Magazin > Horoskop in Numerologija
11147 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 10. julija 2023

astrologija Profimedia
Z energijo Zadnjega krajca v ognjenem znamenju se boste počutili močno, privlačno in pogumno.

Prihaja pravi trenutek, da prevzamete pobudo in delujete strastno, ko se vaša čustva prebudijo. Svoje hitre instinkte in borbenost boste znali uporabiti v ustrezni smeri, kjer boste začutili negativno energijo, se ne boste izpostavljali. Pomembno je, da se svobodno izražate, naj vas ne omejujejo standardi družbe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prekinite z omejitvami in navideznimi mejami, ki vam preprečujejo, da bi živeli v obilju. Naj vas ne bo strah slediti vzgibom, ki vas bodo popeljali v brezskrbno delovanje in načrtovanje prijetnih stvari.

BIK
Neodločnost, ki se že nekaj časa prepleta na področju osebnega delovanja, se bo končno močno povezala z željo po novih obrazih, področje čustev boste želeli obogatiti.

DVOJČKA
Namesto v preteklost se skušajte s pomočjo energije Zadnjega krajca bolj intenzivno usmerjati v prihodnost. Pred vami je, če si boste dovolili odvreči hladen pristop dan številnih možnosti.

RAK
Za trenutek boste obtičali v obžalovanju priložnosti, ki ste jih izgubili. Vendar si ne dovolite, da faza traja predolgo, raje poiščete praktične odgovore na vprašanja, ki vas mučijo.

LEV
Če delate v poslovnem okolju, ki vas nenehno vznemirja, se zaradi energije lune v ovnu spretno izogibajte prepirom s sodelavci. Najbolj pomembno bo, da ste prilagodljivi in potrpežljivi.

DEVICA
Če boste znali na področju kariere spretno potegniti na plano moč in pogum, boste zagotovo prehiteli vse nasprotnike in s pomočjo lune v znamenju ovna dosegli začrtane cilje.

TEHTNICA
Če ste v razmerju, vas energija lune v ovnu opozarja, da ne bi smeli neprestano poudarjati preteklih napak, še posebej tistih, ki se jih ne da več popraviti. Pomembno je, da se izognete prepirom.

ŠKORPIJON
Na področju dela boste opozorjeni za napačna dejanja, zato poskrbite, da rešite zadeve, ki so sporne, sami. Večer bo namenjen povezovanju ter čustvom, ki bodo še bolj globoka in intenzivna.

STRELEC
Obeta se vam pohvala ali celo nagrada. Pomembno je, da se naučite premagati svoje strahove, le tako lahko s svojim inteligentnim pristopom na področju kariere priplezate višje.

KOZOROG
Če boste spremenili svoje principe, lahko pričakujte več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo. Spontana razigranost vam bo pričarala prijeten nasmeh na ustnice.

VODNAR
Če vas čaka zahteven korak, se boste morali poglobiti in izkoristiti svoje zadnje atome moči, da se premaknete naprej. Na ljubezenskem področju boste doživeli nekaj manjših presenečenj.

RIBI
Ne zapirajte se preveč vase, saj vam bo nekdo z veseljem prisluhnil, če boste namignili, da potrebujete nasvet. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo čustva.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.