Magazin > Horoskop in Numerologija
5131 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 6. julija

astrologija
Ovni, doživeli boste krizo. Koga še čaka težek dan?

OVEN
Splošno:

Danes boste lahko doživeli kratkotrajno krizo, ki pa vam bo prinesla nov zagon in vrsto novih in koristnih idej. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase. Danes naj bodo vaše misli predvsem pri zdravju in skrbi za dobro počutje.

Ljubezen:
Samski danes pazite na svoja sporočila in elektronsko pošto, da ne bo kaj romalo na napačen naslov. Tako bi si namreč nakopali kar nekaj težav. Vezani pa boste danes na vsak način poskušali dokazati svoj prav, vendar vam to ne bo uspelo. Prihranite energijo raje za kaj drugega.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Kljub temu, da ste močni, trmasti in neprilagodljivi, se boste s svojim premišljenim pristopom danes povsod dobro znašli. Del zasluženega denarja naložite za slabše čase, del dobička pa podarite v humanitarne namene. Izdelajte načrt, kako boste izboljšali počutje in zdravje. Zgolj premišljevanje o tem, kaj bi lahko storili, ne bo dovolj.

Ljubezen:
Vezani boste danes na vsak način pri partnerju želeli nekaj doseči. Vendar pa boste morali pokazati veliko mero potrpežljivosti, saj se vaša boljša polovica ne bo vdala kar takoj. Samski pa si danes vzemite čas za preproste stvari. Zabava in vznemirjenje bosta prišla sama od sebe, prepustite se toku.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Željni boste sprememb, saj imate že nekaj časa občutek, da zadeve predolgo stojijo na mestu. Na področju financ vas bodo skrbele dolgoročne zadeve, ki ste jih potiskali nekoliko na stran. V sredini dneva vam bo ponagajala utrujenost, a si boste že zvečer vzeli dovolj časa, da si boste nabrali novih moči.

Ljubezen:
Samski se boste lahko danes spustili v neko platonsko razmerje. Vendar sami ne dajajte pobude za to, naj nekaj v tej smeri naredi tista druga oseba. Vezani pa boste imeli morda občutek, da sta se znašla v nekem kritičnem položaju. Vendar brez panike, težave boste znali razrešiti. Zaupajte vase.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Zaslužili ste več, kot ste pričakovali, toda ne imejte slabe vesti in ne iščite izgovorov, saj ste pošteno delali. Danes se pogumno in odločno postavite zase, naredite korak naprej. Le zakaj bi še naprej oklevali? Popoldan se bodo lahko pojavili občasni glavoboli, povečana bo živčnost ali pa boste imeli težave s pritiskom.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, sprejmite, da je čas ključnega pomena. In sedaj je pravi čas, da se z nekom posvetujete glede vaše simpatije. Raje vprašajte, kaj se dogaja, kot da preprosto sklepate. Vezani pa boste danes partnerju dajali tisto, kar bi dejansko potrebovali vi sami. Kaj ne bi bilo lažje, če bi mu to kar naravnost povedali?

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Družina bo danes od vas zahtevala več pozornosti. Če boste upoštevali nasvete enega od prijateljev, boste lahko dosegli svoje cilje. Zaradi poslovnega in finančnega uspeha vam bo zrasla samozavest in po dolgem času se boste odlično počutili. Toda stresne situacije bodo imele negativen vpliv na vaše fizično počutje, zato se vsaj zdravo prehranjujte.

Ljubezen:
Vezani, čas je, da ocenite vašo zvezo. Ugotovili boste, da se vama s partnerjem nekateri vzorci ponavljajo. Poskrbite, da bosta razbila rutino, tako bosta namreč poglobila vajin odnos. Samski pa boste opazovali neko privlačno osebo in spoznali boste, da ima tudi enkratno osebnost. Naredite korak naprej.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Današnji dan bo namenjen reševanju določenih zadev, povezanih z družino. Situacija ne bo nič kaj rožnata, vendar bo z vašo pomočjo marsikaj lažje rešljivo. Denarja vam bo kot po navadi tudi danes primanjkovalo. Počutje bo zelo dobro, saj boste imeli veliko energije in se vam bo zdelo, da ste kot prerojeni.

Ljubezen:
Samski, ali ste pripravljeni na nekaj novega? Kajti nekdo v vaši bližini je pripravljen na vas. Pred vami je precej zanimiv dan, a le v primeru, da boste pustili, da se vam bo ta oseba približala. Vezani pa boste morali predlagati kompromis glede neke težave, ki se je pojavila med vami in vašo polovico. Poskrbite, da bosta oba zadovoljna s končnim rezultatom.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Ker se boste nepremišljeno podajali v nove izzive, vas bo možno srečati kjerkoli. Imeli boste občutek, da denarja ne morete zadržati v svoji denarnici in da vam nenehno polzi iz rok. Zaradi tega boste precej slabe volje. Glede zdravja bodite zelo pazljivi, da ne boste zaradi izčrpanosti obležali v postelji.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja partnerja, se boste znašli pred neko dilemo. V vašem življenju se bo namreč pojavila neka oseba, do katere vam ne bo ravno veliko, nikakor pa se je ne boste mogli rešiti. Vezane pa čaka prava zmeda čustev, saj boste precej pod vplivom nekega dogodka, ki vas bo spravil iz tira. Umirite se in na zadeve poglejte še iz druge strani.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Današnji dan bo za vas malce težaven. Čutili boste neresnost, visela bo v zraku kot grožnja, ki bi znala podreti varne zidove. Da se ne boste znašli na izgubi, se pred večjimi finančnimi investicijami posvetujte s tretjo osebo. Počutje ne bo najboljše. Jejte veliko sadja in zelenjave ter pijte veliko tekočine.

Ljubezen:
Samski boste danes hrepeneli po stabilnosti v vašem življenju, vendar stvari ne bodo potekale po načrtu. Nekaj vas bo spravilo iz tira. Poskusite se čim manj razburjati zaradi tega. Vezani pa boste danes skušali skleniti pomemben kompromis s partnerjem. Najboljše bi bilo, da bi prosili neko tretjo osebo, da poda svoje mnenje.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Nikakor se ne boste mogli odločiti, kaj je tisto, kar si želite dolgoročno in kaj je v vašem življenju le muha enodnevnica. Poslušajte nasvete prijateljev, veliko lažje vam bo. Z denarjem delajte zelo preudarno in ne zapravljajte po nepotrebnem. Nereden spanec utegne povzročiti živčnost. Naj vaše počutje ne trpi na račun dela.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, boste danes ugotovili, da se vse lepo ujema, tako vajino razmišljanje kot tudi želje. Zadovoljni boste. Samski pa se boste danes počutili izjemno dobro v svoji koži in to boste hoteli pokazati tudi vsem okoli vas. Malce pazite le, da ne boste prestopili meje dobrega okusa, saj bi vas lahko nekdo napačno ocenil.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Vse stvari, ki se bodo odvijale danes, se vam bodo zdele veliko bolj lahkotne kot običajno. Dobili boste pozitiven kompliment, ki bo dvignil vaš ego. Danes boste zadovoljili svoje potrebe po materialni varnosti. Zvečer si privoščite sprostitev v družbi najbližjih, ki vam bodo pomagali napolniti baterije.

Ljubezen:
Samski se boste danes prikupili prav vsem okoli vas. Imate tisto, kar je potrebno, da nekoga očarate in zato dan dobro izkoristite. Enkrat za spremembo vzemite niti v svoje roke. Vezani pa ne boste vedeli, kam bi šli s partnerjem na večerjo. To bo res malenkost, ki pa naj vaju ne spravi v slabo voljo. Vseeno bosta uživala skupaj.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Skrb za družino boste postavili na prvo mesto, ne prevzemite pa vse odgovornosti na svoja ramena. Zaradi denarja pa se nikar preveč ne obremenjujte, saj se bo vaše finančno stanje kmalu bistveno izboljšalo. Tudi počutje bo boljše kot v prejšnjih dneh, a vseeno poskrbite za vnos vitaminov v svoje telo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem razmerju, boste ugotovili, da se s partnerjem kar naprej soočata z enakimi težavami. Enkrat bosta morala najti izvor vsega skupaj, zato da jih bosta lahko rešila. Sedaj bi bil primeren čas za to. Samski pa boste danes bolj leni, ne bo se vam dalo ven, pa čeprav ste nekomu obljubili. Držite svojo obljubo, ne bo vam žal.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Kjerkoli že boste, boste v središču pozornosti in marsikatere oči bodo uperjene v vas. Finančno stanje bo zadovoljivo, seveda pa nikar ne bodite preveč razsipni z denarjem. Zdravje vam bo še naprej dobro služilo, boste pa vse pogosteje občutili utrujenost. Okrepite svoje telo in duha.

Ljubezen:
Vezani se boste danes počutili naravnost odlično in vaš partner vam bo sledil. Ta dan si bosta oba zagotovo zapomnila. Samski pa boste danes začutili potrebo po tem, da bi nekomu pomagali. Ponudite se prijatelju. Pomagajte mu pri projektu in boste videli, kako vam bo hvaležen. Izkoristite dan za dobra dela.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.