Magazin > Horoskop in Numerologija
3527 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 8. februarja 2019

astrologija, horoskop
Ribice čaka kriza.

OVEN
Splošno:

Vaša priljubljenost v bližnji okolici bo še dodatno narastla, vi pa se boste zaradi tega odlično počutili. Godili vam bodo pozitivni komentarji zaradi uspešno opravljenega dela, prijaznosti, a tudi videza. Zjutraj se boste zato z veseljem urejali, posebno pozornost pa boste namenjali tudi obleki in modnim dodatkom.

Ljubezen:
Ob svojem partnerju se boste počutili izjemno dobro. Skupni načrti za prihodnost bodo izvor zadovoljstva in sreče. Sredina dneva vam bo prinesla manjšo krizo, katere glavni razlog bodo vaši ali partnerjevi starši. Oni morda ne bodo mogli razumeti vaših čustev, toda ne pustite nikomur, da bi se preveč vmešaval v vašo zvezo in življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

V ospredje bodo prišle odgovornost, ambicioznost in delavnost. Veliko boste vlagali vase, v svoje znanje, a tudi v svoje okolje. Danes je pravi dan za preureditev doma, generalno pospravljanje, tudi nakupe in vzdrževalna dela. Odločitve in spremembe, za katere se boste odločili danes, se vam bodo dolgoročno odlično obrestovale.

Ljubezen
Naredite čustveno bilanco in zadovoljni boste z rezultati. Samski boste obkroženi s prijatelji in le malo časa boste preživeli sami. Vezani, po vsej verjetnosti boste partnerju pomagali s poslovno-finančnimi nasveti, kar vam bo vračal s prijetnimi občutki in nežnostjo. Vajin dom bo tako postal lepo, ugodno gnezdece.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Pri delu boste natančni, analitični, toda to vas bo tudi zelo motilo. Preveliko pozornost boste posvečali malenkostim, kar vas bo le dodatno izčrpalo in utrudilo. Jezila vas bo tudi sproščenost in lagodnost sodelavcev, saj se vam bo zdelo, da so vse pomembnejše in zahtevnejše naloge padle na vaša pleča. Sprostite se, nič ni vredno vaših živcev!

Ljubezen:
Pričakujete lahko dokaj nenavaden dan, vsaj kar se tiče vašega ljubezenskega življenja. Partner bo na hitro želel rešiti določene težave, ki so se skozi čas nabirale, toda brez uspeha. Ne glede na vse vzpone in padce si vas bo partner še vedno zelo želel in vas bo poskušal še bolj prikleniti nase. Bodite realni, v nasprotnem primeru boste zelo razočarani.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Pričakujete lahko zanimiv klic tujega vlagatelja ali poslovnega partnerja, ki bo za uspešnost in izvedljivost vašega posla zelo pomemben. Ne zanašajte se na druge ljudi, sodelavce in njihove obljube, kajti na koncu bi bili lahko razočarani. Predvsem zaupajte vase in v svoje zmožnosti. Projekt boste brez težav izpeljali.

Ljubezen:
Doživeli boste blago krizo v odnosu, ki pa bo hitro minila in ne bo resneje ogrozila vašega ljubezenskega življenja. Spoznali boste, da ste brez potrebe skrbeli in se razburjali. Vajin odnos je čvrst in globok. Ponovno se boste prepričali, da sta ustvarjena eden za drugega, kar bo potrdila tudi določena družinska težava. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

S sodelavci se ne boste nikakor mogli uskladiti in dogovoriti, kar vas bo jezilo in bo iz vas črpalo prepotrebno energijo. Vsak bo vlekel na svojo stran in vsak bo želel delovno nalogo opraviti drugače, saj ima vsak svoje metode in načine dela. Ko bi vam jih vsaj uspelo združiti. Poslušajte jih in se jim prilagodite.

Ljubezen
Partner se bo posvetil delu, koval bo velike načrte, do katerih boste vi precej sumničavi. Po drugi strani pa boste vi imeli zelo kakovostno družabno življenje in veliko se boste družili s svojimi prijatelji. Preden boste začeli analizirati vajino zvezo, vedite, da z razumom verjetno ne boste mogli ničesar spoznati.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Izkoristite izjemno ponudbo in priložnost, ki jo boste danes dobili. Nanašala se bo na nekaj, v čemer ste prav posebno dobri, predvsem pa na možnost dodatnega zaslužka. Ničesar ne delajte na svojo roko, ampak se posvetujte in vprašajte za nasvet. Naj vas ne bo sram, bolj izkušeni in pametni ljudje so tukaj ravno zato, da nam pomagajo. Kar pogumno naprej!

Ljubezen:
Vajina zveza bo izjemno burna, dan bo prinesel tudi malce burnejši prepir. Toda niti ta spor ne bo vplival na vajino povezanost. Kriza vaju bo morda prisilila k temu, da se bosta oba vprašala, kaj se dogaja. Zaskrbljeno boste začeli razmišljati o vajini prihodnosti, morda se boste vprašali, kako naprej. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Vaše vedenje bo danes presenetilo in šokiralo tiste, ki vas takšnih niso navajeni. Bolj boste odprti, zgovorni, predvsem pa se boste šalili na svoj račun, pri tem pa ne boste jezni in zadirčni kot po navadi. Ljudje se bodo zaradi tega v vaši družbi dobro počutili, sprostili se bodo in ležerno bodo klepetali. Tudi v prijateljskih krogih bo veliko smeha in prijetnega, neobveznega kramljanja. 

Ljubezen
Partner vam bo zelo pomagal pri reševanju težav in izpolnjevanju obveznosti, razveselil vas bo čez dan in vas poskušal zadovoljiti. Odlično se bosta razumela, toda občasno vaju bo v spor odpeljala vaša naglica. Vzrok vaše razburjenosti bo ležal predvsem v odnosu s članom vaše ali njegove družine. Morda bi bilo pametno, da bi se tej osebi danes izognili. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Do sedaj se zaradi številnih skrbi in obveznosti res niste mogli sprostiti. Slabo obdobje se bliža h koncu, zato boste danes lahko malo lažje zadihali in končno začeli uživati. Nekaj obveznosti in nalog vam bo še ostalo, a te boste brez večjih težav opravili in jih v roku pospravili pod streho. Zaslužite si počitek. Sprostite se in bodite ponosni nase.

Ljubezen:
Prva polovica dneva bo v znamenju nenehnih prepirov, ob koncu dneva pa bo vajin odnos postal bolj miren, k čemur bodo pripomogli tudi pogostejši družabni stiki. Morda se bosta tudi na kratko ločila, po vsej verjetnosti zaradi poslovnih obveznosti. Vi se boste posvetili svoji službi, on pa svojim ciljem.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Pridobili boste občudovanje in spoštovanje drugih, kar vas bo razveselilo. Vlilo vam bo voljo do dela. Drugi bodo upoštevali vas in vaše mnenje, večkrat bodo k vam prišli po nasvet ali podporo pri določenem projektu. To jim bo zelo veliko pomenilo, vi pa boste dobili občutek, da ste pomembni in spoštovani. Nadaljujte s takšnim odnosom še naprej.

Ljubezen:
Čustva med vama bodo močna, toda medsebojno razumevanje bo minimalno. Oba bosta dokaj posesivna in želela bosta drug drugega samo zase. Nadaljevala se bo tudi napetost iz preteklosti, toda sedaj bo le še bolj intenzivna in burna. Najbolje bi bilo, da danes ne bi počeli ničesar nepremišljenega.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Kar naprej boste obremenjeni z raznimi delovnimi nalogami in obveznostmi, zato si večkrat vzemite predah od dela in se spočijte. Pod stresom boste, kar se bo slabo odražalo tudi na vašem zdravju. Možni bodo občasni glavoboli in padec krvnega pritiska. Če se ne bo mudilo, določene obveznosti pustite za jutri, vi pa se odpravite v prijetno družbo.

Ljubezen:
Dan vama bo prinesel lepe trenutke, ampak tudi občasne burne prepire. Da bo mir v hiši, kar ignorirajte partnerjeve izbruhe. Ne bosta se razumela niti na področju skupnih aktivnosti. Prepirala se bosta, čeprav pravzaprav razmišljata enako in imata tudi podobna stališča. Ne glede na vse, pripravljeni boste vlagati v zvezo in skupno prihodnost. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Polni boste delovnega elana in zanosa, z veseljem boste delali, a tudi klepetali. Pazite le, da to ne bo vplivalo na vašo uspešnost pri delu. Sodelavci vam bodo stali ob strani in lahko pričakujete njihovo pomoč ter podporo. Brez težav se boste lahko obrnili na njih, z veseljem vam bodo pomagali. V njihovi družbi boste izjemno priljubljeni.

Ljubezen:
V kolikor ste pred kratkim začeli novo zvezo, lahko pričakujete majhne, prehodne težave. Oba bosta zelo navihana in pripravljena na raznorazne avanture. Skupni trenutki v dvoje bodo tako predvsem v znamenju pustolovskega duha. Rešili boste tudi stare težave, še posebej tisti v daljših zvezah. Uglasita svoja stališča in se dogovorita glede pravil igre.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes se vam ne bo nič ljubilo, a vseeno boste opravili najnujnejše. Z mislimi boste pri dopustu in tudi pri zaslužku. Razmišljali boste o raznih poslih, s katerimi bi lahko še dodatno povečali prihodke ter zmanjšali stroške. Denar bo tako po vsej verjetnosti edina stvar, ki vas bo danes motivirala. 

Ljubezen:
Tekom dneva bosta doživljala raznorazne krize, a čustvene nevihte vam bodo pomagale spoznati, na čem pravzaprav ste, ali še vedno obstaja ljubezen med vama in kam gre vajin odnos. Ti napeti trenutki se bodo izmenjavali z lepimi, glavni vzrok nesoglasij med vama pa bo vajina bližnja okolica, ne pa vajina čustva in nerazumevanje. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.