Magazin > Horoskop in Numerologija
13047 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 1. aprila 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Sedaj je pravi čas, da se usmerite v spomladansko čiščenje in se znebite vseh nepotrebnih drobnarij ter zadihate svežino.

Vse, česar se boste lotili, bo od vas zaradi prehoda Merkurja v retrogradno gibanje zahtevalo potrpežljivost in zbranost, pretiravanje vas lahko drago stane. V negativnem smislu boste kritični, zato ne boste sposobni sprejeti težav drugih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Polni tople energije in zagona boste planili v domačem okolju v mnogo novih priložnosti in svežih dejanj. Zadržite se in ne poudarjajte, kako zadovoljni ste, saj ne bodo vsi razumeli vašega navdušenja.

BIK 
V družinskem okolju se ne morete več držati ob strani, saj je preveč vsega, kar bi želeli izpostaviti in seveda tudi popraviti. Tekoče zadeve so popolnoma jasne, zato vam ni treba več čakati na boljšo priložnost.

DVOJČKA 
Ker se boste zbudili sproščeni, se lahko podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste v zadnjih dneh nekoliko zaspali. Prijeten pogled vas lahko preseneti, zato ne obupajte prehitro.

RAK 
Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas vznemirjajo. Na družinskem področju pričakujte zaradi energije lune v kozorogu nekaj nesporazumov, še posebej, če se niste vajeni prilagajati. 

LEV 
Imate občutek, da na vas preveč vpliva nekdo, ki ga nikakor ne morete razumeti in spontano sprejeti v svoje življenje. Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste notranje napeti in bolj nemirni.

DEVICA 
Osredotočeni boste na osebne premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje v domačem okolju, ampak boste morali narediti korake, ki vas ne bodo ravno najbolj veselili.

TEHTNICA 
Kljub resni energiji, ki jo prebuja luna v kozorogu, boste zelo družabni, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo nasmejali. Občutek boste imeli, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v stabilnost.

ŠKORPIJON 
V ljubezni boste dobili navdih, ki vas bo popeljal v zadovoljstvo in harmonijo, po kateri že dolgo hrepenite. Zanimive prijateljske ter družinske vezi vas bodo v notranjosti dopolnile.

STRELEC 
Nikar ne pričakujte, da vam bodo vsi brali misli in vedeli, kaj si želite. Izpostavite predvsem tiste stvari, po katerih že dlje časa v notranjosti razigrano in hkrati nepotrpežljivo hrepenite.

KOZOROG 
Največ nejasnosti bo kljub luni v vašem znamenju prisotne na zasebnem področju, kar vas bo obremenilo. Dan bo idealen čas za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari.

VODNAR 
Odmislili boste strah ali zaskrbljenost in se samozavestno s pomočjo lune v kozorogu podali novim dogodkom naproti. Marsikaj je končno na vaši strani, zato se čim prej podajte v akcijo.

RIBI 
Izredno utrujeni in konfliktni boste, zato se izogibajte ljudem, ki niso na vaši valovni dolžini. Utegnejo slediti napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah lahko izognili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.