Magazin > Horoskop in Numerologija
11147 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 30. julija 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Močno boste usmerjeni k doseganju ciljev in iskanju prave resnice.

Tudi če vam odgovori ne bodo pisani na kožo, se nikar ne zaletavajte z glavo v navidezni zid. Precizna opravila in zelo globoki pogovori vas lahko močno obremenijo in pokvarijo razpoloženje. V ljubezenskih odnosih bodo najbolj pomembna predvsem dejanja, ki jim boste posvetili veliko pozornosti. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Prav hitro in brez posebnih težav boste začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Nekoliko raztreseni boste, a bo tokrat razlog pozitiven, saj boste z luno v ovnu zelo zadovoljni na ljubezenskem področju.

BIK
Skok v nove projekte se lahko konča presenetljivo dobro. Z luno v znamenju ovna imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi počasi napredujete.

DVOJČKA
Skrajšajte svoj nagovor, posebno v situacijah, ko bi rad še kdo drug kaj povedal. Nič vam ne bo koristilo, če boste razpravljali v nedogled, medtem ko vas nihče ne posluša.

RAK
Tokrat boste še dokaj sproščeni in odločni, popoldne pa se vse skupaj obrača v drugo, vam že dobro znano smer, ko nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete popolnoma zaupati do konca.

LEV
Raziskujte, saj se sijajno počutite ob čisto novih izkušnjah, ki jih prinaša luna v znamenju ovna. Prebujata se vaša igrivost in vročekrvni temperament. Tudi glede ljubezni boste zopet pripravljeni na napredek.

DEVICA
Upali ste, da bo nekdo takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj v resnici pričakujete, toda vse skupaj ne bo tako. Zato boste malce živčni, toda kljub temu pravilno usmerjeni.

TEHTNICA
Vaše počutje bo zaradi vpliva lune v ovnu spremenljivo, znašli se boste na razpotju ali nagibali k skrajnostim. Najprej preveč tuhtate in čakate, potem boste zahtevali razlago za vsako ceno.

ŠKORPIJON
Priznati si morate, da si tokrat dejansko želite resno zgodbo. Po pozitivnem odgovoru, ki se vam ponuja, boste vsekakor dobili pravi zagon in se z veseljem podali novim dogodkom naproti.

STRELEC
Nekaj več novosti za strelce prihaja spontano in razigrano. Z nekom se bosta srečala ravno takrat, ko boste prijetno razpoloženi in lahko naredite le majhen korak do popolne kombinacije.

KOZOROG
Nekdo vas pozna veliko bolj, kot si mislite. Vseeno pa si nočete priznati, da ste izredno zainteresirani. Želite si obdržati več samostojnosti in dejstvo, da lahko odločate zase.

VODNAR
Pod vplivom prijatelja boste končno pokazali, kaj si želite, čeprav še vedno na svoj način in v svojem slogu. Poskrbite za boljšo fizično pripravljenost, ter boljše počutje, ki ga skozi dan prinaša luna v ovnu.

RIBI
Preveč zgovorni boste, tako bi se utegnili v določeni situaciji prehitro razkriti. Ugriznite se v jezik, da si ne bi nakopali sitnosti. V ljubezenskih zadevah se boste dobro znašli, še posebej pozno zvečer, ko se luna pomakne v bika.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.