Magazin > Horoskop in Numerologija
13216 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 9. junij 2023

astrologija, horoskop Profimedia
V enem trenutku boste navdušeni nad komplimentom, naslednji trenutek pa vas bo premagala misel, da ne izkoriščate svojega potenciala.

Globok strah naj vas ne posrka vase. Prebudil se bo občutek, da ste, če se nič ne dogaja ujeti, kar vas lahko psihično izčrpa. Poudarjeni atributi bodo inteligenca, prijaznost in smisel za kreativne podvige. Prepričani boste, da je potrebno najprej rešiti tisto kar je nerešeno in vas obremenjuje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Do nekoga se boste obnašali zelo vzvišeno, kar lahko povzroči tudi kakšen konflikt. Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker v tem primeru ne bo zaleglo. Raje bodite naslednjič bolj skromni.

BIK
Vse naloge, ki so ostale nedokončane in vsi dogovori, ki so ostali v zraku bodo na vrsti že v dopoldanskih urah, ko se bo luna še nahajala v vodnarju in vas priganjala k zaključevanju.

DVOJČKA
Zahteve na področju dela in denarja bodo vse večje, zato vam ne bo uspelo biti z vsem na tekočem. Ker ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj, se lahko prebudijo dvomi.

RAK
Preveč se ukvarjate z materialnim svetom in premalo z družino ter prijatelji. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo, zato se odločite in si izborite nekaj prostih trenutkov, ki naj bodo sproščeni.

LEV
Oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo privlačila podobno misleče. Pred vami je izredno ugoden dan v katerem se vam lahko uresniči tudi kakšna želja, zato ga izkoristite v svoj prid.

DEVICA
Na žalost na področju kariere vse ne bo potekalo tako kot ste si zamislili, spraševali se boste, kaj bi lahko naredili ali spremenili, da bi se kočljive situacije odvijale bolj spontano.

TEHTNICA
Naključno boste izvedeli nekaj, kar vas bo v notranjosti razžiralo. Veliko boste naredili že, če boste enostavno prezrli zahrbtna nagajanja in odločno pozabili na vse skupaj. 

ŠKORPIJON
Ne mislite, da bo srečanje z nekom, ki čaka na vaš odgovor preprosto. Marsikdo potrebuje več časa, da odpusti, zato skušajte delovati kar se da prijazno ter iskreno. 

STRELEC
Bližnji vas že dlje časa spodbujajo, kar pomeni, da resnično verjamejo, da vam lahko uspe, zato takoj prenehajte z vsemi nakopičenimi težkimi dvomi, ki vas le vlečejo nazaj. 

KOZOROG
V trenutku, ko vas bo nekdo izpostavil se ne boste počutili najbolje, čeprav boste znali zadrego spretno skrivati. Trenutna čustvena situacija vas zaradi precej utruja, zato niste zbrani.

VODNAR
Ni razlogov, da bi se v domačem okolju, kjer boste deležni zanimive novice pritoževali, vseeno si morate priznati, da vas motijo določene malenkosti ter to, da se nekdo odloča brez vas.

RIBI
Prišli boste do spoznanja, da je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način riniti z glavo skozi zid. Nikar ne spreglejte dejstva, da je lahko tudi nedolžno spogledovanje usodno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.