Magazin > Horoskop in Numerologija
1645 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. decembra

astrologija
Tak bo vaš začetek tedna.

OVEN

Splošno:
Na delovnem mestu lahko danes pričakujete nezadovoljstvo in prepire, še posebej če poslovno sodelujete s predstavnico ženskega spola. Skušajte se izogniti sporom in pokažite svojo visoko mero tolerance. Danes jo boste zagotovo potrebovali. Po napornem delovniku si odpočijte in si privoščite sprostitev. Negativizma se boste lahko znebili z več fizične aktivnosti. Finance: pričakujte stroške, ki bodo višji kot običajno.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes boljše volje. Zdelo se vam bo, da vas partner lahko pomiri in da vas z razumevanjem lahko spravi v boljšo voljo. Prav je, da ne prenašate svoje negativne energije nanj in da se je otresete, še preden stopite z njim v stik. Samski boste danes potrebovali čas in prostor zase. Zdelo se vam bo, da se morate osvoboditi slabe volje in negativnih čustev.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 3

BIK

Splošno:
Pred vami so finančni prilivi, zato se jih lahko veselite. Povezani bodo lahko s povečanjem mesečnega zaslužka ali z napredovanjem na delovnem mestu. Vseeno bodite previdni, saj boste sodelovali z osebo, ki vam bo zavidala vaš uspeh. O vas bo lahko začela širiti slabe govorice. Naj vas ne vržejo s tira. Ne dovolite ji! Pokažite svojo vztrajnost!

Ljubezen:
Bodite previdni, saj ni vse tako, kot se zdi. Morda imate napačne predstave o tem, kaj ljubezen dejansko pomeni. Pazite, kako se partner vede do vas in zahtevajte določeno stopnjo spoštovanja, ki jo mora pokazati ne glede na vse. Zdelo se vam bo, da se partner oddaljuje od vas. Samski ne bodite tako razneženi. Čas je, da razumsko pristopite k zadevi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Na delovnem mestu boste danes prejeli podporo sodelavcev, ki cenijo vaše znanje in delo. Pokazali vam bodo, da ste nepogrešljivi del v delovni verigi. Tako boste dobili tisto delovno vnemo, ki vam jo je včeraj primanjkovalo. Pokazali boste vse svoje sposobnosti, prav tako pa vam bo današnji delovni dan minil zelo hitro.

Ljubezen:
Slaba volja bo še vedno pristna v ljubezenskih vodah, toda danes boste realnejše gledali na situacijo. Strah, da bi lahko izgubili partnerja, vam ne bo prinesel nič dobrega, saj je to pokazatelj nezaupanja. Pogovorite se s partnerjem in skušajta poiskati rešitev. Odločita se za skupen hobi, s katerim se bosta ponovno zbližala in bosta okrepila vez med vama.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Sedaj ni pravi čas za nova finančna tveganja. Zdi se, da imate dovolj stroškov in odlivov ter da vas finance skrbijo. Zagotovo bi bilo dobro, da bi bili previdni, ko upravljate z denarjem in da si ne privoščite več, kot dejansko zmorete. Previdnost torej ne bo odveč. Pojavila se bo priložnost za dodaten zaslužek, ne spreglejte je. Ne zapravite vsega takoj!

Ljubezen:
Danes boste presenečeni nad ljubeznijo. Sprva se vam bo zdelo, da je le navaden dan, toda ko se boste vrnili domov, boste odkrili prijetno presenečenje, ki vam ga bo pripravil partner. Morda vam bo s tem želel pojasniti, da vas ima rad, ali pa se bo zgolj želel opravičiti za preteklo vedenje. Njegov cilj bo zagotovo dosežen, saj bo na vaš obraz pričaral čaroben nasmeh.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Še vedno se ne trudite dovolj. Morda čakate na pravo priložnost, toda čas ni na vaši strani, zato ga ne izgubljajte več. Pokažite, da vam je mar in da si zaslužite več, kot imate sedaj. Pazite na to, kako se vedete do sodelavcev. Zdi se, da imate do njih vzvišen odnos, zato lahko šepetajo za vašim hrbtom. Pokažite, kako dobra oseba ste v resnici. Počutje: več pozornosti namenite svojim sečilom!

Ljubezen:
Danes ne sprejemajte nikakršnih odločitev v povezavi z ljubeznijo, saj bi jih lahko kasneje obžalovali. Slabo vzdušje na delovnem mestu bo vplivalo tudi na vaše zasebno življenje, slabe volje boste. Pogovorite se s partnerjem in rešita težave skupaj. Tudi vi niste vsemogočni. Vsi smo le ljudje, zato smo ranljivi. Skrajni čas je, da težave razrešite s pogovorom.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 2

DEVICA

Splošno:
Danes boste na delovnem mestu doživeli presenečenje. Nadrejeni vam bodo zaupali novo delovno nalogo. Nasmešek na obrazu bo povedal vse, saj boste pokazali zagnanost in delovno vnemo. Na delovno mesto boste končno vnesli več pestrosti. Danes se vam bo zdelo, da finance omejujejo vaše življenje. Zahvalite se za počutje, ki vam dobro služi.

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste danes zahtevni. Zdelo se vam bo, da ne morete sprejeti svoje partnerke takšne, kot je. Če tega niste sposobni, potem se zavedajte, da je ne ljubite dovolj. Seveda imate prav, da so potrebne spremembe, toda tu gre zgolj za prilagajanje in ne za spreminjanje vaše partnerke. Premislite. Samski boste danes vzpostavili stik z novo, privlačno osebo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno:
Danes boste čakali na odgovor nadrejenega. Čutili boste, da ste rahlo vznemirjeni, saj ne boste vedeli, kako se bo odvila situacija, v katero ste se zapletli. Pomirite se. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, saj tudi ostali verjamejo v vas. Počutje: v večernih urah si privoščite kopel in zadihajte. Pomiritev vam bo dobro dela.

Ljubezen:
Potrebovali ste mirno razmerje, sedaj ga imate. Zdelo se vam bo, da ste lahko hvaležni za to, da vas partner razume in izkazuje spoštovanje. Tudi vi ravnajte podobno. Samski boste danes občutili nezadovoljstvo, saj se vam bo zdelo, da ne najdete sreče, po kateri tako hrepenite. Morda morate samo odpreti oči, saj se sreča nahaja pred vašim nosom.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno:
Čutili boste, da je vaše delovno mesto ogroženo. Zagotovo pridejo dnevi, ko imate delo in dnevi, ko ga nimate. Opravite svoje delovne naloge maksimalno dobro in videli boste, da so vsi vaši strahovi povsem odveč. Med drugim se bodo danes proti popoldnevu pojavile nove delovne obveznosti, ki vam bodo otežile jutrišnji dan. Finance: ne bodite tako stiskaški. Tudi vi si lahko kdaj privoščite malo več.

Ljubezen:
Naj ima tudi vaš partner svoj prostor. Danes boste vezani zelo posesivni. Ne uničite vajinega trenutnega razumevanja zaradi posesivnosti in ljubosumnosti. Bodite mirni in mu zaupajte, saj razmerje brez zaupanja zagotovo ne bo uspevalo. Samski boste zelo navdušeni nad osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim. Ne pretiravajte. Vzemite si čas in spoznajte tudi njene napake.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Na delovnem mestu boste imeli občutek, da vas nekdo izkorišča. Morda bodo od vas zahtevali določene informacije, ki so zaupne in o katerih morate molčati. Bodite previdni, ko se boste pogovarjali z neko osebo. Danes se boste znašli pred preizkušnjo, pri kateri boste morali pokazati vse svoje znanje. Dokažite se in ne obupajte brez posebnega razloga!

Ljubezen:
Samski bodite previdni, saj se bo lahko vrnil nekdo iz vaše preteklosti! Morda se vam to zdi povsem nemogoče, toda mogoča je obuditev določenega odnosa, za katerega ste mislili, da je že dolgo nazaj umrl. Prijetno boste presenečeni, prav tako pa vas bo pogled na to osebo razveselil. Premislite o tem, ali se je dejansko vredno ponovno zaplesti z njo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Na delovnem mestu boste čutili, da ste nenadomestljivi in da lahko obvladate trenutni položaj. Prav je, da ste samozavestni, toda ne pretiravajte, še posebno ne, če niste tako dolgo zaposleni na tem delovnem mestu. Tudi danes se boste primorani dokazovati. Morate se zavedati, da se je bitka za napredovanje šele začela in da bo potrebno storiti še ogromno.

Ljubezen:
Samski se boste lahko zapletli z mlajšo osebo. Premislite o tem, ali gre za osebo, ki premore toliko čustvene zrelosti, kot jo zahtevate vi. Naj vas ne zavede videz. Vsekakor je pomembna notranjost in tega se morate zavedati. V nasprotnem primeru se boste zapletli v ljubezensko avanturo, ki ne bo imela daljše prihodnosti. Premislite, kaj si pravzaprav želite.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Pazite na finančno področje. Če delite svoje finance še s kom, potem se boste lahko danes zapletli v globok spor. Zdelo se vam bo, da ste vsega siti. Prav tako vam zvezde danes ne bodo naklonjene na področju razumevanja z bližnjimi in osebami okoli vas. Svetujemo vam, da si vzamete čas zase in za premislek. Ne prenaglite se pri odločanju, še posebno ne, ko bo šlo za denarna vprašanja.

Ljubezen:
Danes boste zaskrbljeni. Spraševali se boste, če je partner prav tako navdušen nad razmerjem, ki ga imata. Strah vas je samote in tega, da bi ga lahko izgubili. Ne bodite pesimistični, saj nimate razloga za skrbi. Če menite, da se v vajinem odnosu pojavlja rutina, potem jo odpravite. Ukrepajte čim prej. Samski še ne pričakujte sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Na delovnem mestu boste izvedeli za določene težave in ovire, ki jih boste danes občutili na lastni koži. Danes bodo na delovnem mestu vladala negativna čustva. Dobili boste občutek, da ste nesposobni, toda ne po lastni krivdi. Zdelo se vam bo, da ste preobremenjeni, zato si vzemite čas za globoko dihanje. Bolje se boste počutili, ko bo delovni dan mimo.

Ljubezen:
Obnovili boste svoje razmerje. Prav tako boste gradili na zaupanju, saj vam ga trenutno še primanjkuje. Danes se boste pričeli zavedati, da ste hvaležni za to, da imate ob sebi takega partnerja. Pred vama je svetla prihodnost, zato ne skrbite preveč. Prav pa je, da se trudite. Ohranite vaše razmerje aktivno. Samski, časa za ljubezen ne boste našli.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.