Magazin > Horoskop in Numerologija
12185 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. oktobra 2021

astrologija
Prihaja veliko razpršenega dogajanja, ki pa še ne bo deležno pravega epiloga.

Poskočne, s simpatičnimi energijami obarvane misli, vas bodo motivirale, da se zazrete v prihodnost. Dovolili si boste postaviti višje cilje, ter se nadzirati pri nepomembnih stvareh, kjer denar le polzi iz vaših rok, brez pozitivnega učinka. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Razmišljate o zanimivem predlogu, ki vam bo vedno bolj všeč. Delovnih razmer ne morete spremeniti, lahko pa se prilagodite trenutnim situacijam. Popoldne potrebujete več sprostitve, kar vam bo koristilo.

BIK
Zastavili si boste nekaj, kar je morda težek in zahteven zalogaj. Vsekakor pa boste prav zaradi tega proti večeru z luno v kozorogu  izredno odločni in vztrajni, saj težave le prebujajo vašo motivacijo. 

DVOJČKA
Na področju kariere boste morali vložiti več energije, da bodo rezultati pravočasno zaključeni. Kako točno vam bo to uspelo, tokrat ne bo nikogar zanimalo, le končati bo potrebno.

RAK 
Dopoldne, ko bo luna v strelcu vas bo zmotila energija tistih, ki le veliko govorijo, brez da bi kar koli storili.  Tokrat lahko menjate taktiko, čeprav se boste šele popoldne v resnici sprostili.

LEV
Še vedno imate dovolj energije, da se soočite s nekom, ki ga ne razumete najbolj. Prihaja tudi nekaj novic glede osebe, ki vam je že nekaj časa zelo zanimiva in hkrati močno privlačna.

DEVICA 
Če ste se še pred kratkim požvižgali na vse okoli sebe, bo situacija sedaj drugačna. Ne boste se več obnašali, kot da ste sami na tem svetu. Izkušnje so vas naučile, da vas egoizem vedno znova razočara.

TEHTNICA
Posvetite se samo svojemu cilju, drugim z razlaganjem nikar ne dovolite, da bi vam vzeli upanje v boljšo prihodnost. Samo vi veste, česa si želite, ter kaj je v resnici dobro za vas.

ŠKORPIJON
Iskali boste možnost, da določeno zadevo opravite drugače. Bolj kot običajno bodite previdni pri delu in nikar ne delajte ničesar, kar je rizično. Odločilen bo pogovor z nekom, ki vam lahko priskoči na pomoč.

STRELEC
Opazili boste, da vas poslušajo precej bolj pozorno, kot vi mislite in čutite. Ob zanimivem srečanju boste presenečeni, ker vam bo nekdo zelo simpatičen, čeprav je bil do sedaj samo prijatelj.

KOZOROG 
Znova premislite o možnosti za to, da bi počeli nekaj manj zahtevnega, kar pa vam bo po drugi strani ponudilo več notranjega zadovoljstva. V ljubezni bo v večernih urah vse veliko lepše.

VODNAR
Pokažite dopoldne, ko bo luna v strelcu samozavest in vedite, da vam ni treba biti slabe volje samo zato, da se bodo drugi počutili bolje. Če se boste podali v spletne nakupe, se boste zraven zabavali.

RIBI 
Zaradi površnosti, ko jo skozi dan prinaša luna v strelcu, boste morda naredili neko manjšo napako, vendar to še ne bo razlog za paniko in nezadovoljstvo. Koristilo bi vam, če bi malce okrepili zaupanje vase.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.