Magazin > Horoskop in Numerologija
5624 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 9. decembra 2022

astrologija Profimedia
Težje boste zaupali in dovolili, da vam nekdo svetuje, kako naprej.

Želeli boste sami sprejemati odgovornosti za svoja dejanja. Individualnost bo močno izražena na vseh področjih delovanja. Na področju prijateljskih odnosov in ljubezni vas bo spremljalo navdušenje, ki omogoča, da lažje stopite kakšen korak čisto spontane narave. Odziv bo seveda pozitiven. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Z vsem, kar se vam pojavlja, se kljub energiji lune v raku spoprimite neposredno in brez kakršnega koli zapletanja. Vaša naloga bo, da vse, kar je potrebno, opravite brez odvečnih vprašanj. 

BIK
V ljubezenskih in družinskih odnosih bo zaradi energije raka, ki prebuja intenzivna čustva več sreče. Vzemite niti v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost še lepša. 

DVOJČKA
Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi. Materialne želje bodo stopile v ozadje. Poglobili se boste vase in iskali družbo ljudi, ki vam lahko pomagajo začutiti srečo.

RAK
Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali. Dokler se ne boste odločili podati konkretnih odgovorov in svojih dvomov na papir, se boste vrteli v krogu brez izhoda.

LEV
Lažje kot v preteklih dneh boste sprejeli kompromis, vendar z njim ne boste popolnoma zadovoljni, saj so vaše želje še večje. Če boste v težavah, lahko pričakujete pomoč prijatelja.

DEVICA
Finančno stanje bo napeto, zato se pripravite na polno odrekanj, ki bodo negativno vplivala tako na vas kot na druge družinske člane. Poiščite raje drugačen smisel.

TEHTNICA
Karierne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste vse skupaj kasneje nadoknadili. Pomembno vam bo, da ste s tistimi, ki so vam blizu povezani.

ŠKORPIJON
Nepričakovane priložnosti vas bodo usmerile na pot razvoja in napredka na vseh nivojih. Zelo pomemben vidik premika naprej pa je, da spustite zavoro, ki je zelo trdna.

STRELEC
Z energijo raka se boste odločili raziskati nekaj, kar je povezano s pomembno situacijo. Vse boste naredili, da bi se lahko premaknili naprej in spremenili svoj potek prihodnosti.

KOZOROG
V stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine boste z luno v raku glavni pomen pripisovali dogajanju na področju čustev. Čas je, da malce spustile svoja velika pričakovanja.

VODNAR
Na kariernem področju bo vznemirljivo, saj bo vse skupaj precej napeto in pojavljali se bodo spori, ki jih bo rešil le iskren pristop. Če bodo od vas zahtevali opravičilo, se nikar ne obračajte vstran.

RIBI
Zaradi lune v raku boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta. Rezultat tega bo neučinkovitost ter napeta energija v domačem krogu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.