Magazin > Horoskop in Numerologija
2352 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. septembra 2023

astrologija, napoved Profimedia
Z svetlo energijo, ki jo prebuja konjunkcija med Luno in Venero se boste dobro počutili v središču pozornosti.

OVEN 

Pojdite globoko vase, le tam se vam nakazujejo možnosti, ki bodo zaradi energije lune v levu obarvane s pogumom. Zaupati vase bo pomembna odločitev, ki je nikar ne spreglejte.

BIK 
Niste še pripravljeni na pomembno odločitev, zato nujno potrebujete še nekaj časa. Počutili se boste polni zagona in upanja na lepši jutri. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje.

DVOJČKA 
Zavedate se, da vam je določena zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite, kolikor je treba. Krivda, ki jo čutite, nima nobenega smisla, zato se je z luno v levu čim prej znebite.

RAK 
Skozi soočanje se boste končno pomaknili stopničko višje. Predvsem na poslovnem in finančnem področju prihaja red in morda kasneje celo kakšno zasluženo napredovanje.

LEV 
Poslovno sodelovanje se bo končalo uspešno in takoj se vam bo pojavila nova možnost za zaslužek. V ljubezni vam lahko pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi.

DEVICA 
Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste notranje nekoliko nezadovoljni in nemirni. Precej naporen dan je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo kradle vašo energijo.

TEHTNICA 
Do prijateljev in znancev bodite bolj strpni in bolj potrpežljivi. Ne oklevajte glede nečesa pomembnega, kar morate nujno urediti in vas bremeni že nekaj časa, saj bo prepozno.

ŠKORPIJON 
Dober spomin vam lahko pomaga, posebno na področju dela, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani, tudi na področju čustev.

STRELEC 
Tekoče zadeve ter situacije bodo sedaj veliko bolj jasne, zato vam ni treba več čakati na boljše priložnosti. Odločite se ter se podajte neobremenjeno v delo, da ne bo prepozno.

KOZOROG 
Odnosi se bodo razvili v simpatični smeri, kar pomeni, da bo druženje na vrhu vaših prioritet. Največ sreče lahko pričakujete tisti, ki se že nekaj časa pomikate sem in tja v raznih pričakovanjih.

VODNAR 
Poslovne obveznosti bodo zahtevne, nihče se ne bo ponudil za pomoč. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo prinesel dolgoročno ugodno rešitev.

RIBI 
Bolj kot običajno boste raztreseni, zato v določenih trenutkih ne boste vedeli, pri čem ste. Pripravljeni boste delovati iz drugačnega zornega kota, kar vas bo napolnilo z radostjo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.