Magazin > Horoskop in Numerologija
4972 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 8. aprila 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Nič ne bo enostavno in spontano.

Za vse kar želite se boste morali tokrat boriti in intenzivno izražati svoje želje. Mnenja bodo različna, na vas pa je, da se odločite kateremu boste v prihodnosti sledili. Upoštevajte tudi mnenja bližnjih, saj vas zelo dobro poznajo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pričakujte več zaupanja in radost na področju ljubezni. Energija raka bo doprinesla k bolj napetim odnosom, poudarjeno pa bo notranje doživljanje, utrnile se vam bodo nove zamisli. 

BIK
Na poglede drugih se ne boste ozirali, če boste zaljubljeni in si boste nečesa želeli, boste znali to tudi na ves glas izraziti. Razbremenitve ki se bodo vrstile vam bodo zagotovo polepšale dan.

DVOJČKA
Privlačnost, na kateri gradite, bo opažena, zlahka boste navezovali stike, saj boste še bolj samozavestno prepričani v atribute svoje zunanjosti. Dan, ki se vam bo nasmehnil!

RAK
Z luno v vašem znamenju prihajajo resnično stresni trenutki, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne posluša. Počakajte, da se vam ponudi priložnost tam, kjer vas sprejemajo.

LEV
Pazite, saj lahko z luno v raku začutite dvome in strahove, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju. Sumničavost, ki bo prisotna, lahko povzroči tudi kakšen manjši zaplet.

DEVICA
Dan vam prinaša obilo dogajanja na čustvenem področju. Z veseljem se boste odzivali na številne klice in uživali v družbi izbranih oseb. Vse samske čaka čarobno dogajanje.

TEHTNICA
Na vse pretege si boste želeli skriti svoja čustva, intimne občutke ali skrivne načrte na ljubezenskem področju. Razpoloženje bo nihajoče, ter tudi dejanja, kar lahko nekoga zbega.

ŠKORPIJON
Sestavljene misli bodo prvi pogoj, da nadaljujete nekaj, kar se je pred kratkim močno zapletlo. Na pomoč vam bo priskočil nekdo, ki ga že nekaj časa na skrivaj občudujete.

STRELEC
Čez dan boste ves čas bezljali sem ter tja. Več prijetnega počutja se vam nakazuje zvečer, ko boste bolj prepričani, kaj si sploh želite. Sprostite se v družbi prijetne osebe nasprotnega spola.

KOZOROG
Pozornost boste namenili dogodku, ki vam nikakor ni šel iz glave. Postaviti bi morali trden temelj, čeprav se ob priložnosti vse skupaj lahko zavihti v popolnoma nepredvideno smer.

VODNAR
Zaljubljeni boste znali na prijeten način očarati še bolj, kot običajno, nikar pa ne podvrzite dvomom, ki vas bodo strašili ter obremenjevali na področju dela in financ.

RIBI
Nekdo vam bo začel izkazovati več pozornosti. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, saj vam lahko svetuje v pravi smeri. Večerno dogajanje boste poskušali napolniti z vsem mogočim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.