Magazin > Horoskop in Numerologija
10889 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 1. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Skušajte se zavedati svojih pozitivnih lastnosti in sposobnosti, saj boste na ta način uspešno kljubovali tistim, ki vam ne zaupajo.

Pravila, smernice in razne strukture vas ne bodo najbolj zanimale, bolj vam bo všeč delovanje skozi lastno voljo. Na področju medsebojnih odnosov lahko pričakujete nekaj sprememb, ki bodo vplivale na vse tiste, ki se že nekaj časa nahajate v nedorečenih odnosih. Pazite, da se ne boste zaradi brezveznih pripomb znašli v kočljivi situaciji. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Uživali boste v prostem dnevu ter si dovolili več kot običajno. Prijetne misli se bodo dotaknile tudi področja ljubezni, na katerem boste razigrani, klepetavi ter pripravljeni na novosti.

BIK
Oddahnili si boste od napornih obveznosti ter se z veseljem posvetli družinskim odnosom. Nikar pa zaradi lune v devici ne stremite preveč k temu, da bi bilo vse kar vas obdaja popolno.

DVOJČKA 
Z nasmeškom na obrazu si boste privoščili počitek v pravem pomenu besede. Tudi če vas bo kdo označil da ste ležerni, boste le zamahnili z roko ter nadaljevali s prijetnim lenarjenjem.

RAK
Na ljubezenskem področju boste imeli na voljo več možnosti, da se borite za tisto, kar si že dlje časa po tihem želite. Naj bo pot, ki jo boste izbrali nekoliko bolj stabilna.

LEV
Na področju medsebojnih odnosov vas bo rešila predvsem iskrenost, še posebej v povezavi z osebo, ki ima zelo dobro intuicijo. Zaradi vpliva lune v devici pa nikar ne bodite kritično naravnani.

DEVICA 
Ne ukvarjajte se z zamerami ki so se že polegle, saj bi jih le še poglobili ter si ustvarili težak dan. Raje se z ugodno energijo lune v svojem znamenju posvetite prijetnim rečem.

TEHTNICA 
Delili boste lepe komplimente, še posebej tistim, ki vam stojijo ob strani, saj se boste v njihovi družbi dobro počutili. Nekomu boste z veseljem namignili, da vidite boljšo rešitev. 

ŠKORPIJON 
Pazite zaradi vpliva lune v devici na besede, da vas ne odnese v kritiziranje. Dodatno previdnost vklopite, če je ta oseba občutljiva, saj vam lahko v tem primeru zameri. 

STRELEC
Ne glede na težavnost določene situacije v domačem krogu, ne boste pripravljeni odnehati, saj ste prepričani, da so podvigi o katerih se bo govorilo skrbno zastavljeni. 

KOZOROG
Zaradi sproščenih misli in občutka, da lahko počnete karkoli želite, se vam bo vse kar se bo dogajalo zazdelo lažje. Končno boste zopet pomirjeni, da se je pomembna zadeva rešila.

VODNAR 
Čeprav vas bo spremljal občutek, da trenutno niste dovolj močni in pogumni za napredek nikar ne vrzite puške v koruzo. Raje razmislite o vseh stvareh, ki bi vam lahko v prihodnjih dneh odprle obzorja.

RIBI
Preveč se oklepate nečesa, kar bi morali čim prej izpustiti. Kljub prazniku bo napočil trenutek, da vzamete zadeve v svoje roke, zato boste napisali sporočilo, ki ga sestavljate že dlje časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.