Magazin > Horoskop in Numerologija
9581 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. novembra

astrologija, horoskop, vedeževanje
Biki, previdnost ne bo odveč.

OVEN
Splošno:

Danes boste nekoliko razočarani, saj se vaši načrti nikakor ne bodo odvijali v pravo smer. Prepustite se dogajanju. Spomnite se, da so lahko zelo osrečujoče tudi stvari in priložnosti, ki popolnoma nič ne stanejo. Pokličite prijatelje in skupaj preživite večer. Večer pa bo ugoden tudi za sklepanje novih prijateljstev.

Ljubezen:
Vezani se boste znašli pred dilemo: ali bi ugriznili v kislo jabolko ali bi se sprijaznili, da vaš odnos ne bo prerasel nekaterih težav. Zagotovo obstaja tudi srednja pot. Samski kujte železo, dokler je še vroče. Po takšnem prvem vtisu, kot vam ga je uspelo narediti tokrat, se zagotovo od vas pričakuje, da boste tudi nadaljevali v velikem slogu.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Danes boste zelo previdni in potrpežljivi. Nikar se ne zaženite v kakšno odločitev. Predvsem pa boste danes razmišljali o svojem načinu življenja. Odločili se boste, da boste določene stvari spremenili. O vsem dobro premislite in si vzemite čas, ki ga imate na voljo. Saj veste, nikoli ni prepozno!

Ljubezen:
Vezani se boste po burnem prepiru spraševali, zakaj sta se sploh sprla. V prihodnjih dneh bodo dogajanje usmerjale silnice, izvirajoče iz daljne preteklosti in vprašanj, ki naj bi bila že rešena. Samske bo vleklo k nekdanjemu ljubimcu. Ne pričakujte odgovorov, ki bi vas pomirili. Ste prepričani, da bi bilo to dobro za vas?

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Če imate težave z razumevanjem romantičnega partnerja, bi bilo dobro, da bi se za nekaj časa nehali truditi. Dejstvo je, da bo ljubljena oseba videla vaše dejanje kot nedobrodošlo prekinitev, če ne tudi kot nekaj nesramnega. Prijatelj bo imel težak dan in ne bo ravno najboljša družba. Če boste govorili s prijateljem, bodite kratki.

Ljubezen:
Dan nostalgije in domačnosti bo poudaril potrebo po varnosti. Družina, dom, sorodniki in romantika bodo igrali večjo vlogo v vašem življenju. Želite pripadati nekomu na zasebnem, intimnem in zelo osebnem nivoju. Potrebujete občutek, da vas potrebujejo. Tudi vi imate potrebe.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5


RAK
Splošno:

Vaše vrednote bodo v nasprotju s tistimi, ki jih ima partner. Nekdo bo preveč pragmatičen in drugi preveč idealističen. Eden se bo zdel brezčuten, drugi bo živel v sanjskem svetu. To bi bil lahko mejnik v vajinem razmerju, če bo pristop pravilen. Če ne bosta mogla ustvariti zmagovalne situacije za oba, ponovno premislita.

Ljubezen:
Živeti želite udobno in enostavno, a imate luksuzen okus. Kakovost vam je še posebej pomembna. Želeli boste deliti delež sreče, ki jo imate. Rabili boste družbo. Čas bo idealen za zabavo, vse dokler ne boste začeli pretiravati. Na zabavi bi lahko spoznali osebo, s katero bi lahko razvili romantično razmerje.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Sporočila najverjetneje ne bodo poslana, spletna sporočila ne bodo šla skozi in ljudje si bodo napačno razlagali vaše besede. To bo lahko ustvarilo nered. Z ljudmi boste morali govoriti direktno, podajati boste morali podrobna navodila, uporabljati preproste besede in se prepričati, da si bodo vsi vse zapisali, drugače boste morali sprejeti posledice.

Ljubezen:
Prijateljstvo in ljubezen uspevata. Dosežete lahko ravnotežje med dajanjem in sprejemanjem, govorjenjem in poslušanjem, potrudite se. Vse socialne in skupne aktivnosti vam bodo v korist. Počnite nekaj posebnega z osebo, s katero ste si blizu ali povabite ven osebo, s katero si želite biti blizu.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Dobili boste nek nepričakovan obisk, ki vas bo pozitivno presenetil. Dan bo ravno zaradi tega poln pozitivnosti in dobre volje. Že zvečer pa boste razmišljali, kako bi tudi vi vrnili to sladko presenečenje. Idej boste imeli veliko, le še uresničiti jih bo potrebno. Dan bo kot nalašč za poglobitev medsebojnih odnosov.

Ljubezen:
Čustveni interes samskih bo zelo ozko osredotočen, kar bo vplivalo na vašo službo ali zadolžitve. Organizirajte si dan tako, da boste uspeli na obeh področjih. Vezani se boste osredotočili na duhovno povezavo. Velja poudariti, da partner ne sledi najbolje vašim nenadnim preobrazbam iz strastnega ljubimca v najboljšega prijatelja – in obratno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Neki dogodki, ki se bodo zvrstili že na samem začetku dneva, bodo v vaše življenje vnesli dodaten nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes nikar ne sprejemajte velikih odločitev. Boste pa zvečer veliko bolj sproščeni in mirni. Ne belite si glave s stvarmi, na katere nimate vpliva.

Ljubezen:
Samski se boste znašli v družbi, kjer bo tudi oseba, ki vam bo zmešala glavo. Simpatija bo obojestranska, vendar bo odnos precej dolgo ostal razpet med prijateljstvom in ljubeznijo. Vezani se boste dolgočasili in celo razmišljali, da bi partnerja zamenjali s kom drugim. Računajte na to, da tudi on ne bo stal križem rok. Previdno!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Vse, česar se boste lotili, vam bo prineslo želene rezultate. Čutili boste tudi nek neprijeten vpliv osebe, ki vam bo skušala vsiliti svoje mnenje. Vi pa se temu ne boste mogli dovolj odločno upreti. Razmišljali boste, da bi naredili presek s preteklim življenjem, da bi lahko bolj sproščeno razmišljali o prihodnosti.

Ljubezen:
Pri vezanih se bo naporna situacija umirila in lahko boste zgladili prepire s partnerjem. Ta bo izjemno razumevajoč in se vam bo zelo prilagajal. Potrudite se in mu ne ostanite dolžni. Samski boste začeli dan nekoliko brez energije, a vam bo vendarle uspelo doseči zastavljene cilje. Z novimi načrti pa raje počakajte na kaj več zagona.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Vajeti boste vzeli v svoje roke in se podali novim izzivom naproti. Običajno se vse preveč prepuščate naključjem, zato ne pride do nobenih sprememb! Veliko boste razmišljali tudi o družabnih stikih in potepanju s prijatelji. Ob vsem tem ne pozabite na najboljšega prijatelja, saj se že dalj časa počuti odrinjenega.

Ljubezen:
Samski boste zaznali pomen priložnosti, ki se vam odpirajo. Neka oseba vam bo v veliko pomoč pri odločitvi, ali bi stopili na povsem novo in neznano pot. Vezani imate pred seboj napet dan, ko se bodo mešala najrazličnejša vprašanja. Razpeti boste med potrebo po odkritem pogovoru ter željo, da bi pobegnili pred partnerjem in vajinimi težavami.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Danes se pripravite na nadvse pozitiven dan. Imeli boste srečo pri vseh zadevah, povezanih s kariero in financami. Poslovneži boste deležni dobička in uspeha, ostali pa lahko pričakujete najmanj javno pohvalo ali napredovanje. Postavite se v ospredje in pokažite, da si tega želite.

Ljubezen:
Samski boste opustili svoje načrte, zaplavali boste s tokom. Ne vztrajajte pri svojem, če se bodo vse pomembnejše stvari odvijale mimo vaših pričakovanj. Vezanim se obetajo prepiri. Kljub temu na glas povejte svoje mnenje in ga zagovarjajte. Premirje bi bilo zelo šibko, če bi stvari zadržali v sebi; že tako ste jih predolgo skrivali.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Danes boste z vsemi ponovno na isti valovni dolžini. Drugi bodo prijazni in vas bodo podpirali. Hvaležni vam bodo za vašo pomoč in prijaznost. Če želite okrepiti stike s sorodniki ali prositi nekoga za uslugo, bo današnji dan pravi za to. Tudi v službi bodo odnosi zelo pozitivno naravnani.

Ljubezen:
Vezani se boste znašli v začaranem krogu, ki ga ne boste mogli kar pretrgati, niti s poskusi dobre komunikacije. Nič še ne bo izgubljeno, a do rešitve se boste dokopali le s pomembnim spoznanjem. Samski pa nadaljujete svojo pot brez cilja. Res se je zabavno prepuščati toku čustev in ugibati, kam vas bo zanesel, vendar so pred vami ljubezenske čeri.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Tisto, o čemer ste dolgo samo sanjali, se bo danes končno začelo uresničevati. Bodite pozitivno naravnani. Blokade v komunikaciji vam bodo povzročile nemalo težav. Naj vas preteklost, ki bo potrkala na vaša vrata, ne vrže iz tira. Kar je bilo, je bilo. Odpravite se naprej.

Ljubezen:
Vezani boste spoznali, da na več pomembnih stvari gledate bistveno drugače kot vaš partner. Zaupanje je ključ do uspeha, razlike pa vzpostavljajo dinamiko v odnosu. Samski se boste zapletli v prepir z nasprotnim spolom. Imejte v mislih, da ima prav vsaka težava rešitev. Ni nujno, da se bo zgodovina ponovila.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.