Magazin > Horoskop in Numerologija
12195 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. aprila 2021

astrologija, napoved Profimedia
To nas čaka v ponedeljek.

OVEN
Splošno:

Na poslovnem področju boste zelo uspešni, seveda pa bo zato tudi finančna situacija sčasoma boljša. Pri poslih z bližnjo osebo se bo pokazalo, da sta uspešen par. Osebi, ki vas že nekaj časa bremeni z nasveti, se boste danes uprli, saj tega ne morete več prenašati. Postavite se zase.

Ljubezen:
Vezani bodite danes pozorni na to, da ne boste pretiravali. Vse skupaj omilite s pravo mero praktičnosti in s tem poskrbite, da ob koncu dneva partner ne bo užaljen. Medtem se boste samski z lahkoto zapletali v pogovore z neznanci. Uživali boste pri igri zapeljevanja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3


BIK
Splošno:

Vaše počutje bo danes prej slabo kot dobro, čeprav brez posebnega razloga. Globoko v sebi boste čutili žalost, ki pa bo najverjetneje izhajala iz čustvenega področja. Tu se namreč v zadnjem času nič ne odvija po začrtani poti. Morda si preveč želite uveljaviti svojo voljo. Bodite potrpežljivi.

Ljubezen:
Vezani boste odnos jemali preveč z lahkoto. Morali se boste bolj potruditi, drugače se bo vaš partner počutil zapostavljeno, kar nikoli ni dobra osnova. Samski pričakujte dogodek, ki vam bo popestril dan. Ni pa nujno, da v pozitivni smeri. V kolikor boste razočarani, se poskusite zamotiti.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 6


DVOJČKA
Splošno:

Nimate razlogov za skrbi. Vaša največja sovražnika bosta živčnost in vihravost, predvsem kot posledica vaših prevelikih pričakovanj in težnje po popolnosti. Želeli boste zablesteti, saj imate uspeh že na dosegu roke. Edina ovira na poti do cilja bodo nekateri težki trenutki, ko vas bo zamikalo, da bi kar obupali.

Ljubezen:
Vezani boste oddajali izredno pozitivno energijo in ljudje, s katerimi boste obkroženi, vas bodo kar požirali z očmi. A pazite, saj vaš partner ne bo najbolj navdušen nad vso pozornostjo, ki jo boste prejemali. Samski boste želeli razbrati znake, ki vam jih bo pošiljala neka oseba, a nikakor ne boste vedeli, pri čem ste.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Kaj hitro boste spoznali, kaj se v resnici skriva za nameni neke osebe. Morda vas bo resnica prizadela, vendar nima smisla, da se obremenjujete zaradi nekoga, ki vas ne spoštuje. Okoli sebe imate veliko ljudi, ki vas imajo radi, predvsem pa vas sprejemajo takšne, kakršni ste. Potolažite se.

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes ali v prihajajočih dneh zaključile določeno razmerje. Prav tako boste prišle do spoznanja, da določeno prijateljstvo ni več pravo in da je prišlo do izdaje. Moški boste iskali pot, kako utrditi trenutno razmerje. Pogledi in nežni dotiki bodo navdušili vašo partnerico. Samski si boste na vse načine želeli novih poznanstev.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2


LEV
Splošno:

Danes boste naveličani ljudi, ki vas obdajajo, obenem pa boste začutili, da duhovno niste na isti valovni dolžini, zato se boste umaknili v svoj svet. Ves čas boste malce nervozni in obremenjeni z najrazličnejšimi strahovi. Ne dovolite si, da vas strah omejuje in naj vas nikar ne vodi!

Ljubezen:
Vezani nikakor ne pridete do dogovora s partnerjem, zato boste imeli občutek, kot da mu niste več pomembni. Tudi samski boste nekoliko osamljeni. Preden se boste razjezili ali rekli kaj, kar bi kasneje obžalovali, se usedite in premislite ali pa se poskušajte s kom pogovoriti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno:

Največ časa boste danes posvetili sebi, zamisli pa boste kasneje koristno uporabili pri delu. Na delovnem mestu bo danes lahko prišlo do nekega prepira zaradi finančnih zadev. Nikakor ne boste priznali svojega dela krivde. Razmere se prav zaradi tega tudi do večera še ne bodo umirile.

Ljubezen:
Na zasebnem področju boste v nekem odnosu pokazali precejšnjo mero ljubosumja, zaradi česar je možen prepir. Priznajte svoje napake in jih čim prej odpravite. Večer bo namenjen druženju z bližnjimi. Prisluhnite jim, saj jih do sedaj niste dovolj pozorno poslušali.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Pred vami je čudovit dan, prežet z veseljem in radostjo. Polni boste navdiha, delo v službi pa vam bo šlo odlično od rok. Z malo sreče se vam obeta tudi neka finančna ponudba, s katero utegnete povečati denarno stanje. Morda se boste ustrašili tveganja, vendar se v resnici nimate česa bati.

Ljubezen:
Povrnite izgubljeno iskro nazaj v vajin odnos. Vzemite si več časa samo za vaju in ne dopustite, da bi vaju kaj iz zunanjega sveta motilo ali vama kvarilo užitek. Samski pazite pri dvorjenju – v naglici bi lahko naredili nekaj nepremišljenih napak.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3


ŠKORPIJON
Splošno:

Polotilo se vas bo nezadovoljstvo, vendar ga boste s pomočjo prijateljev in domačih uspešno prebrodili. Najbolj vam bodo pomagali pogovori z vašimi najbližjimi, zato se nikar ne zapirajte vase. V drugi polovici dneva bo ozračje precej bolj primerno, saj boste občutili mir in zadovoljstvo.

Ljubezen:
Svoja čustva boste danes zelo težko izpovedali in pokazali, saj se vam zdi, da vam partner ne zaupa več tako kot prej. Pomislite, ali niste nemara tudi sami za to krivi. V zadnjem času mu niste posvečali dovolj pozornosti, partner je začel dvomiti, sedaj pa se potrudite in mu pokažite, da ga imate še vedno radi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3


STRELEC
Splošno:

Po dolgem času boste ponovno zadovoljni s finančnim stanjem, saj se bo kar precej izboljšalo. Končno boste želi sadove vašega dela, na vas pa bodo zelo ponosni tudi domači. Nekaj se utegne zaplesti le na čustvenem področju, vendar boste z razumskim pristopom rešili situacijo.

Ljubezen:
Imate občutek, da se preveč trudite okrog svojega partnerja, a vam ta tega ne vrača. Poskušajte se pogovoriti z njim. Če se ne bo izšlo po pričakovanjih, pa zberite moči in nadaljujte sami. Nima smisla vztrajati v zvezi, kjer se samo eden trudi, zato ne trošite svojega časa in živcev. Vredni ste veliko, zato se borite za svojo srečo.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Danes boste odkrili formulo, kako posvečati ogromno časa in pozornosti službi ter obenem biti v prostem času aktivni in se družiti z družino. Posvetite se tudi finančnemu področju, ki je videti dobro. Zaradi spremenjenega, bolj zdravega načina življenja boste danes začutili, da ste polni elana.

Ljubezen:
Vezane bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Samski boste spoznali, da si želite doživeti nekaj novega in drugačnega. To bo veljalo tudi za prijateljske odnose, saj ste že do grla siti vedno enih in istih obrazov.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3


VODNAR
Splošno:

V ozračju bo poseben vpliv, ki povzroča stres in nemir. Obetajo se vam tudi nenadne spremembe, kar bo v vašem življenju povzročilo zmedo. Skušajte ohraniti mirno kri in z razumom pristopite k celotni situaciji. Le tako boste iz vsega skupaj lahko potegnili samo najboljše.

Ljubezen:
Prvi del dneva bo prinesel nesporazume, ki jih boste poskušali rešiti s pogovorom, morda tudi s prepirom. Za partnerja boste menili, da je neobjektiven in da se ne trudi razumeti vašega mnenja in stališč. Tudi samski ne boste občutili pravega razumevanja, še najmanj s strani svoje simpatije. Ozirali se boste po morebitnih novih poznanstvih.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3


RIBI
Splošno:

V zadnjih dneh se pretirano predajate sanjarjenju. Raje se oklenite dela, saj boste le tako lahko želi zadovoljive rezultate. Tudi na čustvenem področju raje ne gojite prevelikih pričakovanj, da ne boste potem globoko razočarani. Spoznanja, do katerih boste prišli danes, vam bodo močno koristila.

Ljubezen:
Danes poskrbite, da boste pustili preteklost za seboj. Naredite nekaj prostora za prihodnost. Vezani pozabite prepir, ki sta ga imela s partnerjem. Boste videli, da se boste takoj počutili veliko bolje. Tudi za samske je čas, da svojo preteklo ljubezen končno pustite za sabo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.