Magazin > Horoskop in Numerologija
12703 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 10. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Vonj po zmagi in reševanju sprtih strani vam bo tako zelo všeč, da se mu boste težko uprli.

Znali boste uporabiti vse faktorje, pomembno vam bo preseči sebe in tiste, ki vas postrani gledajo. Najboljše se boste počutili obdani s prijaznimi ljudmi in s pohvalami, ki bodo dvigovale ego. Delovanje brez nepotrebnih zadržkov bo najboljša izbira, prav tako boste prenesli resnico. Fizična in psihična stabilnost bosta razlog za še boljše počutje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v znamenju leva vam čisto nič ne bo težko. Sedaj je čas, da se zakopljete v najbolj zoprno zadevo ali nalogo ter vsem, ki so še pred kratkim dvomili, dokažete, da ste sposobni.

BIK 
Če si boste srčno želeli in upali na najboljše, se lahko zgodba, o kateri ste dvomili spontano zavrti v pozitivno smer in vas preseneti. Najbolj preprosto bo slediti in se optimistično odzivati.

DVOJČKA 
Zakaj si ne bi v smeri, da se dotaknete sreče dovolili več od običajnega? Zmogli boste osebnostno napredovati, saj si boste dovolili, da se vas dotaknejo tudi tiste vibracije, ki se jim običajno izmikate. 

RAK 
Pot do stabilnosti bo zaradi vpliva lune v znamenju leva posuta s prijetnimi drobtinicami zadovoljstva, zato ob prvem nestrinjanju nikar prehitro ne obupajte, saj se bo na koncu vse zgladilo.

LEV 
Z energijo svojega znamenja boste karkoli boste počeli enostavno nepremagljivi. Znali boste poiskati prednost ter se nasmejano podati v opravljanje zadev. Marsikdo vam lahko optimizem zavida.

DEVICA 
Lahkomiselne odločitve in zaznave se umikajo, sedaj se boste želeli obdati z dejstvi ter razčistiti tudi drobne faktorje, ki bodo prav tako pomembni. Ne pozabite pa si vzeti pavze.

TEHTNICA 
Marsikaj, kar vam je šlo v preteklih dneh močno na živce, boste sposobni s prijetno energijo lune v levu sprejeti z odprtimi rokami. Pripravljeni na razna presenečenja se boste odlično počutili.

ŠKORPIJON 
Z zaupljivim pristopom se boste odločno usmerili tja, kjer se lahko naučite nečesa novega. Odprti za znanje in modrosti imate možnost, da širšemu krogu pokažete, kaj veljate.

STRELEC 
Tisto, kar ste obljubili, boste zaradi neprestanih stvari, ki bodo motile pozornost morali s težkim srcem prestaviti. Naj vam ne bo težko opravičiti se in razložiti, zakaj se vam nekaj ni posrečilo.

KOZOROG 
Če se sprašujete, zakaj se vam nekaj dogaja, čim prej prenehajte z nepotrebnim analiziranjem in skušajte dovoliti, da vas tokrat na vseh področjih vodijo smernice in pobude drugih.

VODNAR 
Zapomnite si, lepa beseda lepo mesto najde, zato nikar ne bodite dramatični, ko vam nekaj, na kar vas bodo opozorili, ne bo najbolj pisano na kožo. Počakajte, da se vse skupaj sprosti.

RIBI 
Če boste zamerljivi in vedno za vsako pripombo užaljeni, si boste težje povrnili samozavest. Luna v levu bo poskrbela, da bo vse, česar se boste lotili, opravljeno učinkovito.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.