Magazin > Horoskop in Numerologija
8723 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 8. septembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zelo skrbni in pazljivi boste pretehtali prav vsako možnost, tokrat ne boste spregledali niti najmanjše podrobnosti.

Z nežnimi trenutki in majhnimi pozornostmi si boste znali v domačem okolju pričarati prav prijetno vzdušje. Ne bodite tako zelo prepričani, da je vse tako zelo slabo, kot se vam bo morda dozdevalo v določenem trenutku. Morda se vam bodo zadeve začele odvijati v pravo smer, če boste bolj optimistični. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi energije lune v znamenju raka se boste zadrževali v ozadju, tokrat boste na vseh področjih bolj ugibali in spraševali. Vaš pogled bo usmerjen k pomembnim dejstvom.

BIK
Preložite srečanje, na katero niste povsem pripravljeni, saj boste zaradi energije lune v raku zelo občutljivi. Doma ne bo večjih težav, če boste pravočasno razložili, da vas nekaj moti.

DVOJČKA
Zoprna situacija, v kateri ste se pred kratkim znašli, se bo razpletla, rešilo vas bo srečno naključje, zato previdnost na področju dela in denarja še nekaj časa ne bo odveč.

RAK
Bodite zaradi lune v raku izredno pazljivi na vse namige, tako se boste izognili zapletom, ter se pravilno odločili. Več časa namenite gibanju, da boste zopet bolj vitalni. 

LEV
Razmišljali boste o zadevah in situacijah nekaterih drugih ljudi, namesto da bi se poglobili v ideje, ki se tičejo vas samih. Sodelovanje z drugimi vam bo v veselje in v sprostitev.

DEVICA
Pojavila se bo zanimiva dilema, ki vas lahko zmede. Vsaka zadeva ima dve plati, zato storite več, da premaknete stvari tako, kot vam najbolj ugaja. Ljubezen se bo dotikala strasti.

TEHTNICA
V službi se ponavlja nekaj, česar niste pravočasno rešili. Najprej se boste poskušali pogovoriti, a žal ne bo dovolj posluha. Denarju namenite več previdnosti in pozornosti.

ŠKORPIJON
Prenehajte kljub luni v raku, ki prebuja preteklost o zadevah, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj. Prihaja občutek, da vam gre dobro, zato ne zgubljajte časa ob spraševanju, kaj se dogaja.

STRELEC
Notranji občutki lahko določeno situacijo naredijo zares preprosto, a potrebno jih bo poslušati. Položaj na področju kariere bo za vas ugoden, kakorkoli se boste odločili.

KOZOROG
Vezani, s svojimi dejanji boste ljubljeno osebo prepričali, da ste družinski človek, ki mu harmonija doma pomeni vse na svetu. Luna v znamenju raka prinaša zasanjanost.

VODNAR
Kljub temu da vam presenečenje morda ne bo všeč, se ga razveselite, saj je bilo verjetno izbrano z dobrimi nameni. Z nežnim pristopom, ki ga prebuja luna v raku, boste zelo privlačni.

RIBI
Tisto kar boste storili bi lahko imelo posledice, še posebej na finančnem področju. Razmislite o vsem skupaj in preverite dejstva, ki pa vas lahko z zoprno vsebino presenetijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.