Magazin > Horoskop in Numerologija
9993 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 5. junija 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
Nekoga bo navdihovala ljubezen ...

OVEN
Splošno:

Sodelavci bodo imeli neosnovane zamisli o današnjem delu, vi pa se ne boste želeli prerekati. Po drugi strani pa se ne boste ravno preveč gnali, še posebej ko boste videli, da vam ne bo uspelo ujeti postavljenih rokov. Čeprav vam bo neprijetno zavzeti položaj in se postaviti zase, vseeno to storite. A nikar ne delajte nepotrebne drame. 

Ljubezen:
Mogoče je določeno nerazumevanje z okolico in partnerjem, toda razumite to kot prehodno obdobje, ki bo kmalu minilo, zato ohranite dobro razpoloženje. Partner vas iskreno podpira v vseh situacijah in kmalu bo pred vami ponovno obdobje lepih trenutkov in medsebojnega uživanja. Samskim bo zelo godila pozornost, ki jo boste dobili. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Imate potrebno podporo, toda nikar ne pretiravajte, da se ne boste prehitro izčrpali. Čeprav vam spodbuda prijateljev in znancev veliko pomeni in je izvrsten motivacijski faktor, bi vas po drugi strani lahko napolnila s tolikšno samozavestjo, da bi sprejeli priložnost, še preden bi razmislili o potencialnih težavah. Nikar ne hitite. Če je to danes dobra zamisel, bo prav gotovo tudi jutri. 

Ljubezen:
Pokažite svojo dobro voljo pri iskanju določenih rešitev in odgovorov. Godila vam bo sprememba v odnosu s partnerjem ali pa novi dogodki, ki bodo imeli zelo pozitiven učinek na prihajajoča dogajanja. Pričakujte veliko sreče, ko se boste svobodno prepustili svoji ljubezenski zgodbi. Vedno obstajajo nepozabna doživetja in današnji dan jih bo poln.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Danes bo vaše sočutje do drugih ovira, ki bo upočasnila vašo produktivnost na delovnem mestu. Toda vi ste takšni in drugačni ne morete biti. Povsem se boste izčrpali, če boste želeli pomagati več ljudem hkrati. V mislih imejte to, da je postavljanje zdravih meja pomemben korak. Danes pomagajte samo tistim, ki vas bodo resnično potrebovali. 

Ljubezen:
Prepričali se boste, da je v veliki meri ljubezenska sreča na vaši strani. Določene začetne težave, ki sta jih imela z ljubljeno osebo, so bile pravzaprav s pozitivnim predznakom, saj sedaj sledijo srečni razpleti in zadovoljstvo. Na nek čarobni in nevsakdanji način boste imeli priložnost uživati ob svojem partnerju. Potrudite se osrečiti vse, ki jih imate radi. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:
Resničnost boste danes velikokrat zamešali z iluzijami, tako da vam na koncu ne bo nič jasno, kaj je kaj. V osnovi to niti ne bo pomembno, kajti na koncu bodo tudi te iluzije in sanje lahko postale resničnost. Bodite previdni le, da z navideznimi ovirami ne boste zablokirali svojega potenciala. Malo sanjarjenja vam bo danes bolj koristilo, kot si lahko mislite. 

Ljubezen:
Tekom današnjega dne boste šli čez različne faze razpoloženja, toda ne glede na vse boste imeli zavest o tem, da je čas vaš največji zaveznik. Samo bodite vztrajni in prilagodljivi v namerah, da boste uredili svoj ljubezenski položaj. Samski se boste lahko izkazali in preizkusili v novi ljubezenski zvezi.
 
Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Videti boste zelo dobro, toda v sebi še vedno ne boste dovolj samozavestni. Sodelavci in prijatelji bodo videli, da ste zelo predani svojemu delu in bodo verjeli, da ste v resnici zelo trdni. Kakorkoli že, ne govorite preveč o svoji negotovosti, nikar ne pokažite svoje ranljivosti. S tem bi si samo zmanjšali možnosti za uspeh. 

Ljubezen:
Dan pred vami bo zahteval daljši proces notranje preobrazbe, toda prinesel bo tudi dobro priložnost in zato boste lahko svoje razmerje spremenili na bolje. Včasih se ni lahko odločati o tako pomembnih zadevah, še posebej kadar se vedno znova pojavljajo iste situacije. Toda vi boste imeli dovolj moči za spremembe. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Hitro boste videli prednosti odgovornejšega položaja, zato boste vzeli stvari v svoje roke. Pomagala vam bo vaša organizacijska spretnost in veliko boste lahko naredili. Danes pa za razliko od drugih dni vzemite v zakup tudi tveganje, ki ga prinaša vsaka odločitev. Nič ne boste naredili, če boste začeli graditi na nestabilnih temeljih, zato napredujte počasi. 

Ljubezen:
Začutili boste prijetne spremembe, kajti ljubezenska situacija se bo začela obračati v vašo korist. Vezani boste prinesli pomembno odločitev glede skupnega ali zakonskega življenja, še posebej če ste že dalj časa v zvezi. Samski posvetite dovolj pozornosti ljudem okoli vas. Spoznali boste, da vam je ne glede na vašo samozavest občutek bližine in podpore zelo pomemben.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Dokler boste nekaj delali, govorili in se premikali, boste v redu. Naj vas ne skrbi, kaj boste delali, samo da ne boste pri miru, kajti danes tega ne bi mogli zdržati. Običajno vedno prinašate zaključke in odločitve s pomočjo logike, a na žalost vas bo danes ta samo zbegala, kar bo zameglilo pravo sliko.

Ljubezen:
Nov razpored in dinamika dogodkov vas bosta prisilila k aktivnejši vlogi. V skladu s svojo svobodno naravo ste dovolj dolgo uživali v mnogih situacijah, sedaj se posvetite partnerju. Samske bo lahko zapeljal nekdo, ki vam bo podaril želeni vrhunec, ki ste ga dolgo pričakovali. Sledili bodo nepozabni trenutki, kajti vaše želje se bodo uresničile na najlepši možni način.
 
Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste bolj prepričani vase kot običajno, toda vseeno vam ne bo dišala zamisel, da bi se podali v nekaj novega. A ne zato, ker bi se bali novih izzivov, toda vaša samozavest je močnejša, če stvari potekajo bolj počasi in si lahko vzamete čas. Ne želite skrbeti zaradi urnikov in rokov. Zastavite si ritem, ki vam bo najbolj odgovarjal. 

Ljubezen:
Dobili boste sijajno priložnost in lahko boste vplivali na partnerja ali pa na pomembne osebe, ki spadajo v družinski krog. Bodite pozorni na nekatera dogajanja. Pomembno bo, da boste ljubezenske težave rešili na pravi način, tako da se ne bodo več pojavljale. Zadovoljstvo bo na žalost kratkega daha, ampak tudi zelo pomembno. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Imeli boste jasen načrt, kam želite iti, ne boste pa vedeli, kako do tja priti. Vse poti se vam bodo zdele preveč ovinkaste, ampak ne boste našli nič boljšega. Katerokoli pot boste izbrali, se vam bo k sreči jutri zdela bolj ravna in jasna, zato ne oklevajte in ne skrbite. Vedno obstaja več poti do končnega cilja. 

Ljubezen:
Potrudite se, da boste postavili bolj jasne meje med vašim intimnim življenjem in vlogo, ki jo imate v družbi in javnosti. Ne popuščajte preveč in ne sprejemajte pogojev, zaradi katerih se nato ne počutite dobro. Po čustvenih dilemah in občutkih negotovosti, ki vas bodo danes spremljali, lahko pričakujete prijetne dogodke in zadovoljstvo na ljubezenskem platnu. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Morda ne boste prepričani, kako narediti naslednji korak, čeprav boste videli neuresničen potencial, kamorkoli se boste obrnili. Zdelo se vam bo, da nimate dovolj časa, da bi izkoristili vsako priložnost. Zaradi tega se osredotočite samo na tiste, ki bodo imele več prednosti. Malo upočasnite svoj tempo in umirite zadeve.

Ljubezen:
V pravem trenutku boste prinesli določeno pomembno in tudi življenjsko odločitev. Uživali boste v situacijah, ki bodo prinašale radost v srca in bodo na neobičajen način povečevale tudi vaše uživanje v ljubezenskem in družinskem življenju. Današnji dan bo prinesel tudi srečo, za kar bo posebne zasluge imel predvsem vaš partner, ki vas bo resnično želel zadovoljiti.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Čustva se bodo danes malce umirila in lahko se boste ponovno osredotočili na kopico dela. To pa nikakor ne pomeni, da bo izvedba lahka in enostavna. Za vsak dosežek se boste morali še dodatno potruditi. Zastavljeni cilji vas bodo napeljali k delu, toda le če ne boste obupali in se prehitro vdali, jih boste tudi dosegli. 

Ljubezen:
Določeni dogodki bodo zelo pozitivno vplivali na vaše razpoloženje. V sladu s tem boste želeli obdržati romantično sliko o nekem odnosu ali osebi. Svobodno se boste lahko prepustili svojemu notranjemu glasu, ki vas ne bo razočaral. Zaradi tega lahko pričakujete srečo, zadovoljstvo in trenutke velikega veselja in radosti. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Na splošno so vam vaše meje zelo jasne, toda danes si boste naložili več, kot boste sposobni narediti. Na žalost vaše dobre namere ne bodo dovolj, še posebej če se bodo pojavile še dodatne ovire. A naj vas to ne skrbi. Bolje bo tako, da se boste gnali za popolnostjo, kot pa da bi žrtvovali kakovost s tem, ko bi hiteli. 

Ljubezen:
Ljubezen bo za vas osnovna inspiracija. Odgovarjalo vam bo toplo vzdušje v vašem domu ali z ljubljeno osebo in to bo pravzaprav tisto, na kar ste tako dolgo čakali. Pri samskih bo nov čustveni zanos prebujal nove zamisli. Uživali boste v nepozabnih situacijah, ki bodo izpolnile vaša ljubezenska pričakovanja.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.