Magazin > Horoskop in Numerologija
5916 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 28. avgusta 2023

astrologija, napoved Profimedia
Konjunkcija med Luno in Plutonom bo spodbujala razumevanje, prinaša vam tudi moč, potrebno za raznorazna soočenja.

Lažje boste sprejeli svoj del krivde ali odgovornosti, težje pa se boste odločali o pomembnih finančnih podvigih. Spremembe vas lahko vznemirijo v negativnem smislu, zato se jim v tem trenutku raje izognite. Dokončajte nekaj, kar ste pred kratkim postavili na stran. (Vir: Horoskop.si) 

OVEN 
Pomembno bo, da poudarite svoje sposobnosti, v nasprotnem primeru lahko, tudi če imate glavno vlogo, ostanete v ozadju, neopaženi in razočarani. Skrbno načrtovanje vas lahko reši.

BIK 
Tokrat se boste intenzivno osredotočili na osebno področje ter na svoje zdravje. Luna, ki prehaja v vodnarja, vas bo rešila dvomov in vam pokazala pot obilja in dobrega počutja.

DVOJČKA
Ostati zvest sebi in se hkrati dobro razumeti z drugimi naj bo vaše glavno vodilo. Presenečeni nad podzavestnimi zaznavami ter prestrašeni pred negotovo prihodnostjo se skušajte stabilizirati.

RAK 
Čeprav v določenih trenutkih sami zelo dobro veste, kaj bi morali narediti, se boste ves čas vrteli v temačnem labirintu. Ne pričakujte enostavnih rešitev in samoumevnih korakov.

LEV
Čustva vas bodo presenetila, zmedla in popeljala v resne preizkušnje. Priznajte si resnico in se ne skrivajte za obzidjem pričakovanj drugih. Za večje premike in drastične prekinitve ni pravi čas.

DEVICA
S pogumnimi koraki in kančkom spontanosti vam bo uspelo približati se bolj odločnemu delovanju. Kar naenkrat boste zaznali priložnosti točno tam, kjer ste jih še pred kratkim spregledali.

TEHTNICA
Radovednost bo tista, ki vam lahko prinese pomembne odgovore ter višja spoznanja, ki jih boste učinkovito pretvorili v orodje za osebno rast. Za vse, kar želite narediti drugače, boste odgovorni sami.

ŠKORPIJON
Aktivno boste začeli iskati načine, s katerimi bi najlažje prekinili ali zaključili stanje, ki je nevzdržno. Vendar bodite previdni, da si zaradi majhnih nesmiselnih laži ne nakopljete sovražnikov.

STRELEC
Želja po izboljšanju finančnega stanja bo velika, realna situacija pa ne bo tako optimistično naravnana. Potreben bo trud, s katerim si boste izborili boljše pogoje ali rešili kar je zapletenega.

KOZOROG
Ljubezen, ki se prepleta v srcu, bo hrepenela po tem, da se izrazi na ustrezen način. Zaznavali boste močno željo po bližini, zato se boste potrudili, da z ljubljeno osebo preživite čim več časa.

VODNAR
Tisti, ki ste brez službe, se boste zavedali, da potrebujete denar, da lahko preživite, zato boste pripravljeni poprijeti za vsako delo, ne glede ali vam je pisano na kožo ali ne.

RIBI
Pojavljali se bodo tudi ljudje, ki vam bodo predstavili koncept varčevanja in naložb, vendar nikar naivno ne nasedajte, saj bi se lahko znašli v resni, morda celo nerešljivi situaciji.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.