Magazin > Horoskop in Numerologija
7380 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 10. maja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Nov teden, nova napoved!

OVEN
Splošno:

Dan bo kot nalašč, da se lotite nekega projekta, o katerem ste že nekaj časa premišljevali. Razmišljanje končno spremenite v dejanja in presenečeni boste, kako bodo stvari kar same od sebe stekle. Če ste po naravi bolj umirjena in sproščena oseba, boste začutili naval nove energije. Tisti, ki ste po naravi dokaj impulzivni, pa bodite pazljivi in ne pretiravajte.

Ljubezen
Nagnjeni boste k razburjenosti. Pazite predvsem na to, kaj boste govorili, kajti vaša čustva vas utegnejo danes pripeljati do tega, da boste nekoliko hitrega jezika, kar se vam nikakor ne bo izplačalo. Ne pustite se zmesti in se raje držite nekoliko ob strani. Če se že z nekom ne boste strinjali, samo prekinite pogovor ali pa začnite novo temo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


BIK
Splošno:

Dan bo kot naročen za aktivnosti, ki jim do zdaj niste utegnili posvečati dovolj pozornosti. Na obzorju so izjemne priložnosti za nove stike, izmenjavo informacij in pridobivanje novih izkušenj preko znancev, morda tudi prek poslovnih stikov. Vse oblike komunikacije bodo danes izjemno produktivne, ne glede na to, ali boste komu pisali ali pa ga boste poklicali.

Ljubezen
Za vas bo današnji dan izjemno ugoden. Čutili boste potrebo, da morate zbežati od vsakdanjega hrupa. Sproščali se boste in se posvetili izključno sebi in svojim potrebam. Narava bo vaš drugi dom. Tudi obisk prijateljev bo izjemno ugodno vplival na vaše že tako dobro razpoloženje in tudi s partnerjem se bosta odlično razumela.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6


DVOJČKA
Splošno:

Razmišljate o določeni osebi, ki bi ji radi priskočili na pomoč. Vsekakor bi bil to pravi korak, kajti nekdo močno potrebuje pomoč in podporo. Pazite le, da ne boste pretiravali. Pomagati nekomu, ne pomeni postoriti vse namesto njega, zato ne bodite vsiljivi in ne kažite preveč svoje ambicioznosti. Raje predlagajte pot do rešitve in se potem varno umaknite.

Ljubezen
Raje sugerirajte in ne zahtevajte nič direktno in ukazovalno. Videli boste, kako se tudi z majhnimi signali lahko dosežejo velike stvari. Samo pogled, stisk roke ali nežna beseda bodo tokrat za vas delali čudeže in vas pripeljali do želenega cilja. Bodite razumevajoči in ne rinite v ospredje. Tako bosta s partnerjem oba izjemno zadovoljna.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno:

Posvečali se boste organizaciji projektov in vsi izzivi, ki jih boste deležni na tej poti, vas bodo navdihovali in polnili z novo energijo. Mnenja drugih vam ne bodo pomenila nič, če ne bodo podkrepljena z dokazi. Zelo zahtevni boste. Vašo strogost in delovno zagnanost bodo drugi cenili in tudi vaš ugled v delovnem okolju bo temu primerno rastel. 

Ljubezen
Za vse vezane bo to izjemen dan za uvedbo nekaterih še kako zaželenih novosti. Ne pretiravajte. Tudi malenkosti, kot so majhna presenečenja in pozornosti, lahko naredijo izjemno veliko za popestritev nekoliko dolgočasnega vsakdanjika. Samski pa se podajte v nove avanture in bodite pripravljeni na pozitivna presenečenja.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


LEV
Splošno:

Končno boste razpoloženi za eksperimentiranje in pripravljeni, da se boste naučili nekaj novega. Nevsakdanje in rahlo čudaške ideje vas navdihujejo in zaželeli si boste podpore ljudi, ki bi uživali v podobnih stvareh. Vsekakor boste danes hoteli pobegniti od predvidljivega vsakdanjika in rutine.

Ljubezen
Danes boste izjemno samozavestni in nič vas ne bo moglo spraviti iz tira. Vse, česar se boste lotili, se bo dobro izteklo in imeli boste občutek, da je vse, kot je treba. Če imate poslovnega partnerja ali prijatelja, s katerim načrtujete nekatere skupinske poslovne projekte, bo danes pravi čas, da se jih tudi lotite.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno:

Danes se boste znašli v situaciji, ki bo od vas zahtevala izjemno zbranost in pogum. Poskušajte se obvladati in se izogibajte konfliktom ter čustvenim izbruhom. Držite glavo pokonci in sprejemajte vse z dostojanstvom in mirno. To bo ključ do uspeha. Vse, kar je negativno, bo hitro minilo in če boste sedaj naredili pravi korak, bo prihodnost še bolj svetla.

Ljubezen
Če ste vezani in imate za seboj nekaj nerazrešenih težav, se jim danes posvetite in se o njih odkrito pogovorite. Tako boste končno opravili s preteklostjo in se posvetili prihodnosti. Dobro premislite o vseh načrtih, ki jih imate za skupno prihodnost. Šele potem se posvetite njihovemu uresničevanju.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Po naravi se dobro soočate s težavami in stvari vidite jasno. Danes bo vaš svet sanj nekoliko v sporu z vašo realistično naravo, kar vas bo po eni strani oviralo, po drugi pa navdihovalo. Če boste iznajdljivi, bo vaša realna plat dokaj hitro izrinila vašo zasanjanost in domišljijo ter vas ponovno vrnila na pravo pot.

Ljubezen
Vse večje nezadovoljstvo prijatelja ali partnerja vam bo v napoto in začeli boste dvomiti v svoje potrpljenje in željo po ukvarjanju z ljudmi nasploh. Čas je, da se nekoliko odmaknete in poskušate kar se da objektivno razmisliti o tem, kam vaše razmerje pravzaprav pelje. Mogoče je tudi čas, da se pogovorita in si pogledata v oči.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


ŠKORPIJON
Splošno:

Danes obvezno pojdite ven, razgibajte se in čim bolj odklopite od skrbi, pomislekov in dvomov. Vsekakor ne prebijte dneva zaprti v pisarni ali stanovanju. Če imate občutek, da se že nekaj časa nelagodno počutite v družbi določene osebe, se pripravite na soočenje in si zagotovite nekoliko boljši položaj v prihodnosti.

Ljubezen
Dan bo harmoničen in prijeten. Že obstoječa razmerja bodo danes harmonična. Tisti, ki se boste danes podali v nove čustvene avanture, pa pričakujte, da se bodo te gotovo obnesle v prihodnosti. Dan bo kot nalašč za nova srečanja. Mogoče boste prav danes naleteli na tisto osebo, zaradi katere vam bo srce začelo hitreje biti.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno:

Na vaši poti se bodo pojavljale nepričakovane ovire, kar vas bo nekoliko vrglo iz tira in vaše potrpljenje bo zato na preizkušnji. V dvomih boste. Spraševali se boste o nekaterih načrtih, ki ste jih skovali pred kratkim. Počakajte na bolj ugodne trenutke. Odložite načrte za teden ali dva in se jim kasneje posvetite.

Ljubezen
Premislite o hrepenenju po varnosti in stabilnosti ter predvsem o kompromisih, ki ste jih pripravljeni sprejeti, da bi dosegli te cilje. Če boste naredili načrt in našli način, kako ga tudi uspešno uresničiti, boste mogoče tudi dosegli vse, kar si tako močno želite. Ne hitite in raje se postopno posvetite vsaki težavi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

To, da razmerje za vas pomeni obsedenost, je prav tisto, kar drugi doživljajo kot izjemno odbijajoče. Nekdo v razmerju postaja izjemno zahteven, kar ne izključuje tudi vas samih. Najbolje bi bilo, če bi se za nekaj časa odmaknili. Razmerja so resna zadeva in tako je tudi prav. Ampak brez sproščenosti tudi ne bo šlo.

Ljubezen
Razpoloženi boste za zabavo in svojo dobro voljo boste hoteli deliti s prijatelji, ne pa nujno tudi s partnerjem, če ste seveda v zvezi. Izjemno boste radodarni in tolerantni do drugih. Čeprav se boste danes izjemno dobro počutili, kasnejše obžalovanje ni izključeno, zato se pazite pretiravanja in nadzorujte svoja dejanja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Če ste močni, to še ne pomeni, da ne smete biti tudi občutljivi. Vaš občutek odgovornosti bo tisti, ki vam ne bo dovoljeval čustev, kot sta ranljivost in občutljivost. Prihajalo bo do bitke na področju moči in pomembno bo sprejemati kompromise. Tako na poslovnem kot tudi na osebnem področju boste dobili nove odgovornosti.

Ljubezen
Dobro bi bilo, če bi se vsi malo umirili in umaknili, kajti to, kar sedaj deluje kot dobra zamisel, je lahko skriti nesporazum. Tisto, kar se vam sedaj zdi v redu, je mogoče zelo nepraktično ali zavajajoče, zato si vzemite čas in premislite raje še enkrat. Tako se boste izognili morebitnim sporom v prihodnosti. Ne verjemite vsemu, kar slišite.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


RIBI
Splošno:

Vse, kar boste danes počeli, utegne imeti nekoliko grenak priokus, zato raje ne rinite v težave. Ko boste prišli do ovire, raje odnehajte. Ljudje v vaši okolici bodo nekoliko negotovi, zato jim ne poskušajte česarkoli vsiljevati. Nove poti vas ne bodo daleč pripeljale, zato raje malo počakajte, preden se boste podali v nove avanture.

Ljubezen
Z nekom se boste želeli bolj intimno spoprijateljiti. Čutili boste potrebo po pripadnosti in hoteli boste zraven sebe imeti nekoga, ki se bo strinjal s tem, da je čisto normalno imeti in deliti določene potrebe. Nekoliko boste nostalgični in tolažbo boste iskali v družini in pri vseh, ki so vam blizu. Če se boste potrudili, boste srečali nekoga, ki ima podobno mnenje kot vi.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.