Magazin > Horoskop in Numerologija
10651 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 13. februarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Kljub ugodni energiji Zadnjega krajca boste ves čas nemirni, nervozni in neprilagodljivi.

Ne zastavljajte si previsokih ciljev, saj zanje ne boste imeli dovolj časa, moči in energije. Preverite vse, v kar dvomite in se čim prej znebite občutkov sumničavosti. Zaupati vase in v druge bo ključna lekcija, ki bo marsikoga malce vznemirila. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
S svojim neverjetnim pristopom boste prehiteli težave in jih rešili, še preden bodo dobile negativen predznak. Znali boste poiskati tisto smer, ki obljublja spontanost in veliko zanimivega.

BIK
Ne znašajte se nad okolico, saj ste sami odgovorni za nastale napake, ki se v zadnjem času ves čas kopičijo. Z energijo lune v škorpijonu se boste težje kot običajno notranje umirili.

DVOJČKA
Skok v novo dogodivščino bo zaradi strastne energije škorpijona več kot ugoden. Več sreče se nakazuje tudi samskim, ki boste pripravljeni na nove podvige in zadovoljni s svojim videzom.

RAK
Dobro je, da ostanete blagi, skromni ter odprti. Prav tako boste močno povezani s svojim notranjim jazom. Na področju družinskih odnosov se bo z Zadnjim krajcem razpletlo nekaj zapletenega.

LEV
Vztrajajte kljub temu da se bo vse kompliciralo v svojih krepostih, ne zaletavajte se, niti se ne pustite povoziti. Z energijo lune v škorpijonu boste imeli dovolj energije za vse, tudi za izčrpen pogovor.

DEVICA
Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam zagotavljajo zadovoljstvo ter samozavest, brez katere se boste težko znašli. Radovedno se boste ozirali sem ter tja.

TEHTNICA
Prijateljstvo bo zelo sproščeno, še posebej z nežnejšim spolom. Stvari se bodo začele premikati vendar ne po naključju, temveč med drugimi tudi zato, ker ste se vi tako odločili.

ŠKORPIJON
Preložite pomembne pogovore, saj bi se lahko zaradi lune v škorpijonu, ki bo poudarjala nasprotujoča si stališča, zapletli v konflikte. Lepa beseda lepo mesto najde, zapomnite si to!

STRELEC
Nastopil bo pravi čas, da se znebite stvari in vsega, kar je treba v življenju odpraviti. Zaradi notranjega nemira lahko pride do napetosti v družini, zato je pomembno, da upoštevate tudi mnenja drugih.

KOZOROG
Z delom na sebi lahko pridete do določenih spoznanj in razčistite, kaj želite imeti in česa ne potrebujete več. Nikar ne bodite žalostni, če se določena zadeva ne bo razvila tako, kot ste predvidevali. 

VODNAR
Nekdo od sodelavcev vas bo zaradi napete energije lune v škorpijonu uspel vreči iz tira, a se bosta kaj hitro tudi pobotala. Zelo boste zahtevni, kar lahko nekoga močno zmoti. 

RIBI
Nekdo vas bo opozoril, da se lahko znajde sam, vendar se boste po tem, ko boste podali nasvet, kljub temu boljše počutili. Spremljala vas bo tudi samozavest, s pomočjo katere boste vedno bolj odločni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.