Magazin > Horoskop in Numerologija
3938 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 9. november 2018

astrologija
Tak bo vaš petek.

OVEN
Splošno: 

Na ljubezenskem področju ne bo vse potekalo po načrtih. Še kar ne razumete, da je ljubezen svobodna in se ne pusti nadzorovati. Prav tako ne morete nadzorovati čustev vašega partnerja. Pustite ga in sam se vam bo odprl. Svojo naklonjenost vam bo pokazal na svoj način. Saj veste, da se tudi on trudi po svojih najboljših močeh.

Ljubezen
Samski imate pred seboj prav nenavaden dan. Zdelo se vam bo, da vas nekdo ves čas opazuje. Ko boste naposled le ugotovili kdo, tej osebi vrnite skrivnosten in zapeljiv pogled. Vezani bodite pozorni, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano, burno razpravo s partnerjem, ki bi jo kasneje lahko obžalovali. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Ljubezen vam nikakor ne da miru. Metuljčki bodo tudi danes prisotni v trebuhu cel dan, vi pa še kar ne boste vedeli, kako bi se približali ljubljeni osebi. Vezani boste utrdili odnos s partnerjem, v katerem je v zadnjem času prišlo do kar nekaj trenj. Priznajte svoj del krivde.

Ljubezen
Tisti, ki niste v razmerju, ne skrivajte več želje po novi ljubezni. Odločite se in naredite korak naprej brez predsodkov. Vezani pa boste danes veliko razmišljali o tem, kako je vaše življenje postalo ena sama idila, a ste se vseeno začeli dolgočasiti v njem. Če si želite popestritve, si s partnerjem nocoj privoščita masažo, lahko tudi erotično.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste pošteno utrujeni od preteklega obdobja, saj ste bili deležni nadvse burnega dogajanja. Kljub temu pa bodo v službi od vas zahtevali zbranost, zato jih nikar ne razočarajte. Če bo potrebno, spijte kakšno kavo več. Zvečer se bosta s partnerjem lotila pomembne teme.

Ljubezen
Samske bo danes privlačilo vse drugačno, zato se boste prav nocoj lahko zapletli v kakšno nezavidljivo situacijo. A ker ste iznajdljivi, se boste tudi spretno izvlekli. Vezani pa boste naleteli na več razumevanja in topline. Še najbolj se boste posvetili tistim, ki jih imate radi, torej družini in partnerju. Hvaležni vam bodo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Dan boste začeli s polnim zagonom. V preteklem tednu ste si nabrali ogromno energije, ki jo boste lahko sedaj s pridom izkoristili. V službi bodo neki odnosi precej napeti, zato se kar izmuznite, če se boste le lahko. Te težave niso vaša skrb, zato ne izgubljajte časa z njimi.

Ljubezen
Samski boste nocoj spoznali osebo, ki ji boste všeč prav takšni, kakršni ste. Če pa ste že v procesu spoznavanja nekoga, se ne sramujte ničesar, saj smo pod kožo vsi krvavi. Vezani boste danes spoznali, kakšno moč imajo čustva. Na vsakem koraku boste čutili večjo zagretost in strasti bodo obudile tudi lepe spomine. Čaka vas nadvse prijeten večer. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Današnji dan boste občutili kot nekoliko kritičen čas, ki bo onemogočal sproščenost v čustveno obarvanih odnosih. Na partnerskem področju bo lahko prišlo do zapletov. S pogovorom raje še malo počakajte, saj bi s tem na dan prišla le še bolj neprijetna dejstva. Počakajte raje na jutri.

Ljubezen
Vezani ne prenesite slabe volje na partnerja in ostale družinske člane. Ohranite mirno kri in se soočite z nastalo situacijo, ko boste bolj zbrani. Samski boste z ugodnimi vibracijami nocoj neustavljivi! Nasprotni spol boste privlačili z magnetno silo in bilo bi smešno, če bi po današnjem večeru še vedno vztrajali, da vam samsko življenje odgovarja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Realnost ni takšna, kot so vam rekli, zato stvari vzemite v svoje roke in sami presodite situacijo. Podrobno analizirajte vse dejavnike, da boste lahko ustvarili kar se da resnično sliko o dogajanju. Pri svojih željah pa bodite zmerni, saj trenutno čas ne bo pravi za njihovo uresničevanje.

Ljubezen
Vezani boste morda dobili občutek, da je vaše življenje prazno. Zavedati se morate, da se stvari spreminjajo, zato se ne trudite ohranjati stanja takšnega, kot je. Samski pripadniki tega znamenja pa boste že zjutraj zmedeni, saj vas bo presenetil nekdo, ki ga že dolgo niste videli. Od vas bo zahteval popolno pozornost in zbranost.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Današnji dan bo nadvse ugoden za resno in zbrano umsko delo, zato se posvetite učenju ali drugemu izobraževanju. Primeren bo tudi za dolgoročno načrtovanje in organizacijo. Če sami ne boste zmogli, vključite še svojega partnerja, ki vam bo z veseljem pomagal.

Ljubezen
Vezani boste v ospredje postavili svoje najbližje. Ob druženju s partnerjem boste ugotovili, da ste pri izbiri svojega življenjskega sopotnika zadeli v polno. Mnogi vam zavidajo! Samski poskusite najti več spodbudnih in lepih besed. Nasmehnite se, podarite komu kompliment in ga tudi sprejmite. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste polni navdiha, kar boste lahko izkoristili tako na zasebnem kot tudi na službenem področju. Upoštevajte pa tudi intuicijo. Sočutni boste do drugih ljudi, kar bo pripomoglo k boljšemu medsebojnemu razumevanju. Stres in nemir se bosta lahko pojavila v drugi polovici dneva, zato bodite takrat bolj previdni!

Ljubezen
Samski boste določenim ljudem končno postavili meje. S tem se boste osvobodili bremen, vdihnili boste zrak svobode. Nekdo bo očaran nad vašimi pogumnimi dejanji. Vezani poskusite danes poslušati svoj notranji glas in upoštevajte svoje srce, predvsem pa pazite, da ne boste storili kakšne napačne poteze. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Izredno skrbni boste, odlikovalo pa vas bo sočutje. Po drugi strani pa vam bosta grozili preobčutljivost in muhavost, ki bi lahko v vas vzbudili kup negativnih čustev. Brzdajte se in svojo pozornost namenite pozitivnim platem življenja. Dobro bi bilo, da bi se malo spočili.

Ljubezen
Pri samskih bo negativna energija prejšnjih dni danes povzročila precej nelagodno počutje. Privoščite si masažo in se poskusite sprostiti! Vezani pa si privoščite nekaj novega, saj se zadnje čase gibljete po enih in istih starih vzorcih! Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na čustvenem področju spravila v slabo voljo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Lahko da se boste odločali med dvema osebama, kar vas bo dodobra izmozgalo. Šli ste že predaleč, zato se čim prej oddaljite od vseh vpletenih, saj se iz tega ne more razviti nič več dobrega. Neko srce je že bilo prizadeto in ne dovolite, da bi bilo žrtev še več. Predvsem pa bi se lahko kot žrtev znašli tudi sami.

Ljubezen
Samski boste želeli za vsako ceno začeti zvezo z neko osebo, vendar vam bo pri tem zmanjkovalo moči. Možno je tudi to, da nekoga preveč idealizirate. Premislite! Tisti, ki ste že v razmerju, pa bodite pozorni na ljubezenske iskrice, ki preskakujejo na delovnem mestu in premislite, kaj s tem tvegate! Konec koncev imate krasnega partnerja.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Omejili ste svoje finančne izdatke, kar je nadvse pohvalno, saj ste nevarno polzeli proti robu. Skrbi bodo odšle, saj boste odslej z denarjem delali mnogo bolj premišljeno. Danes bo precej vaše pozornosti zahtevalo partnersko področje. Nastale bodo težave, ki jih čim prej odpravite. Le v tem primeru ne bo hujših posledic.

Ljubezen
Samske bo zajela melanholija, ki vas bo čez dan še bolj potisnila v obup. Zaradi tega nikar ne spremenite načrtov. Tisti, ki ste v razmerju, boste tokrat vso pozornost naklonili zvezi. Začutili boste potrebo po zbližanju in to boste še najlažje dosegli z rednim sporazumevanjem s partnerjem.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Danes boste popolnoma razneženi. Partner bo sprva nad tem navdušen, proti večeru pa vas zna obtožiti brezdelja in nekoristnega sanjarjenja. Za vse boste imeli dovolj časa, zato danes počnite, kar boste želeli. Naj vas nihče ne spelje na drugo pot. Vse pa naj bo v mejah normale.

Ljubezen
Vezani boste nekoliko bolj nagnjeni k dramatiziranju, zato bosta s partnerjem težko našla skupen jezik. Če boste pokazali vsaj malo zanimanja zanj, se bodo proti večeru težave razjasnile. Samski boste začutili željo po spremembi, všeč vam bo vse tisto, kar bo povezano z odkrivanjem novega in neznanega.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.