Magazin > Horoskop in Numerologija
4541 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 7. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Želeli si boste svežega dogajanja, preseneti pa vas lahko kakšna stara zadeva, na katero ste že skoraj pozabili.

Močne in strastne želje zaradi večjega nihanja morda ne bodo uresničene, bo pa področje ljubezni dokaj stabilno. Usmerili se boste v reševanje ter urejanje birokratskih zadev, zaradi česa si boste oddahnili. Hiter in bister um bo omogočil, da ničesar ne boste spregledali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v ribah boste razneženi, vendar pazite, da ne boste zanemarili lastnih čustev in potreb v korist drugih in se smilili sami sebi. Zavrtite energijo v bolj optimistično smer.

BIK 
Prekinite osamljenost in stopite novim priložnostim nasproti, želja po trdnih temeljih vas čaka za naslednjim ovinkom, kajti pravi čas je, da se zgodijo nove strastne zgodbe.

DVOJČKA 
Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranja s sodelavci pa bo naletel na odobravanje. V mislih se vam bo porodilo veliko idej in zamisli, ki jih boste želeli uresničiti. 

RAK 
Pri delu boste sijali, saj boste oddajali pozitivno energijo in dobro voljo, kar vam bodo nekateri zavidali. Prihaja zelo pomembno vprašanje, ali bo opravičilo tokrat resnično  zadoščalo.

LEV 
S težkim srcem boste priznali, da ste nekomu naredili krivico. Poslovno življenje se bo z luno v ribah odvijalo mirno, vendar to ne pomeni, da lahko pozabite na pomembne opravke.

DEVICA 
Zdravstvene težave so posledica tega, da ste velikokrat doslej le odmahnili z roko, namesto da bi se odpravili na pregled. Previdno, ker vas tudi v domačem okolju čaka nekaj težavnega. 

TEHTNICA 
Prihaja občutek, da ne morete zavrniti nikogar, vendar se s tem le zapletate v težave. 
Oči in ušesa imejte odprte, saj nekaterim sodelavcem, ki niso najbolj iskreni, ne boste mogli zaupati.

ŠKORPIJON 
Nekaj napetosti in slabe volje je za vami, zato se lahko z nežno energijo lune v ribah nasmejite. Potrudili se boste, da bi ohranili določen odnos, ki vam resnično veliko pomeni. 

STRELEC 
Povabite prijatelje na pijačo, saj bo med njimi tudi nekdo, ki vas vedno spravlja v dobro voljo in vas posluša. Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se nekoliko ozrite naokrog.

KOZOROG 
Luna v ribah vam nasprotuje, zato pazite na zdravje. Premislite o tem, kakšne naj bi bile posledice nenadne odločitve, prav tako pazite, da ne boste vsega skupaj kasneje predrago plačali. 

VODNAR 
Samozavesten pristop bo odličen predpogoj, da zgradite kaj novega, lahko ste boljši in bolj učinkoviti kot doslej. Ne potrebujete veliko, da bi se odločili pravilno in počutili dobro. 

RIBI 
Poskrbite, da ne bo preveč razčiščevanja in prerekanja, ki bi vas le vznemirilo. V poslovnem smislu boste zadovoljni. Nekaj vam dejansko gre od rok in nič vas ne bo ustavilo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.