Magazin > Horoskop in Numerologija
4666 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 8. januarja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Razmišljali boste o novih vlaganjih in načinih, s katerimi bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Naredili boste tudi konkretne korake. Tokrat ne bo vse ostalo samo pri načrtih in željah. Zelo donosne bodo številne aktivnosti in stiki s sodelavci ter partnerji. Izpeljali boste dobre dogovore z bankami, rešili se boste starega dolga ali uspešno zaključili dolgotrajna pogajanja.

Ljubezen:
Povečano ljubosumje vam bo lahko zagrenilo ljubezensko življenje in pokvarilo odnos. Nove zveze bodo temeljile predvsem na seksu in strasti, ne na ljubezni in mentalni usklajenosti. Pogumno se boste spuščali v nove izzive, pri tem pa se boste poskušali naučiti novih veščin, ki bi vam koristile pri zapeljevanju in osvajanju nasprotnega spola.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

BIK
Splošno:
Podlegli boste skrbem, pri čemer pa boste imeli v mislih predvsem najslabši možen scenarij. Pričakujte, da se vam bodo kasneje odprle možnosti, ki jih ta hip še ne morete predvideti. Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si dovolj časa za sproščanje in za svoje domače. Poslovni izidi bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja s sodelavci. Pri uresničevanju določenih ciljev bodo nujni kompromisi. 

Ljubezen:
V ljubezni ni toliko pomembno, kdo ima prav, bolj pomembni so občutek gotovosti, podpora, zaupanje in stabilnost. Ravno stabilnost se bo lahko znašla na preizkušnji, zato bo zelo pomembno, kakšne korake boste delali naprej. Posesivnost in ljubosumje bi prinesla le razdor in nerazumevanje.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

V službi in pri šolanju se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zaposleni boste tako nosili delo domov, študenti pa se boste v veliki meri posvečali učenju in lovljenju začrtanih rokov. Zelo boste svojeglavi in ne boste pripravljeni na konstruktivne pogovore ter dobronamerne nasvete.

Ljubezen
Pričakujete lahko pomembne in pozitivne premike. Samski ne boste preveč dvomili, ko vas bo končno ogovorila oseba, ki jo že dalj časa osvajate. Z lahkoto boste navezali stik in že zelo kmalu boste začutili izjemno bližino in privlačnost. Vezani boste uživali v plodni, lepi in razumevajoči zvezi. Eden drugemu bosta tako največja opora. 

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

V vas se bo prebudil nerazložljiv nemir in imeli boste veliko težav z osredotočanjem in spominom. Razburjali se boste zaradi malenkosti, primanjkovalo vam bo več potrpežljivosti. S seboj boste nosili določeno nervozo in okrog sebe boste ustvarjali ozračje povišanih tonov, obtoževanj in provokacij. Za poslovno napredovanje pa bi potrebovali ravno nasprotno: sodelovanje in toleranco.

Ljubezen:
Privlačiti vas bo začel nekdo, s katerim poslovno sodelujete. Avantura na delovnem mestu bi vam prinesla več neprijetnih stvari kot prijetnih. Ne bi mogli namreč ustaviti negativnih kritik in opravljanja, zato dobro premislite. Vezani boste doma hrepeneli po usklajeni zvezi, saj boste v službi doživeli razna neprijetna in sovražna doživetja.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Današnji dan bo dokaj izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju kariere. Ne zaključujte in se ne odločajte na podlagi čustev. Poslovnih vizij vam ne bo primanjkovalo, ampak boste nepremišljeni in eksplozivni, kar bi lahko pripeljalo do prepirov z nadrejenimi. Ne pretiravajte in ne zagovarjajte strastno svojih stališč, kajti s takšnim pristopom ne boste dosegli razumevanje okolice.

Ljubezen:
Ne pričakujte nikakršnih ljubezenskih presenečenj. To vam bo v bistvu zelo odgovarjalo, saj se boste lahko v miru posvetili svojim poslovnim ambicijam. Nekateri se boste želeli vrniti v preteklost, čeprav bi bilo bolje, da bi jo pustili tam, kjer je. Kar je bilo, je bilo. Tega ne boste mogli nikoli popraviti, zato svoje želje raje usmerite v drugo smer.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Ponudila se vam bo izjemna priložnost in lahko boste izboljšali svoje prihodke, kar pa bo pomenilo, da boste morali v službo vložiti veliko svojega časa in energije. Ob tem lahko pričakujete tudi nasprotovanje in nezadovoljstvo sodelavcev, še posebej tistih, ki se potegujejo za isto delovno mesto. 

Ljubezen:
Samski boste dobili priložnost za začetek nove ljubezenske zveze, ponovno boste čutili tisti nemir in metuljčke v trebuhu. Eden od prijateljev vas bo želel zaščititi pred razočaranjem in vam bo odkril določene podatke o osebi, ki vas bo zapeljala. Oprite se na svojo presojo in preverite vse, kar boste slišali.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Pripravljeni boste na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le jasnosti pri sporazumevanju, vendar boste zelo optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo ter svoje delo predstavite na zanimiv, neobičajen način. Tako boste privlekli veliko pozornosti nase in si odprli pot k uspehu.

Ljubezen:
Morda boste danes partnerju dali še eno priložnost za izboljšanje vajinega odnosa, ampak stare težave se bodo najverjetneje ponovile. To vas ne bo zaustavilo, temveč samo opogumilo, da resnično potrebujeta spremembe. Tisti, ki ste v novi ljubezenski zvezi, boste odkrivali stvari, ki bodo malo zmanjšale vaš zanos, vendar pa boste pokazali tudi veliko mero prilagodljivosti.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Medosebni odnosi bodo dokaj neurejeni in neusklajeni. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani. Svoje današnje obveznosti boste opravljali z naporom in nejevoljo. Po drugi strani pa boste imeli priložnost združiti prijetno s koristnim in na pravi način izkoristiti svoj talent ter sposobnosti. Čutili boste, da vas sprejemajo, še posebej v krogu prijateljev.

Ljubezen:
Vezani boste spoznali zanimivo osebo in vprašali se boste, ali je vaš partner v resnici prava izbira za vas. Posebno vas bo privlačil nekdo v službi, ki vam bo samo še bolj zanimiv, če ne boste imeli možnosti simpatije okronati z zvezo. Zvezde bodo tudi zelo ugodno delovale na vaše intimno življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Osredotočeni boste na prihodke in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje, ampak narediti boste morali korake, ki vas ne bodo ravno veselili. Odločali se boste na podlagi razuma, ob tem pa se ne boste ravno ozirali na tuje občutke in razpoloženje. Nadrejeni bodo od vas zahtevali več srčnosti, topline in ljubeznivosti.<


Ljubezen:
Ljubezensko življenje, čeprav še vedno zelo občutljivo področje, se bo začelo počasi umirjati. Vi boste postali bolj nežni in pripravljeni na romantiko ter razvajanje. Partnerju bo vaš novi pristop v vajini zvezi zelo odgovarjal in tudi sam bo postal bolj sproščen in razigran. Vsa nesoglasja pretočita v kakovosten odnos in ga dodatno začinita s strastjo in erotiko.


Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Danes boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti ali priložnosti. Načrti in poslovanje s tujino, izobraževanje ali mediji bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali. Sledili bodo zadovoljivi finančni izidi, ki bodo samo še dodatno potrdili, da ste na pravi poti in da suvereno nadaljujte.

Ljubezen:
V ljubezni se bodo stvari odvijale več kot odlično. Prejšnji nesporazumi bodo rešeni na zadovoljiv način in vajina zveza bo končno krenila v želeno smer. Zaroka, načrtovanje skupnega življenja ali zakonske zveze bo samo logičen potek dogodkov. Če že zelo dolgo hrepenite po otrocih, boste lahko danes nekaj ukrenili tudi na tem področju.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes bo vse podrejeno vašim ambicijam in načrtom, kako doseči uspeh v službi. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati. Tisti, ki iščete zaposlitev, boste uspešno predstavili svoje sposobnosti in se pokazali v najboljši luči. Toda za končni uspeh boste nujno potrebovali dobro priporočilo. Na nekatere stvari pač ne boste mogli vplivati.

Ljubezen:
V ljubezenskem življenju se bo vse odvijalo tako kot vedno, ne boste občutili nikakršnih sprememb ali trzljajev. Svoje družinske obveznosti boste opravljali rutinsko, z mislimi boste precej v prihodnosti. V glavi boste imeli sliko tistega, kar želite doseči in počasi se boste pomikali k svojemu cilju. Vse to boste začinili z veliko mero šarma.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Samozavest vam bo danes zelo pomagala v službi in pri poslovnih srečanjih, ne glede na to pred kakšnim izzivom in težavo se boste znašli. Vse boste rešili na najboljši možni način, pri tem pa boste pridobili navdušenje in odobravanje nadrejenih. Zaradi prepričljivega nastopa in doseženih uspehov lahko pričakujete tudi povišanje prihodkov ali razne bonitete.

Ljubezen:
Imeli boste dovolj časa za prijatelje in ljubljene osebe, določeni prijateljski odnos boste poskušali spreobrniti v nekaj več. Če ne boste prepričani v svoja čustva in občutke, se ne vedite, kot da želite resno zvezo in strasti ne povezujte z ljubeznijo. Vezani se boste s partnerjem končno sporazumevali brez prepirov. Zavestno boste odstranili vse razloge, ki so vplivali na vajin odnos. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.