Magazin > Horoskop in Numerologija
8065 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 1. junija 2020

astrologija
Nov teden, nova napoved!

OVEN
Splošno: 

Že dalj časa v sebi skrivate želje, ki jim kar ne dovolite, da bi prišle na površje. Če boste še naprej svoja čustva in potrebe skrivali v sebi, verjemite, da se vam ne obeta nič lepega. Raje bodite iskreni do sebe in sprejmite vse, kar se skriva v vas. Izkoristite dan, ki je pred vami in pozabite na skrbi.

Ljubezen
Vezani boste nocoj zelo težko ukrotili svojega partnerja. Še najbolje bi bilo, da bi ga preprosto sprejeli, z vsemi pozitivnimi in negativnimi lastnostmi. Samski boste končno sprevideli, da so vam prav vaši bližnji otežili pot do srca neke osebe. Čas je, da na izbrano pot stopite sami, saj boste le tako lahko dosegli zastavljeni cilj. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Začnite dan neobičajno. Telovadite že zjutraj ali pa pojdite na jutranji sprehod, tako boste napolnjeni z energijo in obveznosti vam bodo šle bolje od rok. Vaše fizično počutje bo dobro, tudi duševno boste mirni. To bo pravi balzam za dušo. Ne obremenjujte se z jutri, ampak živite za danes.

Ljubezen
Samski se boste nocoj udeležili neke zabave, na katero ste dolgo čakali. S svojim sproščenim smehom boste pritegnili veliko pogledov. V družbi bo tudi nekdo, s katerim se boste še srečali. Vezani boste današnji dan preživeli polno zasedeni in časa za ljubezen vse do poznih večernih ur sploh ne boste našli. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Čas, ki je pred vami, vam bo omogočil nepričakovana odkritja, ki vas bodo močno razveselila. Polni boste upanja in zagona za prihodnost, kar bo dobrodošla sprememba še posebej pri vseh tistih, ki ste pred kratkim doživeli razočaranje na zasebnem področju. Ne pozabite na najbližje.

Ljubezen
Samski boste danes trpeli zaradi izgubljenih iluzij v ljubezni, trpela pa bo tudi vaša samopodoba. Ko boste najmanj pričakovali, vas bo lepo presenetil nekdo, ki vam veliko pomeni! Vezani boste že zjutraj pozitivno razpoloženi, s čimer boste dobro vplivali tudi na partnerja. Obeta se vama romantičen večer, kakršnega že dolgo nista doživela.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Znašli se boste v središču pozornosti, kar vam bo nadvse godilo. Že dolgo niste bili tako občudovani, zato bo to dogajanje v vas prebudilo nekaj čisto novega. Po dolgem času boste ponovno verjeli vase, brez težav pa se boste soočali tudi z izzivi, ki se vam bodo pojavljali na poti.

Ljubezen
Vezani boste že zjutraj pripravili vse, da bo vajin skupni večer kar se da romantičen. Partner vam bo na koncu zelo hvaležen za vse male pozornosti. Samski boste z mislimi in čustvi sledili vsakemu koraku simpatije. Zaupajte se osebi, ki vam je všeč, a pri tem vseeno ostanite zvesti svojim načelom. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Danes bo vaše počutje več kot odlično. Poglobili boste nek pomemben odnos, kar bo v prihodnosti pokazalo koristne posledice. Vedite, da morate biti v prvi vrsti zadovoljni s seboj, šele nato vas bodo resnično vzljubili tudi drugi. Dogajanje na čustvenem področju pa bo naklonjeno tako vezanim kot samskim.

Ljubezen
Tisti, ki ste v razmerju, današnji dan izkoristite za popolno razčlembo vašega ljubezenskega odnosa. Oba s partnerjem veliko sanjarita, a le malo naredita za izboljšanje odnosa. Stopita na realna tla in odprita oči. Samski se boste naveličali laskanja neki osebi, ki vas sploh ne opazi, zato se boste nocoj sprostili v naročju drugega. Privoščite si!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Če ste na začetku novega poznanstva, ne pozabite na iskrenost, saj bi v nasprotnem primeru zapravili ugodno priložnost. Verjemite vase in dovolite samozavesti, da privre na dan, saj boste le tako uspešni. Sicer pa je pred vami dan, ki ga le dobro izkoristite. Odpravite se na izlet, ki vas bo še dodatno okrepil.

Ljubezen
Vezani poskusite ohraniti mirne živce, saj se bo drugače med vama vnel prepir. Negujte ljubezen, da ne bi kasneje obžalovali napak. Samski imate pred seboj dan, ko boste hodili po tankem ledu. Pazite, da ne boste porušili krhkega zaupanja, ki vam ga je po hudih naporih uspelo vzpostaviti z neko osebo, ki vam veliko pomeni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno: 

Današnji dan bo v vas sprožil različne občutke. Ta čas bo zahteval še več potrpežljivosti in preudarnosti, zato pazite, kaj boste počeli in komu boste danes verjeli. Zaradi nekega spora ali nesoglasja boste nemirni. Pomembno je, da stvari najprej razčistite sami pri sebi.

Ljubezen
Samski boste do nekoga še naprej hladni, pa čeprav je poskusil že vse, da bi vam ugajal. Končajte vse skupaj, ker nima smisla nekomu dajati lažnega upanja. Medtem se tudi vezanim obeta spoznanje, da razmerje, v katerem ste, morda le ni tako zelo idealno, kot ste do danes mislili. Zvečer si vzemite nekaj trenutkov za pogovor s partnerjem.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Današnji dan bo v vas prebudil neobičajna čustva in občutke. Za večino od teh sploh ne boste vedeli, kako se sprijazniti z njimi, kar vas bo močno zbegalo. Morda bi bilo najbolje, da bi čim manj razmišljali o njih, ampak se samo prepustite toku življenja. Preizkusite. 

Ljubezen
Samski boste končno obvladali težave, ki ste si jih nakopali. Če jih boste razvozlali na pravi način, se boste iz tega nekaj naučili in svoje izkušnje boste lahko posredovali naprej. Medtem se boste vezani znašli na razpotju, saj bo neka oseba cel dan dražila vašo domišljijo. Ne nasedite igrici, doma imate nekoga, ki vas resnično ljubi. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Ne pričakujte preveč, saj obstaja velika verjetnost, da se ravno zaradi tega ne bi nič izcimilo. Raje ostanite na realnih tleh in verjemite, da v vaše življenje vse vstopi ravno ob pravem času. To vam bo v tolažbo ravno takrat, ko boste mislili, da se stvari ne odvijajo po vaše.

Ljubezen
Tisti, ki niste v razmerju, boste nocoj spoznali osebo, ki vam bo všeč na prvi pogled. Ker bodo simpatije obojestranske, boste v dvomih, če ta človek misli resno ali ste zanj samo objekt poželenja. Zaupajte le sebi in svoji intuiciji. Vezani boste danes zgladili vse spodrsljaje in prepire, ki so se tekom tedna zvrstili med vama s partnerjem.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Izza oblakov se bo kmalu spet pokazala jasnina, v to ne dvomite. Nič hudega ne ostane za vedno in nič lepega ni trajno. Tak je življenjski ciklus. Vse ovire, ki se pojavljajo, pa so zato, da se iz njih nekaj naučite. Ponujenega ne spreminjajte, ampak ohranite v prvotni obliki. 

Ljubezen
Na ljubezenskem področju samskih bo danes zelo viharno. Srce bo želelo eno, razum vam bo narekoval nekaj drugega. Poslušajte svoj notranji glas, predvsem pa ne storite nečesa, če tega ne boste želeli. Vezani boste sami sebe prepričevali, da ste srečni, čeprav vam slabe izkušnje kažejo prav nasprotno. Premislite!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Že zjutraj boste začutili, da vam ta dan ne bo najbolj naklonjen. Jasnino bodo prekrili nevihtni oblaki, vendar ne skrbite. Izvlekli se boste kot vedno doslej. Če boste le lahko, se izognite pomembnejšim opravkom. Pokličite prijatelja, na katerega ste skoraj pozabili in obnovite odnos. Ne veste še, kako prav vam bo kmalu prišel.

Ljubezen
Tisti, ki niste v trdnih razmerjih, danes nikar ne prilivajte »olja na ogenj«. Vsaka partnerjeva malenkost vas bo tudi danes ganila in iz tega bo spet nastala drama. Zberite se in skušajte težave reševati po razumni poti. Samski se boste spet igrali z ognjem. Ko bo nastopil odločilni trenutek, boste izginili in za seboj pustili ranjeno srce. 

Ljubezen 2
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Podali se boste na nepoznano pot, kar vas bo napolnilo z adrenalinom in mnogimi pričakovanji. Današnji dan boste še zelo dolgo pomnili, saj boste po vsej verjetnosti prišli do mnogih novih spoznanj. Ostanite pozitivni, četudi se stvari ne bodo odvijale po vaše. Prepustite se!

Ljubezen
V ljubezni vezanih bo še naprej vladalo pozitivno razpoloženje. Vaš izbranec izpolnjuje vse vaše kriterije. Lahko mu zaupate! Samski boste zadovoljni s svojo svobodo, saj tako lahko odločate sami o sebi in se vam ni treba nikomur prilagajati. Večer boste preživeli v družbi prijateljev.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.