Magazin > Horoskop in Numerologija
8343 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 5. aprila 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Vse kar ste v preteklih dneh gradili in sestavljali se lahko sedaj ustavi ali obrne v drugo smer.

Nikar ne odreagirajte takoj, počakajte, da se zadeve skristalizirajo, ter da tudi za vas posije ugoden sončni žarek upanja. V ljubezni se boste na vsak način želeli približati resnici. Prihaja ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali marsikatero situacijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Predsodke ali zavore ignorirajte in se spontano, kot znate samo vi, usmerite tja, kjer vas čakajo enostavne zgodbe in ljudje, ki vas razumejo ter dopolnjujejo vaše želje.

BIK 
Zanimivo bo predvsem na področju ljubezni, saj boste popoldne, ko se bo luna nahajala v znamenju rib, pripravljeni spregovoriti tudi o bolj globokih zaznavah, ki se prepletajo.

DVOJČKA 
Od določene osebe, ki se je še pred kratkim hvalila, kaj vse lahko ponudi, boste zahtevali več, kot vam je pripravljena dati. Ker boste prepričani, da imate prav, se lahko prebudi užaljenost.

RAK 
Priznajte si, da preveč komplicirate, saj okoliščine zahtevajo iskanje spontane rešitve, ne pa globoko analiziranje. Nekdo vas bo obremenil ravno v trenutku, ko boste želeli biti sami s sabo.

LEV 
Čeprav mislite, da imate prav in zagovarjate svoje stališče za vsako ceno, dopustite možnost, da ste morda nekaj narobe slišali ali razumeli. Zvečer si boste privoščili dolg klepet.

DEVICA 
Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste izpustili dvome, kar pa s prehodom lune v znamenje rib ne bo najbolj enostavno. Čisto nič vam tokrat ne bo pretežko.

TEHTNICA 
Čeprav ste bili prepričani, da je nekaj zaključeno, vam bodo podarili še eno priložnost. S starimi težavami ter raznimi zapleti se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej.


ŠKORPIJON 
Ker boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni, kot običajno vam nič ne bo predstavljalo težave. Vseh nalog se boste lotili premišljeno, na področju čustev pa boste iskali strast. 

STRELEC 
Zaupajte popoldne, ko bo luna v znamenju rib svojemu notranjemu glasu, saj vas bo opomnil na določene nepravilnosti. Nekaj, kar ste spregledali, še vedno lahko dobite. 

KOZOROG 
Niso vsi tako odkriti in pošteni, kot ste vi sami, imejte to v mislih takrat, ko vas bo nekdo z zelo sladkimi besedami vabil v nekaj, kar ni v vaši domeni. Ko boste preverili dejstva, vam bo vse jasno.

VODNAR 
Srečali se boste z iluzijami ter bujno domišljijo, zato si vzemite čas in se podajte v ustvarjanje. Na vidiku je več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o večjem nakupu razmisliti.

RIBI 
Oseba, v katero nekaj časa dvomite, vam bo pokazala, da je med vama še vedno veliko skupnega. Marsikaj se bo pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.