Magazin > Horoskop in Numerologija
12594 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 7. januarja 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Vpliv današnjega dne lahko poveča čustveno občutljivost, pa tudi stopnjo zmedenosti.

Zaznavali boste misli in občutke drugih in zaradi tega se lahko počutite nelagodno. Bodite kar se da previdni, ker boste ranljivi. Z nekaj zavestnega samozavedanja lahko filtrirate svojo občutljivost in jo uporabite v pozitivni smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav splošno vzdušje zaradi lune v ribah ne bo najboljše, boste sami poskrbeli, da boste zelo dobre volje. Ne glede na status se ne boste branili spogledovanja, če se bo pokazala priložnost.

BIK
Odločno se kljub temu, da vas spremlja nežna energija lune v ribah, postavite zase in postavite svoje meje. V službi sprejmite izziv, ki vam ga bodo ponudili, kljub temu da boste z mislimi drugje.

DVOJČKA
Nekaj bi lahko popravili ali dokončali hitreje kot predvidevate. Morda le predolgo čakate na druge, da se strinjajo z vami. Krepite odločnost, saj boste na koncu izredno zadovoljni z zaključkom.

RAK
Nekaj boste opravili po svoje, izkazalo se bo, da ste izbrali pravi prijem, ki prinaša dobre iztočnice. Naj vas ne bo strah, saj boste tokrat zagotovo dobili zeleno luč in pravo podporo.

LEV
Nasmejali se boste do solz, kar vam bo dalo novo energijo. Poleg tega pa vam bo spotoma uspelo ujeti novo idejo, ki bo povezana s tem, kar v bistvu najraje počnete in pri čemer uživate.

DEVICA
Zahteve drugih bodo skoraj do zadnje minute usmerjale delovnik in osebnost. Jezilo vas bo, ker zaradi občutljivih in napetih energij nikakor ne boste mogli nečesa v miru dokončati.

TEHTNICA
V konflikt, ki ga boste zanetili, se bo vmešala še tretja oseba, kar vas bo upravičeno razjezilo. Odločili se boste, da nima pristojnosti za vmešavanje, zato lahko odreagirate malce nesramno.

ŠKORPIJON
Tako v ljubezni kot na področju kariere se nikakor ne morete sprijazniti s tem, da morate čakati, toda zaenkrat zaradi počasne energije lune v ribah ni druge poti. Preveč razmišljate in se obremenjujete.

STRELEC
Nekdo vas bo s svojo pripombo prizadel ali razočaral. Niti ne boste jezni, samo razočarani. Ne podrite trmasto in nesramno vseh mostov, tudi če niste pri volji, da bi se dobro izkazali.

KOZOROG 
Če se že dalj časa niste ukvarjali sami s seboj, bo čas za vas stresen in zoprn. Pokazalo se bo, kaj iz preteklosti morate še urediti ali zaključiti, luna v ribah pa vas bo opomnila tudi na malenkosti.

VODNAR
Z veliko motivacije se boste posvetili delu in skrbno nadzirali, da vsi sodelujejo, kot bi morali. Seveda vaše spodbude ne bo manjkalo, a vseeno naj vas ne zanese v nenavadno pretiravanje.

RIBI
Bodite bolj tolerantni do ljudi, ki vas podpirajo. Z velikodušnostjo, ki jo prebuja luna v vašem znamenju boste pridobili več simpatij. Zvečer lahko nastopi slabo počutje, ki vas bo nekoliko obremenilno.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.