Magazin > Horoskop in Numerologija
9058 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. julija 2021

astrologija, napoved Profimedia
Naj vas energija, ki jo prinaša konjunkcija med Luno in Marsom ne popelje v nestrpnost, netolerantnost, razdražljivost in nemir.

Močne in strastne želje se bodo pojavljale na področju čustev, zato si dovolite da se spontano zgodi, kar si že dlje časa po tihem želite. Hrepenenja bodo končno uslišana, če se boste popolnoma prepustili ter ujeli pravi trenutek. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Prodoren dan, v katerem vas bo prebudil vpliv lune v levu. Želeli boste biti pohvaljeni in opaženi, kar vam bo s simpatičnim pogledom in nasmeškom na obrazu tudi nekako uspelo.

BIK

Počakate, saj trenutek, da bi ukrepali in razkrili določene zadeve še ni prišel. Raje se malce poglobite v svoje notranje zaznave in morda bo odgovor tokrat močno presenetil v pozitivni smeri.

DVOJČKA

Naredili si boste zanimiv načrt, vendar bo zaradi lune v levu v zraku preveč strasti, da bi se lahko v miru odločili in končno upoštevali vsa tista dejstva, ki jih do sedaj še niste proučili.

RAK

Iznajdljivost vas zadnje čase preseneča, saj ste prišli do zaključka, da pot do dobrih rezultatov sploh ni tako zelo naporna, kot se vam je pred kratkim dozdevala. Lažje se boste tudi soočali.

LEV

Najboljši dan, ki vam zaradi ugodnega vpliva lune obljublja številna presenečenja, prijetne vibracije in nekaj novega, o čemer pa bo potrebno najprej razmisliti in se šele nato odločiti.

DEVICA

Prenehajte iskati krivca za vsako zadevo ki vam spodleti. Morda bi bilo smotrno, da tudi vi kdaj priznate, da ste nekaj narobe naredili. Ne skrbite, večino stvari se da vedno popraviti.

TEHTNICA

Svoboda, po kateri hrepenite, je lahko danes nekoliko okrnjena, saj bodo tisti, ki vas obkrožajo, ves čas nekaj želeli in pričakovali od vas. Vse skupaj vas lahko zavihti v notranji nemir.

ŠKORPIJON

Spoznajte dobre plati nekoga, ki se že dlje časa trudi za vašo pozornost. Bodite iskreni in komunikativni, saj se bo v tem primeru dan z vplivom lune v levu prevesil v prav prijeten čas, obarva z optimizmom.

STRELEC

Dovolite si čutiti tisto, kar se dogaja v vaših mislih in se nikar ne oklepajte splošnih okvirjev. Raje ujemite sijaj, ki ga prinaša luna v znamenju leva, saj vam lahko koristi tudi na zasebnem področju.

KOZOROG

Trdne in z dejstvi podkrepljene misli vam danes ne bodo najbolj pisane na kožo. Bolj kot običajno se boste usmerjali k lahkotnim odločitvam, kar sicer ni zapisano v vaši prvotni naravi.

VODNAR

Zaustavite svoje misli, če jih spremljata posesivnost in ljubosumje. Raje se podajte v prijetne priložnosti, ki bodo tokrat povezane s področjem ljubezni. Odprli boste svoje srce, kar bo nekomu zalo všeč.

RIBI

Preteklost vas danes, ko luna potuje v znamenju leva ne bo zanimala. Z lahkoto boste pozabili na slabe stvari in se odločili, da se vas te nadležne vibracije v prihodnosti ne bodo več dotaknile.

Komentarjev 1
  • Laura_Felker 16:47 12.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦