Magazin > Horoskop in Numerologija
11048 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 8. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Soncem in Marsom prinaša hitrost, agresijo ter izredno fizično zmogljivost.

Prihajajo močna volja, tekmovalnost in delovanje na meji svojih moči. Ne dotikajte se kočljivih tem, saj lahko pristanete v zoprni situaciji. Odnosi z brati in sestrami se lahko prelevijo v pravo dramatično situacijo, vendar se nikar preveč ne vznemirjajte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne morete mimo določenih zadev, ki vas sicer ne pritegnejo, saj prihajajo informacije z vseh strani. Obveznosti bo vedno več, zato se poskusite z njimi čim prej odgovorno soočiti. 

BIK 
Na področju kariere vas zaradi prodorne lune v škorpijonu nihče ne bo čakal. Poslovni koraki od vas zahtevajo več akcije in prilagajanja. Zato nikar ne oklevajte, saj vas lahko zaznamujejo.

DVOJČKA 
Nikar ne ostajajte več ujeti v preteklosti, ker vas bo to le vznemirilo. Nekdo od družinskih članov vam bo naklonjen, čeprav vas bo zmedlo to, da vam noče odgovoriti na vsa vprašanja.

RAK 
Ni razlogov, da bi se obremenjevali z nepomembnimi zadevami, raje se z luno v škorpijonu posvetite strastni ljubezni. Prijetno boste presenečeni, saj ste pričakovali, hladen odziv.

LEV
Z vplivom lune v škorpijonu se kar se da hitro podate v akcijo, namesto da bi neprestano taktizirali in iskali krajše poti. Veliko stvari poteka po vašem okusu zato bodite zadovoljni.

DEVICA
Premislite, preden boste nekoga obremenili s svojimi težavami. Raje o vsem skupaj razmislite ter se prepričajte, če so težave resnično tako velike, kot se vam dozdevajo na prvi pogled.

TEHTNICA 
Ni časa za lenarjenje, saj je pred vami dan z vplivom lune v škorpijonu, ki bo zahteval akcijo, hitre premike in predvsem povečano zbranost. Pazite pa, da ne bi odreagirali površno. 

ŠKORPIJON
Ne morete se izkazati tako, kot ste si zamislili. Kljub temu boste na področju dela in denarja zadovoljni ne glede na manjše zaplete. V večernih urah boste veliko bolj umirjeni.

STRELEC
Ljubezenske iskrice vas vodijo na pravo pot, posuto z iskrenostjo in optimizmom. Nekaj časa boste preživeli ob pogovorih, ki vam odpirajo nove občutke in predvsem zadovoljstvo.

KOZOROG
Imate več kot dovolj energije, spremlja vas luna v škorpijonu, zato se vam ne bo težko pri delu prilagajati. Zvečer boste nekoliko utrujeni, vendar z občutkom, da ste ogromno naredili.

VODNAR
Izredno nemirni boste, saj slutite, da nekdo do vas že nekaj časa ni najbolj iskren. Spogledovanje se lahko razvije v kaj več, če se boste odzivali na simpatičen in duhovit način.

RIBI 
Če se boste znašli v slepi ulici in ne boste točno vedeli, komu lahko zaupate, počakajte, saj se bo določena obremenilna situacija razrešila sama od sebe. Nikar ne obupajte, tudi če ste zmedeni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.