Magazin > Horoskop in Numerologija
3378 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 30. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Odnosi z nasprotnim spolom bodo intenzivni in iskreni saj boste sposobni biti v stiku s svojimi čustvi.

Tudi težavne zgodbe se lahko lotite brez predsodkov, zadeve lahko uredite hitro in po spontani poti. Ne bo vam težko voditi, svetovati in pomagati, ne da bi karkoli pričakovali v zameno. V globine se ne boste poglabljali, saj bo na površju preveč pestrega dogajanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Popoldne, ko luna prehaja v strelca, vas bo rešila iznajdljivost. Imeli boste dovolj energije, pa tudi volje, da se spoprimete s težjimi situacijami. Prava popotnica bo strasten pristop.

BIK 
Določene napetosti vas bodo prisilile, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete. Ne ukvarjajte se s tistimi, ki so zadirčni, saj bi vas samo potegnili v svoj negativen mlin.

DVOJČKA
Naj vas ne skrbi, da bi karkoli šlo mimo vas, saj bo močno poudarjen direkten pristop. Kljub pozitivnemu razpoloženju si vzemite trenutek zase. Že zato, da si boste lahko malce oddahnili.

RAK
Prebuja se občutek, da vam še vedno nečesa primanjkuje. Vse skupaj se bo odražalo na področju odnosov. Malce bolj bodite pozorni, da se ne zapletete s tistimi, ki so negativno usmerjeni.

LEV
Določena oseba vas nikakor ne bo pustila na miru. Na področju dela nekaj previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne in pestre situacije, v katerih boste površni. 

DEVICA
Optimizem bo na vaši strani, zato se lotite zadev, ki vam običajno niso najbolj pisane na kožo. Spremljale vas bodo majhne skrivnosti, zato bodite pozorni in berite med vrsticami.

TEHTNICA
Če se boste zaradi nepazljivosti znašli v turbulentnih energijah, se nikar ne vdajte prehitro. Ne pozabite, da vam lahko pomaga dober prijatelj, ki vas bo usmeril na pravo pot.

ŠKORPIJON
V ospredje boste postavili sebe in nikakor se ne boste želeli poglabljati v težave drugih. Na čustvenem področju prihajajo sproščeni trenutki, nekateri se boste odločili za spremembo.

STRELEC
Ne vmešavajte se če gre za prepir med osebama, ki sta vam izredno pri srcu. Popazite tudi na želodec, saj vam bo dišala hrana, ki ni najbolj zdrava, prav tako se boste težko uprli sladkim pijačam.

KOZOROG
Ne dovolite si, da bi vam popoldne, ko luna preide v znamenje strelca in prebuja direktnost, ušla kakšna neprimerna pripomba. V ljubezni boste vstopili v čas prijetnega doživljanja.

VODNAR
Niste dovolj prožni, nekaj vas v ozadju ves čas obremenjuje. Poskusite razumeti vse, kar se je zgodilo in se čim prej zavihtite iz preteklosti v prihodnost, tako kot znate samo vi. 

RIBI
Obdajte se z izbrano družbo, v kateri se lahko razživite in sprostite. Prihajajo prijetna sporočila, pomembne novice in ljubezenska iskrica, ki vas bo prepričala, da je vredno zaupati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.