Magazin > Horoskop in Numerologija
3702 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 5. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Vodnarji, težko se boste osredotočali.

OVEN
Splošno: 

Danes boste še vedno nekoliko napeti, saj se vam bo zdelo, da vam težave ne dopuščajo občutka pomirjenosti. Zagotovo boste želeli dokončati z delovno nalogo, ki ste si jo zadali, zato lahko pričakujete podaljšanje delovnega dne. A dobro premislite, saj tudi vi potrebujete počitek. Prav je, da čutite delovno vnemo, toda privoščite si čas tudi zase. Poskrbite za svoje telo!

Ljubezen
Ne pozabite, da so spremembe vedno dobrodošle. Samski se boste danes zavedli, da vas je strah novih ljubezenskih zvez in preizkušenj. Pri tem ne pozabite, da vas ljubezen lahko preseneti in ponudi nove poglede na življenje. Čas je, da odprete svoje srce in pozabite na negativne izkušnje, ki vam ne dopuščajo novih podvigov. Poglejte okoli sebe!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

BIK
Splošno: 

Današnji dan boste pričeli z velikim navdušenjem. Na delo boste prišli nasmejani, saj si boste želeli sami pričarati odlično delovno ozračje. S sodelavcem, s katerim ste imeli prepir, se boste danes pogovorili in veseli boste, ker boste lahko nadaljevali s svojim delom. Osredotočili se boste na delovne obveznosti, ki jih boste opravili brez težav. Pričakujte zelo pester večer. 

Ljubezen
Danes še vedno ne boste bili povsem iskreni. Čas je, da se zjasnite in ugotovite, kaj pravzaprav želite. Vezani boste lahko zaradi svojih notranjih bojev danes občutili pritisk. Čeprav ste se pogovorili, morda niste izrazili vsega. Ne odlašajte več, saj čas ni na vaši strani. Razmerje, ki ga imate, bi moralo biti veselo in energično. Ne dopustite, da si s partnerjem odžirata energijo. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Ne bodite zaletavi. Pri delu zagotovo ne boste vsega dosegli takoj in naenkrat. Svojemu uspehu in rasti morate nameniti več časa, prav tako pa morate pokazati malce več potrpežljivosti in predanosti delu. Ne odnehajte takoj, četudi vidite, da vam ne gre vse tako, kot bi moralo iti. Zdravje: danes si privoščite dovolj počitka, saj ga vaše telo potrebuje.

Ljubezen
Vezani boste premišljevali o svojem odnosu. Opazili boste tako negativne kot pozitivne stvari, toda zagotovo bo prevladovala pozitivna stran. Še vedno vas bodo premlevali dvomi, toda tokrat o tem, kako rešiti vajino razmerje. S partnerjem lahko dosežeta pravi odgovor. Potrudita se po skupnih močeh. Samski boste danes zadržani.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

RAK
Splošno: 
Na delovnem mestu se boste danes znašli pred določeno preizkušnjo. Danes je dan, ko ne boste sprejemali odločitev glede dela in s tem povezanih projektov. Prav je, da si vzamete čas in premislite, kako se boste pravzaprav lotili določene delovne obveznosti. Šele po premisleku boste lahko spoznali in našli odgovor na vprašanje, ki si ga boste zastavljali.

Ljubezen
Dan boste preživeli srečnejše kot prejšnje dni. Čutili boste, da je čas za nove začetke. Vezani se boste pogovorili s partnerjem. Raven komunikacije bo med vama zares izvrstna. Zdelo se vam bo, da sta končno ponovno na isti valovni dolžini. Samski boste začutili željo po druženju. Lahko pričakujte pester večer v družbi najboljših prijateljev.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Na delovnem mestu boste danes čutili visoko samozavest, zato boste opravili vse delovne naloge brez posebnih zadržkov. Zdelo se vam bo, da imate tako delovno vnemo kot še nikoli. S sodelavci se boste razumeli odlično, prav tako pa boste razjasnili to, kaj so vaše obveznosti in kaj niso. V večernih urah se boste odpravili v kino ali gledališče. 

Ljubezen
Danes boste boljše volje. Oddahnili si boste, saj za vas prihajajo dnevi sprostitve. Vezani se boste želeli družiti s svojim partnerjem, zato obstaja verjetnost romantičnega večera, ki pa bo lahko tudi kulturne narave. Samski pa si boste prav tako želeli druženja, toda s prijatelji. Pokličite jih! 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Dan bo minil zelo mirno. Pri delu boste čutili, kako napredujete pri svojih delovnih obveznostih. Danes boste zelo osredotočeni, zato bo dan minil zelo hitro. Kot bi mignil boste nazaj doma, kar vam bo pričaralo nasmeh na obraz. Vsekakor se danes posvetite predvsem sebi. Popoldne bo primerno za sprehode, jogo ali kakšno drugo fizično aktivnost, ki bo pospešila vašo krvno cirkulacijo. Poskrbite za svoje telo.

Ljubezen
Sklepanje kompromisov in popuščanje sta v razmerju temeljna. Če ste še na začetku odnosa, potem se boste danes znašli pred novo preizkušnjo. V popoldanskih urah se boste primorani pogovoriti s partnerjem o vajinem vedenju. Pomembno je, da si prisluhneta, saj bosta tako lahko izpolnila pričakovanja, ki jih imata. Samski se boste danes znašli na lovu za novim partnerjem. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

Današnji dan bo zelo pomemben, toda bolj s prijateljskega vidika. Nekdo, ki vam je zelo blizu, se bo lahko znašel v težavah in vi mu boste prvi priskočili na pomoč. Težave bodo resne, zato dobro premislite, preden se boste postavili v vlogo svetovalca, saj bo oseba, ki ji boste svetovali, povsem obupana. Zdravje: danes se zaščitite pred nevarnostjo prehlada.

Ljubezen
Vezani bodite pozorni. Danes boste morali partnerju pokazati, koliko vam pomeni, saj se zaradi pomanjkanja vaše pozornosti že počuti zapostavljenega. Prav tako ga že prevzemajo občutki ljubosumja in nezaupanja. Zato mu v večernih urah pripravite prijetno presenečenje. Izraz na njegovem obrazu bo govoril namesto njega. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste spoznali, da obstajajo dobri ljudje na delovnem mestu. V vašo bližino bo stopila oseba, ki ste jo še pred kratkim zaničevali, saj vam je delovala nekoliko antipatično. Danes boste spremenili svoje mnenje in ugotovili, da ne smete nikoli soditi na prvi pogled. Vsakdo si zasluži še eno priložnost. Čaka vas miren dan, v katerem boste uspešno opravili delovno nalogo.

Ljubezen
Danes boste pomirjeni. Zdelo se vam bo, da so vaše misli končno urejene. Prav je, da se pogovorite s seboj, če čutite, da ni vse tako, kot bi moralo biti. Dan pred vami bo poln harmonije. Vezani boste ponovno na pravi poti. Čutili boste, da vas partner izpopolnjuje, saj lahko razrešita vse, kar se pojavi na vajini poti. Samski boste danes oblegani z oboževalci.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Nadaljevali boste s tem, kar ste si zadali doseči. Danes boste čutili, da vas nič ne more zmotiti. Upanje in želja po uspehu vas bosta gnala naprej. Pričakujte zavist sodelavcev zaradi pohvale nadrejenih, ki jo boste prejeli danes popoldan. Ne ozirajte se na govorice ostalih. Naj vas ne prizadenejo. 

Ljubezen
Danes zvečer si boste zaželeli bližine, prijetnih besed in nežnih pogledov. Vezani boste končno premagali svoje dvome in se pogovorili s partnerjem. Zaupali mu boste to, kar si dejansko želite. Vsekakor bo večer poln romantičnih trenutkov in preživljanja časa v dvoje. Samski boste danes razmišljali o avanturi, ki bi vam lahko popestrila življenje. Si upate?

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Dnevi, ki so pred vami, bodo odlični, saj boste zares uspešni pri komunikaciji in razumevanju. Na delovnem mestu boste danes kar žareli, še posebno, če vaše delo zajema delo z ljudmi. Prisluhnili boste vsakomur in v tem boste zelo uživali. Ljudje si bodo o vas ustvarili dobro mnenje, na kar boste ponosni. Večer bo za vas minil mirno, saj si boste vseeno želeli odpočiti. 

Ljubezen
Samski in vezani boste danes razmišljali o tem, kaj si želite od ljubezenskega življenja. Spoznali boste, da vas določena preteklost ovira, zato se boste danes z njo tudi soočili. Če imate neporavnane račune iz prejšnjih ljubezenskih razmerij, jih poravnajte danes. Naj v vaše življenje ponovno vstopi ljubezen. Ne pozabite, da nas izkušnje bogatijo. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Res je, da je danes dan, ko se boste mogli osredotočiti na delo. Enostavno ne bo šlo drugače, saj bodo pred vami številne delovne obveznosti, ki jih boste morali opraviti. Lovili boste roke. Dokončajte delo danes, sicer bo tudi jutrišnji dan za vas deloven. Premislite. Čaka vas zelo lep, miren večer.

Ljubezen
Razmišljali boste o tem, kako srečni ste, da imate ob sebi osebo, ki ji lahko zaupate in ki vam vrača ljubezen nazaj. Mnogo se vas bo lahko v tem času odločilo za skupno življenje ali korenite spremembe na ljubezenskem področju. Ravnali boste tako, kot čutite, zato boste tudi danes zagotovo srečni. Predajte se čustvom in harmoniji med vama s partnerjem!

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Pred vami je ogromno dela. Zdi se, da zanemarjate delo zaradi lastnih pomislekov in ljubezni. Lepo je, da ste zaljubljeni, toda skušajte poiskati mejo med ljubeznijo in delom. Vsekakor vas bodo nadrejeni lahko opozorili na slabo opravljene naloge. Pazite na finance, ki vam v zadnjem času povzročajo preglavice. 

Ljubezen
Samski se boste otresli preteklosti. Zdelo se vam bo, da vas slaba izkušnja ne bo več ovirala. Nadaljevali boste pot, ki ste si jo zadali. Danes bo vaš srečen dan. Žareli boste, kamorkoli se boste podali. V večernih urah odidite ven, kjer boste opazili nekoga. Nekdo bo zagotovo pritegnil vašo pozornost in vas navdušil. Približajte se mu.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.