Magazin > Horoskop in Numerologija
3940 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 9. junija

astrologija, napoved Profimedia
Pristni občutki, poglabljanja, razkrivanje pravega jaza, vse to se bo odvijalo v vaši notranjosti.

Nežna energija lune v raku bo povečala občutek varnosti in vam podarila težko pričakovan odgovor, na vprašanje, zakaj se v določenem odnosu še vedno trudite, čeprav ni vse tako kot mora biti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaupajte v svoje želje, kajti danes prihaja priložnost, da jih natančno dodelate in dočakate na njihovo realizacijo. Ne pozabite tudi na ljubljeno osebo, ki se na trenutke ne počuti najbolj sprejeto.

BIK
Danes, ko je luna v raku, boste tavali po tolmunu čustev in se spraševali, kaj vam na tem področju manjka in kaj vam ni všeč. Nikar se preveč ne poglabljate, saj se bodo odgovori nanizali spontano. 

DVOJČKA
V družinskem okolju se danes varujte predvsem tega, da bi nekomu nasprotovali, saj se lahko zaradi povečane občutljivosti nakopičijo nejasne zamere, katere bi v prihodnih dneh težko rešili.

RAK
Z vplivom lune v vašem znamenju se vam obeta čudovit dan. Kjerkoli se boste pojavili, vas bodo veseli. Če vas čaka težje delo, ga boste z veliko mero vztrajnosti danes tudi opravili.

LEV
Nekaj pomembnega se lahko danes zakomplicira zaradi manjših nesporazumov. Skušajte biti bolj odločni in povejte, kaj je tisto, kar vas na področju kariere neprestano vznemirja. 

DEVICA
Vztrajate, saj boste kmalu deležni boljših rezultatov. Nekdo, ki vas bodno spremlja, bo zelo presenečen nad močjo, ki jo v notranjosti premorete in vas rešuje pred neuspehom.

TEHTNICA
V kolikor boste dobro pripravljeni, boste danes ujeli pogled simpatične osebe in se s tem spravili v dobro voljo. Naj vam ne bo nerodno odzvati se, saj vas čaka veliko lepega. 


ŠKORPIJON
Srečne okoliščine, ki vas bodo danes obdajale na poslovnem in materialnem področju, vam bodo podarile novo upanje, da lahko nadaljujete s takšnim tempom, kot ste ga vajeni, in s tem ujamete uspeh.

STRELEC
Čeprav ste skoraj vedno pozitivno naravnani, vas bo danes zmotila preveč občutljiva energija, ki jo prinaša vpliv lune v raku. Zmotile vas bodo že drobne malenkosti, vendar to raje obdržite zase. 

KOZOROG
Zagnali se boste v obveznosti in kmalu ugotovili, da vaše misli niso dovolj zbrane, saj ste utrujeni. Priznajte si, da tudi vi potrebujete nekaj počitka, da se ponovno vrnete v svoj pravi pogon.

VODNAR
Prijateljski odnosi bodo danes žal zahtevali od vas veliko mero prilagajanja. Težje bo tudi doma, saj si lahko vsako pripombo, ki je boste deležni, popolnoma narobe razlagate.

RIBI
Naj vas danes vodi notranja moč, ki vam na široko odpira vrata tudi na področju čustev. Dovolite si dane dotike, objeme in prisrčne komplimente, ki bodo nežno božali vašo dušo. 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.