Magazin > Horoskop in Numerologija
11419 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 30. aprila 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Koga čaka lep petek?

OVEN
Splošno:

Danes bo močno izpostavljeno hrepenenje po spremembah, novostih in novih idealih. Drugi se bodo spraševali zakaj, vi pa boste mislili, zakaj pa ne. Novi prijatelji in udeležba v nekaterih idealističnih skupinah bodo za vas danes izjemnega pomena. Staro bo obdano z dvomi, novo bo pa prinašalo vse potrebne odgovore.

Ljubezen
Čustva, po katerih hrepenite, bodo že prišla. Ne skrbite preveč. Delajte počasi in nikar ne hitite. Samo tako boste prišli do želenih rezultatov. Zavedati se morate, da ste šele na začetku poti, ki utegne biti izjemno zanimiva in poučna. Torej, nikar ne prehitevajte sami sebe in naučite se uživati v vsakem dnevu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


BIK
Splošno:

Danes bo precej razburljivo. Znašli se boste v zelo spornih situacijah z okolico. Na površje bodo priplavale nekatere stvari, ki so vezane na vaša najbolj globoka čustva. Na vaši vsakdanji poti se bo našla marsikatera ovira. Potrebno bo najti pravo rešitev za vsako težavo in se izogniti morebitnim skrbem v prihodnosti.

Ljubezen
Sprejmite povabilo na zabavo in pričakujte, da boste hoteli imeti vse pod nadzorom. Ne boste mogli biti pri miru in vzbujali boste pozornost okolice. Bodite previdni in pazite se zlobnih ljudi. Bili boste tarča marsikaterih obrekovanj in vsak nerazrešeni konflikt vas utegne kot črn oblak spremljati daleč v prihodnost.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


DVOJČKA
Splošno:
Danes boste pogosto v sporu z ljudmi iz vaše najbližje okolice. Udeležili se boste nekaterih zanimivih razprav in debat. Izjemno boste zainteresirani za vse, kar vas obkroža. Nekoliko boste tudi nemirni, kar vas bo navdihovalo in prepričalo, da boste sprejeli povabilo na krajše potovanje.

Ljubezen
Vaš razum in srce bosta danes pogosto v sporu, kar vam bo zadajalo skrbi in jemalo dragoceni čas. Vsekakor nikar ne izgubite preveč časa za nekaj, kar vas ne bo pripeljalo do pametne rešitve. Če stvari ne boste mogli dokaj hitro razjasniti, raje preprosto vse skupaj pustite pri miru.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Zdelo se vam bo, da je celoten svet v nesoglasju z vašimi sanjami in ideali. Kruta realnost vas bo obremenjevala, ker bo do vas prihajala neposredno od določene osebe. Ne odpovejte se svojim sanjam in skušajte najti pravo pot in sebe, tudi v tem dokaj krutem in neprijaznem svetu. 

Ljubezen
Kamorkoli boste danes šli in karkoli boste počeli, se bodo pred vami postavljale različne ovire. Ne pričakujte, da vas bodo drugi razumeli in vam nudili podporo. Večkrat se bo zgodilo ravno nasprotno od pričakovanega. Mogoče bi bilo najbolje, če bi stvari vzeli v svoje roke in jih sami skušali rešiti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


LEV
Splošno:

Na vse načine boste želeli rešiti nekatere stvari iz preteklosti, ki vas že dolgo časa obremenjujejo. Pazite, da se ne boste spravili na napačno osebo in raje dobro premislite, preden boste nekoga obtožili za določeno težavo. Da boste odkrili, kdo pravzaprav so vaši pravi sovražniki, se boste morali kar močno potruditi.

Ljubezen
Današnji dan bosta zaznamovala negotovost ter nenehno spreminjanje že obstoječih stališč in mnenj. Zaradi nenehnih izzivov boste nekoliko manj samozavestni in pogumni. Bodite pripravljeni na kompromise in ne odnehajte prehitro, če boste začutili, da stvari ne gredo v pravo smer.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno:

Spoznavali boste nove ljudi, raziskovali boste nova področja komunikacije. Delovali boste kot magnet in ljudje bodo radi v vaši družbi. Vse, kar boste storili danes, se vam bo obrestovalo v prihodnosti. Sprostite se in se prepustite pozitivni energiji. Navduševali boste vse, ki se bodo znašli v vaši bližini.

Ljubezen
Če ste samski, pričakujte povabilo na zmenek, ki bo po vsej verjetnosti izjemno prijeten. Dan bo izjemno ugoden, da se malo sprostite in greste v družbo. Privoščite si kakšno avanturo in novo doživetje v družbi prijateljev. Odprti boste do ljudi, ki so nekoliko drugačni od vas. To vas bo dodatno navdihovalo.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Za nekatere pripadnike vašega znamenja bo danes izjemno pomembno vse, kar je v povezavi z religijo, filozofijo, izobraževanjem ali pravnimi zadevami. Vaše intelektualne potrebe boste zadovoljevali skozi stike z oddaljenimi kraji in ljudmi. Vsekakor bo današnji dan ugoden na področju komunikacije in izobraževanja.

Ljubezen
Danes boste očarljivi in pripravljeni na romantične trenutke v dvoje. Vsa nova poznanstva in prijateljstva, ki se bodo zgodila danes, utegnejo biti izjemno pozitivna in dolgoročna. Pripravite se na spremembe, ki vas bodo popeljale do doseganja novih ciljev in obetajočih projektov.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno:

Dolgo boste iskali odgovore na nekatera vprašanja in prišli boste do tega, da so vam vedno bili na dosegu roke. Preden se boste do konca odločili, poglejte obe plati zgodbe in šele takrat ukrepajte. Ne sklepajte prehitro, kajti marsikatera napačna odločitev bi se vam lahko v prihodnosti maščevala.

Ljubezen
Dan bo zaznamovan s sodelovanjem z ljudmi in druženjem. Dosegli boste ravnotežje med dajanjem in sprejemanjem, kot tudi med govorjenjem in poslušanjem. Vašemu partnerju bo to še kako ugajalo. Ne skrbite, da bi vas izkoristili. Vaš trud bo sprejet s spoštovanjem in razumevanjem.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno:

Nepričakovane težave, ki bodo vzrok za občutek poraženosti, nikakor ne bodo dolgoročne. Ne smete dovoliti, da bi vas taki občasni spodrsljaji pripeljali do depresije ali pretirane izčrpanosti. Občasno vam bo težko sprejeti potrebo po kratkih potovanjih, saj boste hrepeneli po tem, da bi proste trenutke lahko preživljali v domačem okolju. 

Ljubezen
Dan bo prinesel izjemno čustveno harmonijo in podporo v vaše sedanje življenje. Po naravi boste dovzetni do čustev in instinktov drugih ljudi in to vas bo pripeljalo do uspeha. Poslušajte svojo intuicijo. Bodite pripravljeni na tveganje. Če boste imeli potrebo po izražanju svojega mnenja, to tudi storite.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Pozitivne informacije iz zanesljivih virov bodo dovolj za uspešno izpeljavo zastavljenih ciljev. Bodite iskreni in imejte odprte karte. V prihodnosti se vam bo to še kako obrestovalo. Preverite, od kod izhajajo vse informacije, ki jih sprejemate in izognili se boste marsikateri težavi in morebitnim zapletom.

Ljubezen
Izjemno ste zahtevni in avanturistično nastrojeni in ne boste tolerirali nobenih zamud, prepovedi ali kakršnekoli avtoritete, ki bi vam onemogočala, da bi se obnašali po svoje. Vaša nagnjenost k osebni svobodi in vztrajanje pri pravicah bosta nekoliko obremenilna. Pričakujte konflikte, v katerih se boste morali postaviti zase.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Če ste v poslovnih odnosih, za katere imate občutek, da se partnerji ne trudijo dovolj in ne izpolnjujejo svojih obveznosti ali enostavno ne sodelujejo, je čas, da spregovorite. Nasprotja se v tem primeru ne privlačijo in če tako čutite, potem je čas, da se tudi vprašate, ali je smiselno po nepotrebnem izgubljati čas za nekaj, kar se ne bo obneslo.

Ljubezen
Če tega še niste storili, potem je sedaj čas, da se pogovorite in preučite vse ovire, ki vam pogosto prihajajo nasproti. Rešite se bremena iz preteklosti. Ne boste imeli težav z izražanjem svojih čustev, kot tudi ne s poslušanjem. Bodite pozorni tudi na tisto, kar občutijo drugi.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 5


RIBI
Splošno:

Danes boste izjemno prepričljivi pri izražanju svojih stališč, ker boste pričakovali izjemno pozitiven odziv in zato ga boste tudi prejeli. Zaradi večjega števila izzivov utegne konec dneva prinesti nekaj več dvomov in negotovost. Biti v opoziciji ne bi bilo ravno pametno. Tudi popolni umik vam ne bi prinesel zadoščenja. Bodite pripravljeni na kompromise.

Ljubezen
Na področju čustev in romantike bodo danes cvetele rože. Pri vas bodo sicer nekoliko bolj v ospredju fizične potrebe. Pohlepni boste. Ne boste popolnoma pozabili na tiste bolj duhovne plati ljubezni, toda danes boste predvsem igrivi in občasno divji. Prepustite se užitkom in uživajte.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.