Magazin > Horoskop in Numerologija
3198 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 4. decembra 20202

horoskop, astrologija Profimedia
Nova astrološka napoved!

OVEN
Splošno:

Navkljub veliki želji, da bi pri svojem poslovnem statusu nekaj spremenili, še vedno postopate na mestu. Poskušajte se vsaj vklopiti v okoliščine, ki vam jih življenje ponuja in počakajte na svojih pet minut, ki nedvomno prihajajo. Rešite tudi spor glede denarja in postavite piko na i, četudi ne boste dobili zneska, ki ste ga pričakovali.

Ljubezen:
Morda boste malo preveč navezani na partnerja, a ker ne bo nobenih pomembnejših dogodkov na drugih življenjskih področjih, se boste ukvarjali z njim in s filozofijo vajinega odnosa. Ljubezni se ne analizira, temveč živi, zato ne obremenjujte partnerja s svojimi predpostavkami. 
 
Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Pretiravali boste pri svojih ambicioznih načrtih in želji, da bi se dokazali pred drugimi. Izgubili boste naklonjenost pomembnih oseb. Pričakujete lahko ostre komentarje in negativne kritike. Ne dopustite, da bi vas kdo prisili v hitro in nepremišljeno odločanje. Nesporazumi, ki vas že dolgo preganjajo, niso tako malenkostni in nepomembni, kot se vam zdi.

Ljubezen:
V ljubezni se boste vedli, kakor da je vse mogoče in dostopno, še posebej če boste dovolj pogumni in navdihnjeni, da boste izrazili vse svoje intimne namere. Na koncu boste vseeno naredili tisto, kar čutite v srcu. Želeli si boste izboljšati svoj ljubezenski in intimni položaj. V kolikor boste naleteli na dobro priložnost, je ne izpustite iz rok.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Bolj vas bo zanimal končni izid in ne boste se hoteli toliko ukvarjati z malenkostmi. Posvetite se izobraževanju ali pa izpopolnjevanju nekaterih že obstoječih veščin. Vsekakor boste imeli željo po usposabljanju in po intelektualni rasti. Vse, kar utegne širiti vaša trenutna obzorja, se vam bo zdelo zanimivo.

Ljubezen
Povedali boste vse tisto, kar si boste mislili in nekoliko boste hitrega jezika, kar utegne neugodno vplivati na razmerje in bo pripeljalo do marsikaterega spora. Ne boste preveč razmišljali o izgovorjenih besedah, kar ne bo ravno pametno. Določeni prepiri, ki jih boste danes z lahkoto sprožili, bodo potrebovali veliko časa za razrešitev. Pazite, kaj boste govorili.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Sanjarite o novi službi ter o večjem zaslužku, toda nikakor se ne premaknete z mrtve točke, zato glede tega tudi nekaj storite. Premaknite se naprej! Spraševali se boste o svoji vrednosti in spoznali, da boste s pretirano poštenostjo težko dosegli svoj cilj, toda vseeno ne boste mogli preko svojih načel.

Ljubezen:
Zaradi nerazumevanja s partnerjem bi lahko prišlo do velikih razprav in prepirov. Morda boste dobili vtis, da vam oseba, ki jo imate radi, ne ponuja dovolj ljubezni, vsaj ne toliko, kot si želite ali mislite, da si zaslužite. Partner bo imel nenavadne predloge in pričakovanja, vezana na vajine načrte, pa tudi na intimno področje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Dobro boste ocenili možnosti in priložnosti na poslovnem trgu. Sposobni boste tudi delovati zelo sugestivno na svojo okolico. Z dobro premišljenimi in izbranimi besedami boste lahko na svoje sodelavce naredili večji vtis kot pa s poudarjeno in strogo intonacijo. Dobro boste razpoloženi, zato se boste lahko lotili tudi zahtevnejših izzivov.

Ljubezen:
Prehajali boste iz ene faze razpoloženja v drugo, toda jasno boste izrazili večjo potrebo po bližini, zaupanju in čustveni naklonjenosti. Občasno boste negotovi, partner vas bo vztrajno nagovarjal k sprejetju nove rešitve. Toda primanjkovalo vam bo dobre volje in odločnosti. Ni vam všeč, kadar kdo nad vami izvaja psihološki pritisk.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Pri delu boste danes občutili praznino in dolgočasje. Zdelo se vam bo, da delo postaja muka. Prav tako vas ne bo izpopolnjevalo, ampak ravno nasprotno. Zdelo se vam bo, da vam pobere vso notranjo energijo, medtem ko ne dobite prav veliko nazaj. Res je čas, da premislite o možnostih, ki jih imate. Vsekakor vam svetujemo, da se ne prenaglite s hitrimi odločitvami. 

Ljubezen:
Privoščili si boste obilo razvajanja. Delo vas bo povsem utrudilo. Zdelo se vam bo, da potrebujete sprostitev, toda v dvoje. Poskrbite za romantičen ambient, v domačo kad natočite vročo vodo, prižgite svečke in odprite penino. Ugotovili boste, da lahko sami pričarate krasno vzdušje. Vezani boste presenetili svojega partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Svoj način življenja boste težko izboljšali, a če boste začeli pri sebi, bo tudi vse drugo prišlo na svoje mesto. Finančni dogovor bo videti zelo donosen. Vseboval bo tudi določene čustvene vezi, ki jih boste morali premagati. Nadaljujte s svojimi izvirnimi načrti. Z vlaganjem v nepremičnine boste poskrbeli, da boste bolj varni glede svoje prihodnosti.

Ljubezen:
S partnerjem bosta imela le malo skupnega. On bo živahen in se ne bo zmenil za vaša čustva, kar ne boste lahko sprejeli. Ob najmanjšem znaku zavračanja boste postali negotovi, kuhali boste mulo in se umaknili vase. Soočita se s svojimi razlikami in poiščita skupni jezik. V odnosu bo potrebno postaviti pravila okrog tega, kdo kaj dela! 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Potrebovali boste neodvisnost, svobodo in posvetili se boste novim projektom. Možno je tudi novo poslovno razmerje ali pa investicija, ki bo nekoliko tvegana. Vsekakor boste začutili velik zagon in naval nove energije. Hoteli jo boste izkoristiti za spremembe. Vse, kar ste do sedaj počeli, je premajhen izziv za prihodnost. Zvezde vam bodo naklonjene.

Ljubezen
Na začetku boste zelo zagnani za določeno stvar, trenutek kasneje pa boste močno v dvomih. Naredili boste korak naprej in potem dva koraka nazaj. S takim tempom bo nekoliko težko priti do želenega cilja. Morali se boste potruditi in premagati same sebe, če boste hoteli izkoristiti dokaj pozitivno energijo, ki vas bo obkrožala.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Pod pritiskom boste, saj vas bodo predvsem drugi silili k premiku ali spremembi v zasebnem življenju. Poskušajte to vklopiti v svojo trenutno finančno situacijo, ki ni bleščeča. Nekdo iz preteklosti se bo ponovno želel povezati z vami. Premislite o tem in skušajte odkriti njegove motive.

Ljubezen:
S partnerjem sta oba sanjača, toda vajine vizije se razlikujejo. Partner bo osredotočen na svoj notranji svet, vi pa na zunanjega. Sicer bosta imela veliko možnosti za uspeh, toda ne opirajte se le na ljubezen in srečo. Bolj se potrudite. Partner bo neposreden, prilagodite se. Tako se boste izognili spolzkemu terenu in situaciji, ki bi zagotovo peljala v prepir.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Pred vami je konstruktiven in pester dan, v katerem boste lahko povsem spremenili potek dogodkov, v kolikor boste le dovzetni za spremembe, ki se bodo nakazovale. Nikar si ne zapirajte vrat, saj bi s tem povsem brez potrebe povzročil zastoj. Četudi vam nekaj ne bo všeč, boste hitro prepoznali prednosti.

Ljubezen
Samski boste danes izkoristili priložnost, ki se vam bo ponudila, in večer boste preživeli v družbi osebe, ki vam veliko pomeni. Nikar ne hitite in ne dajajte prevelikega pomena malenkostim. Vezanim se obeta sanjski dan, ko boste partnerju lahko zaupali vsa svoja pričakovanja v zvezi z vajinim razmerjem. Vaših resnih namenov se ne bo ustrašil.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Z lahkoto se boste vključili v razpravljanje, toda pazite, da bodo teme razprave različna stališča in ne osebe. Vaš instinkt in prehitre reakcije potrebujejo omejitve, zato vedno dobro premislite, preden karkoli naredite in ne poskušajte stvari reševati intuitivno. Bodite potrpežljivi in drugi vam bodo pokazali, katere karte so zmagovalne.

Ljubezen
Ne morete pobegniti od romantike, ljubezni in nežnih čustev. Kar naprej boste dobre volje v družbi svojega partnerja in prijateljev, prizadevali si boste, da bi se tudi oni počutili tako dobro kot vi. Ne bo vam težko priti do zastavljenih ciljev in želja, ker se še kako dobro zavedate, da lepa beseda odpre marsikatera vrata.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

V ozračje se utegneta danes naseliti stres in nemir, zaradi česar se boste težko posvetili opravkom in obveznostim, ki si jih boste zadali. Kljub temu pa nikar ne izgubite živcev, saj vam bo prej ali slej uspelo zaključiti z vsem načetim. Ohranite dobro voljo in pozitiven pristop.

Ljubezen
Do samskih ljubezenske zvezde danes ne bodo najbolj prizanesljive. Celo med najbolj vročimi simpatijami bo lahko prišlo do večjih prepirov, zato poskusite ohraniti mirne živce in se ne razburite za vsako malenkost! Partnerski odnosi bodo nocoj uravnoteženi, a kljub vsemu ne idealni. Pazljivo s partnerjevimi čustvenimi ranami.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.