priložnost z obema rokama, drugače bo šla mimo vas.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Na današnji dan bosta v ozračju vročica in nemir, kar bo razlog za mnoge prepire in nesoglasja. Tudi pri ljudeh v vaši okolici boste opazili povečano mero nestrpnosti in nebrzdane strasti. Vsaj vi skušajte ohraniti mirno kri in se ne razjezite zaradi vsake malenkosti.

Ljubezen:
Samski boste razmišljali o tem, kako bi zaključili z določenim poglavjem v vašem življenju in začeli z drugim. Nocoj zgradite novo osebnost, še močnejšo in še boljšo. Današnji dan vezanim ne bo prinesel ravno idealnega razumevanja s partnerjem. Zaradi preobremenjenosti in nujnih opravil bo med vama zavladala napetost.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes bo strastna vsaka minuta dneva. Kar ne boste mogli potešiti želje po partnerju ali ljubimcu, poleg tega pa boste imeli ogromno energije, ki jo koristno uporabite na vseh področjih. Ukvarjajte se s športom in delom. Uporabite svoje kreativne ideje, vendar pa se pazite prenagljenosti.

Ljubezen:
Samski boste morda prav nocoj skočili v novo razmerje, ki bi lahko trajalo veliko dlje, kot je v vaši navadi. Vezani boste lahko nocoj v svoje ljubezensko življenje vrnili nekaj romantike. Nocojšnji večer bo imel prav posebno čarobno noto, ki vam bo pomagala, da boste partnerja očarali bolj kot po navadi.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.